• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çözemiyorum

Villanelle

devil in disguise
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
2.944
7.379
108
Burada neden herkes kayınvalideden, eltiden; nefret edilmesi gereken, tiksinç insanlarmış gibi bahsediyor? Ve eğer nefret etmiyorsan sende bir sorun varmış gibi davranıyor? Hepimizin kayınvalide olacağı günler gelecek arkadaşlar, umarım herkes yaşattığını yaşar.

Linç is loading...

Herkes yaşadığıni bilir yasatilani bilir kimse dört dörtlük değil biz gelinlerdede hata olur ama bnm dusuncem onlarda gelin oldu sonucta degilmi zamaninda bziden kaç yaş büyük oluyorlar bunlar daha küçük biraz daha olgunlaşınca ya kdr idare edelim büyüklük yapalım diyen yok ama

Burada neden herkes kayınvalideden, eltiden; nefret edilmesi gereken, tiksinç insanlarmış gibi bahsediyor? Ve eğer nefret etmiyorsan sende bir sorun varmış gibi davranıyor? Hepimizin kayınvalide olacağı günler gelecek arkadaşlar, umarım herkes yaşattığını yaşar.

Linç is loading...
Herkesin kaynanası eltisi sizin kaynana ve eltiniz kadar iyi değilse demek ki

Benim kayınvalidemle bi sorunum yok çok şükür 8 sene oldu iki eltim var birisi ablam gibidir zor günğmde hep yanımdadır ama büyük olan🐍🐍🐍🤪🤪🤪🤪

Linç is loading...
Cünkü herkez ayni degildir kendileri nefret ettiriyor çünkü burdaki hemen hemen bütün üyeler şikayetci anlatıyorlar herkez kendi kalbinin ekmegini yer

Linç is loading....
Genelleme yaparak zaten ortalık karıştırmaya çalıştığınız belli oluyor 🤷

Görümcem yok maalesef unuttum demek ki. Keşke olsaydı ama, abla kardeş gibi takılırdık 😎
20210903_230555.webp
20210903_230540.webp

Linç is loading...

Benim sorun yok çünkü yüzünü gören cennetlik lafı tam bana göre. En son ne zaman gördüm hatırlamıyorum 😂😂

Niye bu kadar zorluyorsunuz ki seven sever sevmeyen sevmez.. siz cok seviyomussunuz tamam Allah muhabbetinizi arttirsin😅

Bu kadar insan kaynana görümce eltiye kafasindan uydurup cephe almiyodur herhalde degil mi? Hakli bi sebebimiz olabilir mi sizce? Karsi tarafin kötü niyetli olmasi gibi..

Back
X