Ben çözemedim bunu...Oyun mu, aldatma mı?

niye görüp görmezlikten geliyorsun canım?ne münasebet ya.heleki çocuğunun gözleri önünde bu kadar oyun sevdalısı bi adam çocuğun geleceği için iyi bi örnekmi.güzelce konuş buna müsade etme.

şu pokeri bende öğrenmek istiyorum şöyle bi baktım ama bir halt anlamadım bilen varsa anlatsın yahu..sistemi anlasam yeter oynamam zatenÇok üzgünüm çoook benim çok tatlı bir oyuncağım var zaten..(oğlum):nazar:sadece bilmek istiyorum..

Teksas holdem poker oyunun adı
Size sadece sizin görebileceğiniz 2 kağıt verilir
Eğer elinizdeki kağıtlar iyise oyuna artırarark başlayabilirsiniz.
Artırmak istemezseniz check der koyduğunuz chiiple yere açılan ilk 3 kağıdı sonrada arka arkaya açılan son 2 kağıdı görürüsünüz.
Renk yakalarsanız çok kağıdı geçersiniz
Full en iyisidir rengide geçer
Sonra kent
Sonra 3 lü
Sonrada doper para alır.
Oyun size hergün otomatik olarak belli miktar chip hediye eder.
Onu çoğaltmak size kalmıştır.
Konu sahibi arkadaşa gönlü ferahlasın diye şunuda söyliyim
Orada o şuh resimli kadınların tamama yakını fake
Yani kadın kılığında erkekler
Erkeklerden chip hediye alabilmek için o resimleri koyuyorlar.
Eşiniz konuşuyorsa bile muhtemelen fake biriyle konuşuyordur
Gerçek bayanlar sohbete girmiyorlar zaten.
Oyunda en sağ alt köşede mute diye bir tuş var
Onu tıklarsanız masada oyun oynayan kişilerin isimlerini görürsünüz,isimlerin yanındaki kutucuğa tıkladığınızda X işareti çıkar ve bu o kişiyle sohbeti keestiğinizi gösterir.Ne onun yazdığını siz görürsünüz,nede siz ona yazabilirsiniz.
Eşiniz illede oyun oynayacağım diyorsa,muteden sohbeti kapatabilir.
O zaman sizin sorununuzda çözülüryerimseniben

holden poker mi uyyyy benımkıde saatlerce oynuyo sen marabamısın dıyorum sanal poker oynuyosun cevap vermıyı..
uyuz bu adamlar o oyuna harcadığın vakıtte gıt duş al keyıf yap kıtap oku nebılım bısı yap ama sanal para kazanmaya uğrasma bana gereksız geldi hep..

bence kullanıcı adını falan öğren,başka bilgisayardan aynı masaya otur bide sen dene konuşuyormu,konuşmuyorsada bi zarf at yokla ona imada bulun bakalım

bence kullanıcı adını falan öğren,başka bilgisayardan aynı masaya otur bide sen dene konuşuyormu,konuşmuyorsada bi zarf at yokla ona imada bulun bakalım

Aynı masaya ancak buddy olurlarsa oturabilir,öyle şansııma deniyim dersen milyonda bir ihtimal aynı masaya denk düşmeniz.Buddy olurlarsada o nasıl eşinin hangi masada olduğunu görürse,eşide onu görür.Bu fikir işe yaramaz yani

şaka yapıyorum kızlarr hiçç aldatmaa olurmuuu yaaa bizzde nelerden sebep çıkaracağımızıı şaşırıyoruzz

Ay yok artık!! Biraz güvenin kendinize yaa..Böyle aldatmamı olurmuş. Benim eşimde oynar aynı oyunu oynasın ne var bunda.. Tabi sizi ihmal etme noktasına getirmediği sürece..
Ben eşime bu konuda evlenmeden önce çok net davrandım. Dedim beni aldatırsan sen kaybedersin. Hatta biz evlenmeden önce iki kız arkadaşıyla tatile bile gitti.. Herkes kızdı bana o kadar da değil diye. Kızları o zaman tanımıyordum ama şimdi arkadaşım oldular. Eşim ona ne kadar koşulsuz güvendiğimi bildiği için hiç bir şeyi saklamaz benden. O oyunu oynarken sohbette eder. Bakmak istersem gösterir. Ama ben bakmak gereği duymam.. Aldatsa aldatır ruhum bile duymaz. Ama ben onu vicdanı ile başbaşa bırakıyorum. Çok kerelerde böyle yaptığım için kazanan ben olmuşumdur..

aldatma ile ilgili diğer konu başlıklarına bir göz gezdirdiğiizde gerçekten aldatanlarla sizin eşnizin durumunun ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz.

sonuçta aldatanların %90'ı saklamak için korkunç çaba gösterir. bilgisayara siz yaklaşır yaklaşmaz paniklerdi mesela.

ancak size asıl önerim onu ufak tefek şeylerden dolayı suçlamalaınızın dozunu kaçırırsanız onu çok bunaltıp başka başka sorunlara zemin hazırlamış olabilirsiniz. yani sizin üzerine haddindn fazla düşmeniz nedeniyle bu sefer hakikaten nette başka bayanlarla konuşmaya başlayabilir.
bu yüzden onun yaptığı bir şeye sinirlendiğinizde 10'a kadar sayın... kelimelerinizin olabildiğince yumuşayacağını siz de göreceksiniz.

genelde bu işlerin sonu buluşmakla sonlanıyor...bekar bi kız arkadasımdan biliyorum bu şekilde evli bi adama aşık olmuştu...ben müsade etmem ben saatlerce oyuna da karşıyım yahu bi adamın ne işi var bu kadar saat oyunda gezdir eşini bebeğini ailecek ya..

şu teknoloji gelişeli aldatmalarda çoğaldı vesselam :delphin:
ya benim eşimde oyun oynuyo ay ikariammıdır ne haltsa gıcık oluyorum ben hiç sevmem öle saatlerce otur arada bakıyorum kızlar felan varmı die mesaj bölümüne ama henüz rastlamadım
aldatmak isteyen her türlü aldatır arkadaşım oyunla şunla bunlar bahane :delphin:

Back
X