ben de aldatıldım sanırım...

zynpkr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
946
5
296
Ankara
görüşme kayıtrlarına ulaştım ve her sey acıkça bunu gösteriyor. acıklama yapamadı. sustu kaldı sabah. bu saate kadar hiç aramadı.önce sabah bir daha konuşmak istemediğimi söyledim. msj attım.ama şimdi bi msjla ona bundan sonra düşmanım olmadıgını ama sevgilim de olmadıgını yazdım. dedim ki yüzyüze geliyoruz. düşman deilim. 7 ay önce kimsen yine o kişisin benim için.sevgili olmadan önceki insan. benim sana karşı olan sevgim bitti.dün kü aşka dair içimde bir şey kalmadı.bunları söylüyorum ki bil bundan sonra ikimiz de birbirimizi yanlış anlamayalım.eger sende de küçücük bi sevgi varsa lütfen sen de sil at.bundan sonra sen x bey ben y hnm.aramızdaki ilişkiyi başjka hiçbir şeye yorma.bu olay bitmiştir. hiç bişi demedi hala. bi parça canı yandıysa yeter bana. benim canım cok yanıyor çünkü.ama sildim artık. en azından yüzyüze gelirsek köşe bucak kaçmak zorunda kalmıcam.

şimdilik konuşmaya ya da cevap yazmaya yüzü yoktur zaten.. hayırlısı olsun canım..çok zor bi durum olmalı senin için

içim acıyor tek istegim beni arayıp üzüldüğünü sölemesi yalvarmasına gerek yok ona bi kez konuşurken sogukkanlılıkla onu arıtk sevmediğimi aşk kalmadıgını içimde sölemek.onu üzecek en büyük şey budur.ne kadar paramparça olsam da ona bunu söylemek istiyorum sadece.

Canım biraz detaylı anlat istersen ne oldu, aldatma nerde?

ilişkisinin bittiğini sevgisinin bittiğini sölediği biri. başlamadan önce hayatındaydı ama sevmiodu bitirmişti. ben bundan emin deildim.sora emin oldum beni sevdiğine deliler gibi. gözlerime öle bakıodu ki ne kadar gitse de benden görünce gözlerinin içi gülüodu beni görünce.inanmıştım beni sevdiğine. ama bi ara aramıza sogukluk girdi.sorunlar yasadık. o dönbem bana sorunları oldugunu canınn sıkkın oldugunu sölodu hep.sora üstüne gidince benden sogudugunu sölemişti.sonra konuştuk yeniden toparladık affettim onu.sora yalanını yakaladım özür diledi affettim.

geçen gün vodafone da şifreyle hat detayı görüntüleniyor y.şifrresini istemiştim bi kaç kez uygun bi tarife seceyim sana diye.vermedi.dün bi şekilde aldım o şifreyi. önceleri vermedi telefonu yok dedi mi zaten inatrtıe istersen çek git o kçücük şey için bile inadından vazgeçmez. dün bi tabularını yıkası geldi baktı ben çok üzüldü bu yüzdn beni kırdıgı için verdi telefonu. aldım şifreyi aldıgımı anşlamadı. telefonu sessizdeydi.msjı okuyup sildim.şifreyi aklımda tuttum. sölemedim ki değiştirmesin ben eve gidene kadar diye.ona da msj attım da cevap gelmedi dedim. eve geldim baktım. o aramızın bozuk oldugu dönem bana bi sn bile ayıramayan cok kötü oldugu dönem beyefendi günde en az on kez onunşla konusmuş.dahası gecen hafta kontçr yüklemiş ki bana kont yok diye hep şirket hattından arıodu. tum kontörleri 1 haftada sadece onla görüşerek bitirmiş. halbui son bi haftadır öle iyi ki aramız.beni görmeden evimin önünden geçmeden eve gitmez. sabahın 6 sında bana bi kez msj atmayan insan o dönem bi kez sabah 6 da ona msj atmış.aramış vs vs vs. yıkıldım kızlar.öle inanmıştım ki sevgisine sogudum senden bitti dediğinde bile beni hala sevdiğine bazı sorunlar oldugu için vazgeçtiğine emindim. cok farklıydı.ruh eşimdi sanki.yarım oydu sanki.birbirimizin tüm eksiklerini tamamlıyoduk sanki. birlikte bi bütündük. sanki 23 yıldır içimde olan ama dışarı çıkkmayan bir ruh karakter onun bedenine girmiş gibiydi.nasıl anlatılır ki daha. eksik kalan yanım akıllı görünmeye çalışırken içten içten deliren şımaran ruhum onda can bulmuş gibiydi. kimsenin yanında yapamadıgım kimseden isteyemediğim her seyi ona rahatlıkla söyleyebiliyodum. nasıl alışırım onsuzluga bilmiyorum. bir de svmiyorum aşık değilim artık içimdeki aşk btti birbirimize olan davraışlarımızı yanlış anlamayalım lütfen sen de bitir bişi varsa içinde dedim.sanki içi parçalanan ben değilim sanki bir anda her syei bitirip yeni br hayata başlamış gibi. yalan. içim acıyor. ama yaptıklarını düşünüyorum da sevmemiş aslında beni boşluk doldurmuş.kimbilir aşkı depreştiği için benle arayı sogutup onla buldu belki o dönem. cok sevmişti ama sogumuştu öyle diyordu. yalanmış her sey. olan bana oldu. tek dileğim pişman olup bana dönmesi. daha dün bu saatlede deli gibi aşıktı bu adam bana.bugun bi kez bile aramadı.insan özür diler.hoş dilese de kabul etmem gururum paramparça ama. yine de bekledim yalan değil. bekliyorum da.belki aylarca bekleyecegim de.

şimdilik konuşmaya ya da cevap yazmaya yüzü yoktur zaten.. hayırlısı olsun canım..çok zor bi durum olmalı senin için

he de çok zor kendimi salak yerine konmuş gibi hissediyorum.bilseydim başlar mıydım bu ilişkiye. beni değil onu sevdiğini bilseydim başlamazdım.benim onu unutturma gibi bi çabam hiç olmadı ki. kendisi geldi sevmiyorum onu dedi beni ne çok sevdiğini anlattı.

canım bence üzülme .Geçmiş olsun dıyorum ve doğru kışı karşına çıkınca kararlar al boşver sıkma canını

ne zaman biter ne zaman diner bu acı yaaa. dün evde gülücüklerle gezen ben herkese tavırlıyım.herkesten nefret ettim sanki.tek başıma oturuyorum odada. kimseyi ailemi dahi göresim yok. gözümde yaş bile yok içim sıkışıyor sadece.ağlamıyorum. sanki ağlasam beni görüp gülecekmiş gibi.tek başıma bile başım dik durmaya çalışıyorum.

bu arada konuştugu kişi eski eşi.çocukları da var. ama ben ona en başında bi umut varsa git yuvanı kurtar dedim hep.ama o zaten bittiğini ben olsam da olmasa da bu işin bir daha olmayacagını söyledi.bir umnut olsa sen engel olamazsın zaten bana dedi.senle ilgili bir durum yok dedi.ne yapabilirdim ki zaten bitmiş bir evliliğe.kabul ettim.seviyodum çünkü. cok zor olacaktı her sey buna ragmen kabul ettim her seyi göze alarak.

Son düzenleme:
Bence ona üzgün olduğunu söylemesi için bile fırsat verme.Bırak hep içinde kalsın..yara gibi.
Hakkında hayırlısı olsun.

Şimdi anladım canım..
Madem diğerini bitiremedi ilk fırsatta ona koşuyor neden seninle başladı ki iyice nefret ettim bu erkek milletinden ya..!!!
Ağla canım anlıyorum ben seni benzer bi durum bende yaşamıştım..
O şu an aramıyor çünkü şokta senin öğrenmeyeceğini düşünmüştü ama olmadı öğrendin.. Birde sakinleşmeni bekliyor sonra şansını deneyecek.. Ama illaki sana dönecek bunu biliyorum..

bitmemiş demek ki yalan söylemiş.anlamadıgım sadece dün gözlerimin içine öyle bakan ben üzülmeyim diye tüm tabularını yıkan bir insan nasıl yapmış bunu.bi kalp iki kişiyi sevebilir mi.peki asıl sevdiği kimdi. neden bana yalan söyledi ki.ben tekrar döncem af dileyeceğim dese engel olmaxdım.neden beni de kaybetmeyi göze alamadı ve neden onun da peşini bırakmamış o zaman. bu küçük olan şey beni dün ona ne kadar bagladı halbuki.hayatında asla yapmayacagı br şey yaptı.telefonu kendi eliyle elime verdi al ne yaparsan yap diye. ben kırıldıgım üzüldüğüm için.içten içten kendine kızdı bana değil ama verdi o telefonu bana üzülüyorum diye.daha önce üzülsem de kırılsam da bir şeye yok dedim mi biterdi.kendi de dedi dün babama dahi vermezdim bu telefonu ben şuan hayatımda yapmadıgım bir şeyi yaptım senin için dedi. peki sevdiği kim. alışkanlıgı kim. sevdiği ben alışkanlıgı o mu yoksa asıl sevdiği o alışkanlıgı ben miydim. bunları düşünmekten kafayı yiyorum.pişmanlıklar bir taraftanm.konuştugunu söylesine görüştüğünü bilsem aralarında bu kadar muhabbet oldugunu bilsem yemin ederim başlamazdım. kurtarsın yuvasını derdim.ama bilmiyordum.etraftan duydugum şeyler başkaydı ondan duyduklarım milletin söyledikleri. bambaşkaydı. yanlış bir ilişkiydi ama dogru adamdı öyle sanmıştım. meleğimdi koruyucum suratım asıldıgında soytarım. düşünceler beynimi kemiriyor kafayı yiyorum

Ne medeni insanlar var yahu
Ben sana bundan böyle X bey diyeyim sende bana Y hanım de mi ?
En azından bi yüzüne tükürür insan yazıklar olsun beni nasıl aldattın filan der ne bileyim

Bravo...

sevgilin iki kişiyi biarada yürütüor heralde.hangisiyle arası bozuksa diğerine yöneliyor.yalnız kalmaktan korkuyodur ha o ha sen bişey farketmiyor demekki onun için.bana kalırsa boşa çabalama .tekrar başlasanız ilerde tekrar aynı şeyi yapmayacagı ne malum nasıl guvenebilirsinki tekrar

Ne medeni insanlar var yahu
Ben sana bundan böyle X bey diyeyim sende bana Y hanım de mi ?
En azından bi yüzüne tükürür insan yazıklar olsun beni nasıl aldattın filan der ne bileyim

Bravo...

yapamam çünkü çalıştıgımız ortamda ilişkimizi bilen çok az insan var.buna müsait bir ortam değil.onu görünce kaçıyım o ortamdan gibi bi durumum da olamaz.yani yüzyüze gelmişsek birbirimize bakmak zorundayız. yoksa beni bu hale getiren birine bey diye hitap edecek kadar medeni değilim ben de ama mecburum...

Bence aynı ortamda çalışsan bile önce bi hıncını al
Suçlu olan o
Yüzüne bakamayacak biri varsa da o olmalı
Bu kadar medeniyet iyi değildir zaten, içine attığınla kalırsın

güvenemem ki.bitti bu ilişki.ona onu sevmediğimi bir kez olsun o cok uzdugu zamanlarda kullandıgım umursamaz ses tonumla söylemek istiyorum sadece. cunku o ses tonumu o cok ıyı anlıyor.gayet iyisin bakıyorum da diyor her seferinde. canını yakıor o konuşma tarzım onun.

şöyle bir şey var arada sogukluk oldugu dönem de benim sucum yoktu kendi uzaklaştı benden.hani bizim sorunlarımız olsa neyse diyecegim.

Bence aynı ortamda çalışsan bile önce bi hıncını al
Suçlu olan o
Yüzüne bakamayacak biri varsa da o olmalı
Bu kadar medeniyet iyi değildir zaten, içine attığınla kalırsın

olay şu. ben bu adamla gayet iyi cok sevdiğim bir arkadaşmış gibi insanların gözü önünde konuştum.ilişkimizi bilmiyorlardı.anlatmadım.kimse de şüphelenmedi.öyle dengeli durduk. bizi sadece cok iyi anlaşan iki iş arkadaşı olarak tanıdılar.ben birden ondan nasıl uzaklaşırım insanların içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…