ben çözemedim siz yardımcı olun..

cocugun altini babanin yaninda degistirmekten bile cekinen bir zihniyeti ben anlamiyorum
alti bezli bir kiz cocugu edepi ogrensin diye!!! aman allahim asil bu zihniyete ben sapik derim
birde esime guvenirim diye not dusuyorlar yanina off

cocugun altini babanin yaninda degistirmekten bile cekinen bir zihniyeti ben anlamiyorum
alti bezli bir kiz cocugu edepi ogrensin diye!!! aman allahim asil bu zihniyete ben sapik derim

eşime güvenirim.. ne konuda? kendi kızına yan gözle bakmıycağı konusunda dehşet

Kızım 4 yaşında babası tuvalete de götürür altını da siler..Küçükken değiştirmiştir de ..

canım bence babası kızını denemiş olabılır cunku bazı babalar denıyo ne tepkı verecek dıye dusunuyordur ama bır baba bır kızına yapması cok yanlışşş

Son düzenleme:
canım bence babası kızını denemiş olabılır cunku bazı babalar denıyo ne tepkı verecek dıye dusunuyorum ama bır baba bır kızına yapması cok yanlışşş

Nasıl yani bazı babalar deniyor ? Ben deneyen baba duymadım daha...Hangi baba ne tepki verecek diye kızının dudağına eğilir ?

canım bence babası kızını denemiş olabılır cunku bazı babalar denıyo ne tepkı verecek dıye dusunuyordur ama bır baba bır kızına yapması cok yanlışşş

Neyini denicek yahu? Kendisine karşı ne hissettiğine mi bakacak? Bende ilk defa duydum böyle birşey.

Son düzenleme:
arkadaslar benım arkadasımın basına geldıgı ıcın soyledım o adam denemek ıcın yaptıgını soylemıstı adam ben o acıdan dusundum tabıkıı kotu brsy

konuyu yanlış anlıyorsunuz.ben de pek çok kez eşimden değiştirmesini istedim kızımın altını.kızımı eşimden sakındığım yok,olayı çarpıtmayın.herkesin eğitim-öğretim anlayışı farklı olabilir.sizin altı bezli dediğiniz çocuklar tv izleyip izleyip kıyıda köşede öpüşüyorlar.ben kendimce kızıma öğretmeye çalışıyorum.sapık falan da değilim.

ne denemesı allah aşkına hangı devırde yaşıyoruz?!
Hanı gelıp sorsa kızına erkek arkadaşın var mı belkıde uyarsa! yaşın küçük kendını kaptırma özel şeyler yaşamayın dıye bı nebze anlarım da
sızın dedığınız ´´bazı babalar´´ kızının dudağına mı yapışıyor ne tepkı verıcek dıye?

Etrafınızda umarım böyle ınsanlar yoktur

Ben inanırım şahsen.
Bir arkadaşımı amcası daha 7 yaşındayken taciz etmiş ama öyle böyle taciz değil.Uyurken hemde.
Kız annesine söylemiş annesi geçiştirmiş hiçbişey yapmamış.
Var böyle pislikler dünyada malesef

amca bu be baba yarısı terbıyesıze bak
valla ağzımı bozucam ama bu tür tıplerı en kıymetlı şeyınden tutup tavana asıcaksın
çok sınırlendım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…