ben çözemedim siz yardımcı olun..

Dedem annenannemin erkek kardeşine,daha sonra da kuzenime....Yani annemin dayısına..20 yaşında veremden ölmüş dayısı....Yani daha teyzem çocuk yaştayken...Dediğiniz gibi aile içinde tek kişi seçiyor olabilirler..Çünkü kuzenimden başka bu iğrençliklere maruz kalan olmamış aile içinde..Tabi saklayan varsa bilemiyorum..(

Peki kuzeninizin şuan ki piskolojisi nasıl eminim uzun yıllar travma yaşamıştır, bunu düşünmek bile korkunç değil ki yaşamak.

Peki kuzeninizin şuan ki piskolojisi nasıl eminim uzun yıllar travma yaşamıştır, bunu düşünmek bile korkunç değil ki yaşamak.

Boş gebelik sonucu kürtaj olmak zorunda kalmasıyla ağır depresyona girmiş ve psikiyatriste gitmiş..Bana da yeni söyledi..Öğrendiğimde günlerce uyuyamadım..Dudaklarım patladı..İnanması sindirmesi hiç kolay değil böyle bir şeyi...Ki hiç içine kapalı biri değildir.... 30 yıl saklamış bunu...ilk anneanneme bunu söylediğinde deden şaka yapmıştır denilip örtbas etmişler ve konuyu bir daha hiç açmamışlar..Kuzenim bence şaka olmadığını onlar da biliyordu demişti..Teyzem de bu konuyu unutması için açmamış konuyu ama babasından hep nefret etmiş..Kuzenim annem neden annem bu konuyu açmadı,neden beni korumadı,neden inanmadı diye yıllarca içi içini yemiş..Annesine karşı yıllarca nefret biriktirmiş içinde bu nedenle..En sonunda yüzleşmişler ve teyzemin de bu konu yüzünden ne kadar üzgün olduğunu görmüş..Bir de şu var şimdiki insanlarla 50-60 seneki insanların bakış açıları vs çok farklı..Şimdi ipliğini pazara çıkaralım,saklamayalım,herşey açığa çıksın diye düşünüyoruz..O zamanlar örtbas etmek marifet sayılıyormuş sanırım..( Dayı olayını da ve daha başka olayları da öğrenince kuzenim biraz rahatladı..Acaba ben çok kötü birimiyim de sadece bana yaptı bunları diye düşünüyormuş..Dedemin diğer foyaları da kısmen ortaya çıkınca demek ki ben suçlu değilmişim,benim kabahatim yokmuş diye düşünmeye başlamış..Ya bu o kadar uzun hikaye ki aslında...Anneanneme bir şey diyemiyoruz ..Zaten şu an 93 yaşında ve aklı gidip geliyor..Kendince yuvamı yıkmadım diye düşünüyordur büyük ihtimalle..Ki dedemi hep bize övgüyle anlatırdı..Böyle sapık bir adamı niye övdü yıllarca bilemiyorum..Savunma mekanizması mı nedir...Bilmediğimiz çok şey var..Benim anneannem herkese çok çektirmiş biriydi..İllalah derdik o derecede..Ama tüm bunların kaynağı dedemmiş yeni anladık..Tabi sevgisini şefkatini göstermeyen bencil bir kadındı..Bu çocuklarına da yansıdı..Kuzenler vs hepimiz annelerimizin neden diğer anneler gibi sevgi şefkat gösteremediğinden yakınırdık..Herşeyin kökeninde dedem yatıyormuş..Böyle bir adamla evli olmak zorunda kalmak ve mutlu olmak mümkün mü.........
Kuzenim şu an evli ,öğretmen ve bir çocuk annesi........

Son düzenleyen: Moderatör:
aile içi taciz kadar insan ruhunu yıkan bişey yoktur sanırım,o kız çocuğunu tez elden kurtarmak lazım o evden :26:

belki baba üveyd cnm
kıızın haberi yoktur

babami cok severim sakalasiriz gelir oper yanagimdan anlimdan elini belimi atar civcivim diye sever hic bir zaman aklimdan bisey gecirmedim yani sonucta baba kiz iliski cok baskadir ciktigim erkeklerde bile babamdaki ozellikleri aramisimdir burdaki bayanlar biraz abartmislar ama dudaktan opme popo ya vurma banada tuhaf geldi nisanlami anlattim ilgimi cektigi icin baba kiz iliskisi dedi benim kizim olsa ben yapmam ama cogu baba kiz cocugu iliskisi daha baskadir felan filan tuhaf yaaa bi arkadasda kizimin altini hic kocama aldirmadim bukadarida pes yani abartmayada gerek yok , öyle bir koca varsa kadin kesinlikle bilir yani bildiign kocadan cocuklarini ne sakliyacaksin :26:

rehber öğretmen fikrini ben söyledim çünkü iş ciddi. böyle bir olay dan hukuki merciler mutlaka haberdar edilmeli. polis bu olayı gayet ciddi araştırır. eğer doğru ise müdahele edilir. kız babası aile ayrı ayrı uzmanlarca dinlenir. babanın böyle bir meyli var ise ortaya çıkar . ben böyle bir olayı bu şekilde öğrensem kendim polise ihbar ederdim. siz olaya dahil olmak istemezsiniz diye kıza öğretmenine anlatmasını öğütleyin dedim.
bayanlar türkiye düşündüğünüzden daha fazla çirkef olay yüklü emin olun. ensest tecavüz çocuklara karşı o kadar yaygın ki. ama toplum çok güzel örtbas ediyor bunları. bir arkadaşım 4-5 yaşında iken bayan bakıcısının tacizine uğramış, kadın el ile kıza tecavüz etmiş resmen ve bu arkadaşım şuan çok ağır psikiyatrik ilaçlar kullanıyor. olayı babası hala bilmiyor. ve bu tacizi yapan kadını 1-2 yıl önce bir düğünde görmüş. kadın evli çocukları var gayet mutlu olan benim arkadaşıma olmuş ve kadın yargılanmadı bile . neden toplum duymasında mağdura ne olursa olsun. çekinmeyin korkmayın derim. böyle bir olayı duyar veya görürseniz mutlaka ihbar edin polise. belki de bir insanın hayatını kurtaracaksınız. ayrıca tecavüzcü ve sapık insanlar genelde çocukken tacize uğruyor bunu da unutmayın.

Canim bak simdi, babasi kizini dogdugundan beri dudaktan opmuyor.

Ergen olduktan sonra opuyor.

Eger kucuklugunden beri opse ok. Sevgi gosterme sekli diyelim. Kaldi ki kizina da normal gelirdi o zaman.

Belki ben fazla korumacıyımdır bilemiyorum, ama eşimde çokta meraklı değil yani kızımın altını değiştirmeye oğlanların bile zorla bir iki sefer anca değiştirmiştir oda benim zorumla.Ha ben eşime sonsuz güvenirim, mecbur kalıncada değitirebilir o ayrı mesele.

çok mecbur kalmadığım sürece ben de değiştirtmem eşime,yanında da değiştirmem.bunun sebebi babaya güvenmemek değil,kızımın edep denen kavramı öğrenmesi.
kız ya da erkek,çocuklarının altının herkesin ortasında açılmasına fazlasıyla karşıyım.çocuk bunu doğal bir şey gibi öğrenmemeli,bu kişiye özel,gizli bir durumdur.böyle böyle kavrayacaklar neyin ne olduğunu.
konuya gelince şaşkınlık içindeyim.çok kötü,hele annenin verdiği tepki...kime güvenecek bu çocuk??

Ne günlere kaldık yaaa...

bence de hiç masum değil.. sen bebekken çocukken dudaktan öpme.. sonra ergenken dudaktan öpmeye kalk..

kız hemen annesine söylesin...

üfff çok zor bir durum yaaa

:
manyak adam yaa

insanlar eşlerine güvenmeseler zaten genelde evli kalmazlar siz bence en iyisini yapıyorsunuz .Bir babanın mecbur kalmadığı sürece kızının altını alması yanlış babaya olan güvensizlikten değil çocuğun psiklojisi açısından hem şuda var şuan hepimiz birilerine güveniyoruz ama ilerisi için hiç kimse garanti veremez olayda olduğu gibi bu kız bu yaşına kadar böyle bir olay yaşamamamış.Bence siz en doğrusunu yapıyorsunuz

BlackCat zaten sizinle aynı fikirdeyim ama işin içinde biri olarak prosedürü anlatma ihtiyacı hissettim..sonra "vayy hani rehber öğretmene anlatılanlar gizli kalıyordu,bak herkese anlatmış" gibi abes yorumlar yapılabiliyor ki dün burada bile bir arkadaşın bu komik yorumuna rastladım zaten...anlatacak kişiye bilgi vermek için yazdım,yoksa savunduğumuz şeyler aynı.zaten böyle bir durumda karşımızdaki kişiye "bunları şu şu kişiler ve kurumlar ile paylaşmak zorundayım çünkü bu sebeplerden.senin için büyük bir sorun teşkil eder mi" tarzında da söylüyoruz zaten..KEŞKE BÖYLE ŞEYLER HİÇ OLMASA DA BİZLERDE BİLMEK ZORUNDA KALMASAK!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…