ben çok mu negatifim yoksa...

kadınlar aldatıldıklarını hisseder mi

• kadınlar hisseder

OY: 3 75,0%
  • hissetmezler

OY: 0 0,0%
  • sadece varsayım

OY: 1 25,0%

• Ankete Katılan
    4

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
farkında oldugum ama dizginleyemediğim bi huyum var evlendikten sonra arttı bekarken de vardı ama bu kadar değil dedem anneannemi hayatı boyunca hep aldatmış dayımsa yengemi aldattı bi kaç kere akrabalarımdan da aldatılanlar oldu ama babam annemi hiç aldatmadı lakin bu mevzular ta biz çocukken konuşulurdu sonra yengem dayımın eşi de gelir bana anlatırdı ki böyle bişey im daha var okulda akrabalar arasında samimi olalım yada olmayalım herkes gelir bana anlatırdı sıkıntısı... o yüzden erkeklere hiç güvenemedim ve kendimi hep kapattım evlendikten sonra yavas yavas ama can sıkacak sekilde eşimden şüphelenmeye başladım ki 5.5 yıldan fazladır beraberiz daha bişeyini yakalayamadım eşim artık bıktı en son 2 sene önce sırf sana ders olsun diye aldatacam seni dedi ama aldattı mı bilmiyorum çünkü derinden derine arastırdım yok bişey bulamadım sadece bi iki kız buna faceden yazmış bana söylemese haberim bile olmazdı silebilirdi ama eşim anında benim face ye gir şuna cevap yaz beni yüz göz etme dedi eşimin kuzenleri ve erke arkadasları da konuşurken duydum kendi aralarında ya f... be keşke senin gibi olsak biz dogru duramıyoruz ama sen iyi sahip çıkıyon nefsine diye... kv de diger 2 sine bişey diyemem ama f..him yapmaz dedi ama ben elimde olmadan çok sıkıyorum hep aldatılıyormuşum gibi bir his var ama adam sigara zor para buluyor bazen pazarları bile çalışıyor zaman da yok yani ben mi abartıyorum
yani kadın hisseder mi yoksa sadece varsayım mı

eşim nişanlıyken de ben facenine istediğim zaman girip çıkabiliyordum ve şifresi hep aynı değiştirmedi arastırdım baska face hesabı falanda yok

bu konuyu sırf merakımdan açtım kadınlar gercekten hissediyor mu yoksa uydurma mı bu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…