Eğre bir daha böyle birşey yaparsa karakola gidip suç duyurusunda bulunsun.
bende bir gazetede okumuştum kızının üstünü değiştirirken kızımdan izin alıyorum demişti bir kadın ,bu bedenine sayıdan dolayı mış,
belkı kızına cok duskundur yanaklardan operken bıde dudak ver bakalım tarzı artnıyetsız bır şeydir belkı:44:
inşallah oyledır ama bunu en ıyı kız anlar zamanla takıp etsın babanın davranıslarını gercı boyle dusuncelerın akla gırmesı bıle cok ıtıcı ama malesef kotu ornekler var öz kızından cocugu olan babaları bıle okumustuk gazetelerde Allah korusun...
allahım sen bizi koru kimseyi şaşırtma yarabbim
kız için ne yapılabilirki hadi baba sapık ama anne
kızın sığınıcak tek limanı anne değilmi
kendimi o kadının yerine koydumda kızım gelip bana böyle birşeyi anlatsa
ben eşime sorardım ya bu kız bebek değilki dudaktan öpülsün popoya vurulsun ayıp
yaa iyi niyetli düşünüp acaba şakalaşma amaçlımı yaptı diyorum ama sonrada böyle bir şaka neden yapılır diyorum
Allahin askina siz hala iyi niyetten mi bahsediyrsunuz? bir baba cocugun kucuk oldugundan opmesinde sakinca bulunmaz ama boyle ergenlik caginda hele ki 14-16 yas arasinda olunca insan kendisine soru sormadan da edemez? hangi cagda yasiyruz? ister koy ister sehir hayatinda, boyle bir durumun iyi niyetli saf oldugunu nasil dusunulebilir? ustelik burda dudaktan opmekten bahsediyrz yanaktan dgl! bence de siz hemen kizla konusun ve bu konuyu annesine anlatmakta israrli olun. Kendiniz gidip annesiyle konusmayin derim cunku diger bir arkadasin dedigi gibi suc sizin ustunuze dusmesin, arada kalmay
haklısınız
hayatım boyunca (çocukken bile) asla babamı, annemi, ablamı dudağından öpmedim. bana göre dudaktan öpmek masum bişey değil. annem ve babam bizim yanımızda bile dikkat ederlerdi. Bir tanıdık vardı ben liseyi bitirmiştim onun kızı liseye gidiyodu. adam kızının göğüslerini avuçlayıp bakayım büyümüşmü dedi hepimiz şok olduk. sonra amcam yapma öyle o artık büyüyo küçük değil yakışık almaz bilmem ne diye konuşmuş adamla. Allah kahretsin böyle sapık insanları.
Yuh artık..Küçücük bir kız bile olsa babanın kızının göğüslerini avuçlaması hiç masum değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?