Ben çok umursuyorum..

Minnimini00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
68
156
43
Aslında buraya yaklaşık 2 yıldır hiç girmedim.. Ama canım o kadar çok yazmak istedi ki. Ben insanları çok umursuyorum.. Çok umursamak mi iyi yoksa umursamaz mı olmak iyi bilmiyorum.. Çevremde ki insanlarin hiç biri ile kötü olmak istemiyorum... Bazen bu yüzden o kadar yanlış anlaşılıyorum ki .. Asiri üzülüyorum bugün flört ettiğim çocukla bir tartisma yaşadım ben uyuyamazken belki de o mışıl mışıl uyuyordur. Siz de çok umursar misiniz? Yada tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı ?

Çok da şaapma muhtemelen bi yerinde pireler uçuşuyodur. Kendini yıprattığınla kalırsın, kimse değmiyor malesef. Kendi değerini bil
Bunu aslında hep kendime hatirlatiyorum... Sadece önemli olan ben ve ailem ama bu illet umursama duygusu o kadar yıpratıyor ki ve insanlar tarafından çok kullaniliyor. Keşke boşver diyip geçebilsem..

Bunu aslında hep kendime hatirlatiyorum... Sadece önemli olan ben ve ailem ama bu illet umursama duygusu o kadar yıpratıyor ki ve insanlar tarafından çok kullaniliyor. Keşke boşver diyip geçebilsem..
Öyle zamanlarda kendini başka şeylerle oyala dikkatini dağıt. Tartıştığın flörtunun şu saatte uyuması anormal bir şey değil. Adı üstünde zaten flört. Senin bunu bu kadar büyütüp uyumaman anormal ama genel olarak seni önemsemedigini hissediyorsan sen de onu ciddiye alma. Genel olarak bir konu üzerinde çok kafa yorup kendini yıpratacagini hissettiğin an dikkatini dağıtacak şeyler yap

Belki de bizler fazla bağlanıyor ve güveniyoruz. Bu yüzden merkeze aldığımız insanların her hareketi bizim için "uçurumun kenarı" haline geliyor.
Evet çok doğru.. Çok fazla alışıyorum insanlara zaten çevreme çok fazla insan sokmam bu yüzden. Genelde hepsi çok değerli olur ve sanki onların artık hayatına dahil olmayacağı düşüncesi berbat bir his haline gelir zamanla.

Öyle zamanlarda kendini başka şeylerle oyala dikkatini dağıt. Tartıştığın flörtunun şu saatte uyuması anormal bir şey değil. Adı üstünde zaten flört. Senin bunu bu kadar büyütüp uyumaman anormal ama genel olarak seni önemsemedigini hissediyorsan sen de onu ciddiye alma. Genel olarak bir konu üzerinde çok kafa yorup kendini yıpratacagini hissettiğin an dikkatini dağıtacak şeyler
Aslında yazımda biraz eksik bilgi vermişim flört haline gelmeden önce arkadaş olarak başladık ve bu şekilde gelişti yani sadece önemsiz yeni konuşmaya başladığım biri sayılmaz. Evet dediğin gibi genelde ilgimi başka şeylere çekmeye çalışıyorum .. Ama bazı zamanlar etkisi olmuyor .. Bu his bir aliskanlik gibi maalesef..

Aslında yazımda biraz eksik bilgi vermişim flört haline gelmeden önce arkadaş olarak başladık ve bu şekilde gelişti yani sadece önemsiz yeni konuşmaya başladığım biri sayılmaz. Evet dediğin gibi genelde ilgimi başka şeylere çekmeye çalışıyorum .. Ama bazı zamanlar etkisi olmuyor .. Bu his bir aliskanlik gibi maalesef..
Benim de öyle dönemlerim oluyor hatta hepimizin oluyordur ama zamanla gereksiz olduğunu öğrendiğin için daha kolay başa çıkıyorsun. Yani yarın belki gelip özür dileyecek ve her şey bambaşka olacak, o yüzden geceni mahvetmene değmez. Eğlenceli bir şeyler oku veya izle kafanı dağıt.

Önce kendine kendin değer vermelisin. Her ne olursa olsun senden kıymetli değil. Yeni tanıştığın biri olsun ya da olmasın sen onsuz da vardın ve olacaksın. Yani kendini insanlara mecbur gibi hissetme. Bu his ne yaparsan yap karşındakine geçiyor ve sana tavrı da o şekilde oluyor. O yüzden meseleyi önce kendi içinde çözmelisin.

Genel olarak insanlara karşı kaybetme korkusundan kurtulmaya çalış, gerektiği yerlerde tavrını koy.

Bu geceki tartışmada mesela eğer haklıysan ve karşındaki kişi seni umursamadiysa ben olsam üzülmek yerine nasıl haddini bildireceğime odaklanirim :KK53:

Aslında buraya yaklaşık 2 yıldır hiç girmedim.. Ama canım o kadar çok yazmak istedi ki. Ben insanları çok umursuyorum.. Çok umursamak mi iyi yoksa umursamaz mı olmak iyi bilmiyorum.. Çevremde ki insanlarin hiç biri ile kötü olmak istemiyorum... Bazen bu yüzden o kadar yanlış anlaşılıyorum ki .. Asiri üzülüyorum bugün flört ettiğim çocukla bir tartisma yaşadım ben uyuyamazken belki de o mışıl mışıl uyuyordur. Siz de çok umursar misiniz? Yada tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı ?
Ben ailem disinda kimseyi beni uzebilecekleri kadar umursamam. Insanlarla yuzeysel iliskiler kurarim.

normalde ben de çok umursuyordum insanları önceden, biriyle tartışsam o gece gözüme uyku girmezdi, hep herkesle aram iyi olsun isterdim ne yapsam da düzelse diye düşünür dururdum.. bence bu zamanla hafifleyen bir şey. biriyle tartıştım mı, biri beni yanlış mı anladı düzelecekse zaten konuşulur halledilir ve düzelir. eğer benim kadar değer vermiyorsa da o saatten sonra karşımdaki kestirip atar, o insanla olan ikili ilişkimi de ben değerlendiririm. yani ilişkide, arkadaşlıkta karşılıklı verilen bir değer varsa zaten yolunu bulur. bu kadar düşünmek, umursamak insana stresten başka bir şey getirmez. biraz ikili ilişkileri oluruna bırakmanız gerekiyor..

Bende de var biraz bu her şeyi aşırı takma,düşünme mevzusu.
İkili ilişkilerde de,kendi hayatımla ilgili konularda da.
Vallaha ben çok yoruldum bu özelliğimden.
Düşün düşün manyak oluyor insan.
En azından artık insanları çok takmamaya çalışıyorum ve biraz başardım da diyebilirim.
Sanada tavsiye ederim.

bazı insanların mizacı budur, hassastırlar. eğer öyleyseniz kendinizi böyle kabul etmenizi öneririm herkes aynı olsaydı dünyada rengarenk karakterler olmazdı..

Bir yerde öyle bir patlarsınız ki çevrenizde insan kalmaz. O yüzden orta yolu bulmak bence çok önemli.

Bir zamanlar herkesi çok umursuyordum,gereğinden fazla de ger veriyordum çevreme.Ama insanların bana karşı aynı hareketleri olmadı.Yaptıklarim gözlerine gelmedi.Şimdi ederinden fazlasını yapmamaya çalışıyorum.Kafam çok rahat

Bir zamanlar herkesi çok umursuyordum,gereğinden fazla de ger veriyordum çevreme.Ama insanların bana karşı aynı hareketleri olmadı.Yaptıklarim gözlerine gelmedi.Şimdi ederinden fazlasını yapmamaya çalışıyorum.Kafam çok rahat
Evet öyle olmak lazım ben de o şekilde olmaya çalışıyorum ama kimse için değil sadece kendim için.

Biraz insanların kafa yapısı
Karakter meselesi
Bazı şeyler ne yaparsan yap değişmiyor.

Back
X