• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çözemedim...

Hahahaa erkek sinek bile giremez:)) zaten öyle bi yaşantımız yok biliyo

peki başka bir mantıklı açıklama bulabiliyormusun?
üstünede evlenince gelirim demiş tüy dikmiş.

kocamanda kadın 31 yaşında hiç mi gün yüzü görmemiş kapalı kapılar ardında mı yaşamış.
evlendiğinin de farkında değil annesinden babasından izin alıyor gideceği yeri.

peki başka bir mantıklı açıklama bulabiliyormusun?
üstünede evlenince gelirim demiş tüy dikmiş.

kocamanda kadın 31 yaşında hiç mi gün yüzü görmemiş kapalı kapılar ardında mı yaşamış.
evlendiğinin de farkında değil annesinden babasından izin alıyor gideceği yeri.
Valla bilmiyorum anasından babasından izin alıcağını falan düşünmüyorum inan ki... kendide,aileside gayet modern insanlar ama ...??

Kendisine sorsanız,bende merak ettim şimdi niye böyle düşünmüş,demiş acaba?En doğru cevap onda çünkü. Biz ne desek boş. Hangi kafayla öyle garip cümleler kurmuş ki?

O zaman iyi niyetli olamayacağım. Kadın sizi ahlaki yönden iğnelemiş. Evlenince gelirim filan diyerek hiçte masum olmayan bir konuşma yapmış. Çirkin.
Yahu yok ben gayet temiz yaşayan biriyim dindar bi insanım gayette kariyerli bi işim var yani öyle bi iğneleme olamaz

Kendisine sorsanız,bende merak ettim şimdi niye böyle düşünmüş,demiş acaba?En doğru cevap onda çünkü. Biz ne desek boş. Hangi kafayla öyle garip cümleler kurmuş ki?
Sordum hemde o anda! Yok bana yük olurmuş derlermiş yok sen nasıl trenle donucen yok bilmem ne yahu bu yurt dışına çıkmış bi insan anlamadim yani olayi:))))

Yalnız arkadaşlar abimin yanında tam tesini söyledi ben gorumcemin yanına gidicem ailemin yanında napicam aman sıkılırım ben gibi laflar etti... Ben bozmadım tabi ama çok uzuldum ve sinirlendim

Ya benim ailem biraz tuhaf böyleler iste gidip yük olma derlermis tövbe Yarabbim şaştım kaldim

yurdun merdivenlerinden çıkarken sırtında mı taşıyacaksın sandı acep:))
valla geriye gelmek istemeyip aptal saptal bahaneler sıraladığı seçeneği kalıyor.
ben sana iki seçenek sunmuş oldum seç beğen al:))

Sordum hemde o anda! Yok bana yük olurmuş derlermiş yok sen nasıl trenle donucen yok bilmem ne yahu bu yurt dışına çıkmış bi insan anlamadim yani olayi:))))
Ozaman benim buradan cikarabilecegim tek anlam saf ayagina yatip size laf sokmus.sizin yaşam tarzinizin kendininkine göre daha rahat olduğunu ima etmiş.yukarida bi arkadaşın dediği gibi size aslında neler ima etmiş .paravan olarak ailesini öne sürmüş. Kocasının yanindada farklı konuşarak sizin onu istemediğinizi düşündürmüş. Bence çok tehlikeli.

Ozaman benim buradan cikarabilecegim tek anlam saf ayagina yatip size laf sokmus.sizin yaşam tarzinizin kendininkine göre daha rahat olduğunu ima etmiş.yukarida bi arkadaşın dediği gibi size aslında neler ima etmiş .paravan olarak ailesini öne sürmüş. Kocasının yanindada farklı konuşarak sizin onu istemediğinizi düşündürmüş. Bence çok tehlikeli.
Ya böyle düşünmekte haklısınız arkadaşlar ama olay öyle değil iste.. biz gayet mutaassıp bi aileyiz onlara göre daha kapalıyız yani dediginiz gibi bi durum olamaz

Yalnız arkadaşlar abimin yanında tam tesini söyledi ben gorumcemin yanına gidicem ailemin yanında napicam aman sıkılırım ben gibi laflar etti... Ben bozmadım tabi ama çok uzuldum ve sinirlendim

o zaman gelecek.
demiş ya ailemin haberi olmasın ama diye.
bahane kısmı yattı.
ilk seçenekte ısrarcıyım.

Ya böyle düşünmekte haklısınız arkadaşlar ama olay öyle değil iste.. biz gayet mutaassıp bi aileyiz onlara göre daha kapalıyız yani dediginiz gibi bi durum olamaz

iyide bunun kapalı mutaassıp olmakla alakası yok ki.
valla sen ailesi ne kadar iyi diye düşünürsen düşün. bunun muhabbeti yapılmış bile önceden. senin tek başına ayrı bir şehirde yaşamanın yani ve onay görmemiş olumlu bir muhabbet olmamış yani.

yurdun merdivenlerinden çıkarken sırtında mı taşıyacaksın sandı acep:))
valla geriye gelmek istemeyip aptal saptal bahaneler sıraladığı seçeneği kalıyor.
ben sana iki seçenek sunmuş oldum seç beğen al:))
Bence de iste bu :)))))) aynen öyle büyük ihtimalle demek istediği aynen buydu sanirim:)) ya ben de onun meraklısı değilim zaten ama sıkıldım sıkıldım diyip duruyoya istanbula gitcem biletler çok pahalı diyince benim yasadigim yere ucuz gel beraber gidelim ordan trenle kısa sürede gidersin dedim ucuza gelir :))) gör bak başıma neler actim sinirlenmemle kaldım gecenin bu saati başka isim yok gibi kafama takıldı

iyide bunun kapalı mutaassıp olmakla alakası yok ki.
valla sen ailesi ne kadar iyi diye düşünürsen düşün. bunun muhabbeti yapılmış bile önceden. senin tek başına ayrı bir şehirde yaşamanın yani ve onay görmemiş olumlu bir muhabbet olmamış yani.
Kardescagizim belki binlerce bayan öğretmen arkadaşımız var dışarda çalışan neden onay görmemiş olayım kendi kızlarıda kıbrısta tek başlarına okumuş sence böyle bir mevzu akla uygun olur mu

Back
X