- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
sevgili hanımlar. bu benim buraya açtığım ilk topic olacak ama diğer topiclerde okuduğum kadarıyla bna sizden başka kimse yardımcı olamaz.. yazımın uzun olacağından dolayı şimdiden özür dilerim.
benim 3 yıldır devam eden bir ilişkim var. erkek arkadaşım benim gibi istanbulda öğrenci. ailesi de il dışında yaşıyor. yaz tatilinin büyük bir kısmını da onların yanında geçirir. biz beraberliğimize yeni başladığımızda erkek arkadaşım kız kardeşiyle çok mesafeliydi. ben bu mesafenin sebebinin ben olduğumu düşündüm çünkü bütün gün benimle mesajlaşıyor konuşuyordu. ona kız kardeşiyle vakit geçirmesini söyledim sonuçta bütün yıl il dışındasın seni özlemiştir dedim. o da dediğimi yaptı araları gayet iyi oldu bi süre sonra. daha sonraları ailesi her istanbula geldiğinde ben kızı dışarı çıkarttım gezdirdim çünkü o sonuçta erkek arkadaşımın kardeşi benim de kardeşim sayılr. anlaşmakta sorun çekmedik zaten aramızda da 2 yaş fark var. her neyse, bu kız facebooktan benim lise arkadaşlarımı ekleyip benim hakkımda bilgiler toplamaya çalışmış. benim tabi ki haberim oldu. neden bunu yaptın dediğimde de ben yanlış bir şey görmedim ondan dedi. daha sonra erkek arkadaşımın eski kız arkadaşıyle bir olup bizi ayırmaya çalıştılar. ben bütün bunları affetmiş gibi davrandım çünkü erkek arkadaşım çok sinirlendi dövmekten bahsetti.
ama ne yapacağımı bilmiyorum şu anda evet sevgilimi kışkırtamam çünkü ben abi kardeş arasını bozamam ama açıkçası yakın zamanda nişanlanmayı düşünüyoruz ve bu kız benim görümcem olacak. sizce nasıl davranmalıyım?
şimdiden teşekkür ederim..
Konuşma canım , bu kızla. Hiç muhattap olma. İleride de evine sokma. Eşin görmek isterse, gidip görür. Söyle sevgiline, muhattap olmak istemediğini bence. Bak sevgilin de, farkında olduğuna göre eminim sana hak verecektir...