- 20 Ocak 2015
- 9.941
- 15.182
- 448
- 41
- Konu Sahibi merakli_27
-
Benim annemin 40 yıllık tarif defterinde vardi ismine balon pasta yazmışlar ben ondan yapıyorum gayet guzel oluyorNermin Yazılıtaş tarifi için garanti diyorlar ama bilemedim.Ben de yarın tiramisu yapacağım.
Yok Margaretcım.Yoğun mu çalışıyorsun Lalecim? Ben öğretmenim, vaktim oluyor. Her gün değil ama haftada 1-2 mutlaka yaparım.
Sadece hapla mi korunuluyor, buzdolabı poşeti deneHaplar düzensizlik yapıyor
Aslında pek boş vaktim yok ama ruh halime iyi geliyor,bir seans terapi almış gibi hissediyorum..:)Ya şu tatlıları yapacak vakitleri nasıl buluyorsunuz?
Hafta içi akşama karnımızı doyuracak yemek yapsam şükrediyorum.
Hafta sonu zaten full dışarıdayız,akşam yemeğini dışarıda yiyip eve kendimizi zor atıyoruz.
Aynen ya.Normal yol varken.Garip bir istek.Bu konuda araştırma da yapmıştım bir ara Ferhansin yorumunu gördüm o da anal sonrası sıkıntı çekmiş. Ben hiç denemedim denemeyi de düşünmedim. Hak yolu varken b.k yolunda takılamam.
Yakın zamanda oral seksle alakalı açmıştı sanırım.Konu sahibi erkek gibi geldi bana.Sizin konular hep böyle ya. Başka gündeminiz yok mu Allahasen? Ne olacak bu Antep’in hali, baklavanın kilosu 1700 lira olmuş.
Sebepsizce aklıma şu geldi:Benim annemin 40 yıllık tarif defterinde vardi ismine balon pasta yazmışlar ben ondan yapıyorum gayet guzel oluyortiramisuda yumurtalari nasıl yapıyorsun bende orijinal bir tarif var masarponeli pişerken konmuyor eskiden bilmezken yapardım
Ohoo bizimkiler sabah çıkıyor, akşam beşe kadar yoklar evde. Babası ikisini de toplayıp geliyor, onlar gelene kadar halletmiş oluyorum yemek işlerini. Mutfağı sevdiğim için ev işleri olduğu gibi kalsa bile yemekle/tatlıyla mutlaka uğraşıyorum.Yok Margaretcım.
Çocuk öğlene kadar okulda. O sırada biraz yatıyorum ya da kuaföre gidiyorum yalan değil.
Öğleden sonra kızla birlikte biraz park,biraz yemek yapma,biraz oyun. Akşam oluveriyor.
Geçen sene yemeği sabahtan kız okuldayken yapıyordum ama bu sene onu dahil ediyorum ya da kendi kendine oynamasını teşvik ediyorum. Ama tatlı da yapsam çok yalnız kalır diye kıyamıyorum. Dondurulmuş mantı gibi kolay yemeklerde bisküvili pasta falan beraber yapıyoruz da profiterolü kessen yapamam,kocacım pek sever aslında.
Konu sahibi şikayet etmez diye umuyorum djdjjdKonu dışı yorum yapınca ban yiyorsunuz hanımlar.Hatırlatayım.Pasta muhabbetinden dolayı dedim.Ben banlandım bu sebepten çünkü
Geçen gün konu sahibi oral seksle alakalı açmıştı.Sanırım o konuydu yanlış hatırlamıyorsam konu dışı yorum yaptığım için ban yedimKonu sahibi şikayet etmez diye umuyorum djdjjd
O BDV'de geçerli sanırım. Bu arada tatlı çok severim de bu konu başlığı altında tatlı tariflerinden rengi kahverengi olan tatlıların hepsinden soğudum bir anda...Konu dışı yorum yapınca ban yiyorsunuz hanımlar.Hatırlatayım.Pasta muhabbetinden dolayı dedim.Ben banlandım bu sebepten çünkü
tersi de oluyor, kabızsan da yapamıyorsun, oradaki kas bozuluyor çünküBu tuvaletini tutamama konusu şehir efsanesi değilmi ya
Geçen gün konu sahibi oral seksle alakalı açmıştı.Sanırım o konuydu yanlış hatırlamıyorsam konu dışı yorum yaptığım için ban yedim
Ellerine sağlık.Ohoo bizimkiler sabah çıkıyor, akşam beşe kadar yoklar evde. Babası ikisini de toplayıp geliyor, onlar gelene kadar halletmiş oluyorum yemek işlerini. Mutfağı sevdiğim için ev işleri olduğu gibi kalsa bile yemekle/tatlıyla mutlaka uğraşıyorum.Tabii her gün çeşit çeşit yaptığım da yok. Ama mutlaka vaktim oluyor tatlıya.
Burda da geçerli.Beni yoldan çıkarma bacımO BDV'de geçerli sanırım. Bu arada tatlı çok severim de bu konu başlığı altında tatlı tariflerinden rengi kahverengi olan tatlıların hepsinden soğudum bir anda...
İlk banım olur..Konu dışı yorum yapınca ban yiyorsunuz hanımlar.Hatırlatayım.Pasta muhabbetinden dolayı dedim.Ben banlandım bu sebepten çünkü
Tövbe yarabbim.Zaten bu işin normal yolu var.İnsan neden kendine eziyet eder kitersi de oluyor, kabızsan da yapamıyorsun, oradaki kas bozuluyor çünkü
yanlış alıntı yaptım pardonO BDV'de geçerli sanırım. Bu arada tatlı çok severim de bu konu başlığı altında tatlı tariflerinden rengi kahverengi olan tatlıların hepsinden soğudum bir anda...
Oysa burada fake konu açanları caydırmak için kullanılan hoş bir taktiktir aslında, sorusuna cevap vermeyip goy goy yapmak :)Burda da geçerli.Beni yoldan çıkarma bacımDaha geçen gün ban yedim bu sebeple.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?