ben çözemedim siz yardımcı olun..

Üff tüylerim diken diken oldu,nedir bu saçmalık,sapıklık yaa.
Babasın sen yaa baba..Kızına sarkacak kadar kişiliksiz ve adi,aşağılık insana insan demem ben...

Allah böyle iğrençlerle karşılaştırmasın kimseyi...

Eğre bir daha böyle birşey yaparsa karakola gidip suç duyurusunda bulunsun.

evet bence de ama ben en iyi ihtimali düşünüp yanlış anlaşılma diyorum kendi kendime ve bir daha yeltenmeye falan kalkarsa ben giderim hiç acımam

umarım bu konuştuklarımızın hepsi boşa çıkar ve bir yanlış anlaşılma olarak geride kalır ve bir dahada yaşanmaz

Ailede bebeklikten gelen bir alışkanlık olsa "tamam" diyebiliriz ama resmen adam rüşvet karşılığı öpmek istiyor öz kızını.

Şunu alacağım, bunu alacağım deyip pazarlık sonucu dudaktan öpmek istiyor.

Yarın, bir gün vücudunun başka yerlerine dokunmak için kızını nasıl bir alış verişle kandırmayı düşünüyor acaba?

Ayrıca o annesi olacak müsveddeyi Allah bildiği gibi yapsın. Baba görünümlü sapığa Allah fırsat vermesin.

hani kız bebek olsa falan çok küçük olsa hanii baba severken belki öpebilir diyeceğim ama ne bileyim ergen bir kız 17 yaşında :44: çok garip yanii benimde babam ilk çocuğuyum diye olağanüstü sever beni.fakat en fazla yanağımdan öpmüşlüğü yanağımı sıkmışlığı vardır adamın.

Bir babanın ergen bir kızını dudağından öpmek için ısrar etmesi kulağıma hiç hoş gelmedi yani.

belkı kızına cok duskundur yanaklardan operken bıde dudak ver bakalım tarzı artnıyetsız bır şeydir belkı:44:
inşallah oyledır ama bunu en ıyı kız anlar zamanla takıp etsın babanın davranıslarını gercı boyle dusuncelerın akla gırmesı bıle cok ıtıcı ama malesef kotu ornekler var öz kızından cocugu olan babaları bıle okumustuk gazetelerde Allah korusun...

evet malesef herşey den korkar olduk

allahım sen bizi koru kimseyi şaşırtma yarabbim
kız için ne yapılabilirki hadi baba sapık ama anne
kızın sığınıcak tek limanı anne değilmi
kendimi o kadının yerine koydumda kızım gelip bana böyle birşeyi anlatsa
ben eşime sorardım ya bu kız bebek değilki dudaktan öpülsün popoya vurulsun ayıp

ben evli değilim ama evli olsam :18: böyle bişey gelse başıma gider eşime sorardım

kızlarım küçükler bazen beni dudaktan öpmek isterler anneleri olduğum halde ben istemem bir babanın ergen kızından bunu istemesinin hiç kabul edilir bir yanı yok benceşakasına söyledi farzedelim yine olmazne diyeceğimi bilemedim zor bir durum

5'6 yaslarinda babami ben zorla operdim dudagindan ama 17 yasindaki ergen bir kiza babasi tarafindan yapilmaya calisan eylem normal degil. Acaba oz babasimi..

yaa iyi niyetli düşünüp acaba şakalaşma amaçlımı yaptı diyorum ama sonrada böyle bir şaka neden yapılır diyorum

Allahin askina siz hala iyi niyetten mi bahsediyrsunuz? bir baba cocugun kucuk oldugundan opmesinde sakinca bulunmaz ama boyle ergenlik caginda hele ki 14-16 yas arasinda olunca insan kendisine soru sormadan da edemez? hangi cagda yasiyruz? ister koy ister sehir hayatinda, boyle bir durumun iyi niyetli saf oldugunu nasil dusunulebilir? ustelik burda dudaktan opmekten bahsediyrz yanaktan dgl! bence de siz hemen kizla konusun ve bu konuyu annesine anlatmakta israrli olun. Kendiniz gidip annesiyle konusmayin derim cunku diger bir arkadasin dedigi gibi suc sizin ustunuze dusmesin, arada kalmayin.

babam hem beni hem kiz kardeşımı bırak dudaktan öpmeyı, popomuza vurmayı
yanaktan bıle öperken utanır, sarılmaz bıle
tabı bızım aramız kopuk bununda önemı çok ama
bunun neresı masum yahu?
5-6 yaşlarında bı kız çocuğundan bahsetmıyoruz adam düpedüz sapık

bence bu adamı ne yapsınlar ne etsınler takıbe alsınlar
sonra ver elını emnıyete

şımdı öz kızını dudaktan öpmeye çalışan, poposuna vuran adam kım bılır sokaktakı kızlara ne yapar
pıslık

hayatım boyunca (çocukken bile) asla babamı, annemi, ablamı dudağından öpmedim. bana göre dudaktan öpmek masum bişey değil. annem ve babam bizim yanımızda bile dikkat ederlerdi. Bir tanıdık vardı ben liseyi bitirmiştim onun kızı liseye gidiyodu. adam kızının göğüslerini avuçlayıp bakayım büyümüşmü dedi hepimiz şok olduk. sonra amcam yapma öyle o artık büyüyo küçük değil yakışık almaz bilmem ne diye konuşmuş adamla. Allah kahretsin böyle sapık insanları.

Yuh artık.. Küçücük bir kız bile olsa babanın kızının göğüslerini avuçlaması hiç masum değil...

5 aylık kızım var, birde 10 ve 4 yaşlarında iki oğlum, kızımın altını değiştirirken oğlanlara derim bakmayın oğlum, hem sizin hem kardeşinizin edebi gider diye.Eşimede altını değiştitirmedim daaha...
Neler duyuyoruz Allah korusun yavrularımızı ben onları kendi gözümden sakınıyorum, çocuklarımı hep tembihlerim sakın pipini kimseye gösterme sadece sen görebilirsin.Birde ben yıkarken görebilirim diye.
Kızada üzüldüm, ablası ben yaşamadım demiş zaten aile içi istismarda tek kişi seçiliyormuş diye duymuştum.Yada babasının yeni eğilimi başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…