• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de aldatıldım :((

Birlikte olduğum kişiden ayrıldımya
Böyle olayları okudukca içim soğudu iyce:1closedeyes:
Erkeklerin kanlarında var aldatmak
En iyisi bile eline fırsat gecsin hemen yavşar:jeyyar:
Mesela en basiti bir kafede oturuyor erkek
Kadının biri dikmiş gözünü bakıyor adama
Erkek napar hemen harekete gecer en azından öküz gibi bakışır
Bunu hayatında biri varken yaparlar
Peki biz naparız?
O bakan gözleri oylum oylum oymak istemezmiyiz
Hakaret gibi gelir bize... onun bakışı bizde suçluluk duygusunu uyandırır
Ya hemen kalkar gideriz yada rezil ederiz.
Bu erkekler varya al birini vur ötekine:mymeka:kötükedihüso

bide hamilsein ya :a015:
ah canım ya
ekonomık özgürlügün varmı
yoksa dahi ailenle paylaş canım mutlaka bi yol gösterecekler sana
:a015:

Sen hatayı affetmekle yaptın diyen bayanlara soruyorum, burdan klavye ağalığı yapmak, ahkam kesmek kolay, öyle olsa ben yapmazdım yok hemen ayrılırdım falan vs şeyler...
İnsanın başına gelince öyle dediğiniz gibi olmuyor maalesef herşeyi bi anda kesip atamıyorsunuz. Bencede herkez 2. bir şansı hak eder. Evliliği için birşeyler yapmamasıda onun ayıbı. Adamlığı bu kadarmış yani... Noktayı koyma zamanı şimdi....

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin...

Klavye agaligi....bunuda ilk defa duydum...neyse...benneyaptımki

2. sansi verdide ne oldu? Nasil koyacak noktayi? Bu adamla sürekli yüz yüze gelmek zorunda kalacagi bir sebeb var simdi...karnindaki cocuk...!! Artik istesede istemesede bu adami hayatindan cikarmazki:delphin:

Daha fazla yorum yapmaya gerek yok cünkü ben anladimki konu sahibi arkadasimiz sadece ah canim vah canim yazik sana diyen yorumlara cevap veriyor...onun gerceklerle yüzlesmeye kendinide mahkeme etmeye niyeti yok...:kahve:

Hadi rastgele o zaman

Ya yeminle artık paranoyak olup çıkıcam bu kadar aldatma haberinden sonra.:1no2:
Bakmiyim, okumiyim diyorum ama yine elim gidiyor bir şekilde. Bu gidişle herifin ümüğünü sıkıcam" anlat uleyn bana anlatmadığın ne var" diye:delphin:

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Klavye agaligi yapmak istemedigimden dolayi affetmekle hata etmissin demicem.
affetinizde çocuk niye ?
ah vah diyemicem gerçekten uzuldum çok hemde ama ne diyebilirim...bir kere aldatan ve affedilen adam tekrar aldatiyor iste.
Allah sabir versin. Sanirim ayrilmayi falan dusunmuyorsunuz...ne diyim.

Sen hatayı affetmekle yaptın diyen bayanlara soruyorum, burdan klavye ağalığı yapmak, ahkam kesmek kolay, öyle olsa ben yapmazdım yok hemen ayrılırdım falan vs şeyler...
İnsanın başına gelince öyle dediğiniz gibi olmuyor maalesef herşeyi bi anda kesip atamıyorsunuz. Bencede herkez 2. bir şansı hak eder. Evliliği için birşeyler yapmamasıda onun ayıbı. Adamlığı bu kadarmış yani... Noktayı koyma zamanı şimdi....

yani...
karnında bebeğiyle noktayı koyma zamanı...
ne enteresan...bir adam seni bir kere aldatmışsa bu demektir ki yine aldatacak...
demektir ki sana saygısı yok...
demektir ki seni eskisi gibi!!! sevmiyor...
demektir ki gururunu kırdırmayıp çekip gitmelisin...
hee gitmedin, aldatsın önemli değil dedin ya da bir şans daha vereyim dedin...
üstüne bir de hamile kaldın seni aldatan o adamdan...
bu demektir ki sen herşeyi göze aldın...
artık siz adımı ne koyarsanız koyun...ben o adamı beni ilk aldattığında boşarım...
2. şansı hakettiren durumlardan biri değildir bu...

Bence çok az insan hakediyor ikinci şansı ve aldatanlar o gruba girmiyor maalesef...

çok üzücü bir durum...arkadaşlar gereken yorumu yapmışlar.. sana yardımcı olmaya çaılışmışlar ..burda anlatırsın biz sana elimizden geldince mesajlarımızla yol gösterir sana destek oluruz ..ama hayat senin hayatın bu yolda aldığın karar gene senin ve o doğacak melek yavrunun hakkında hayırlısı olsun ..
artı şu çok sevdiğim sözüde eklemeden geçemicem : güven kafesteki kuşa benzer onu bir kaçırdınmı bir daha dönmez ..

ne yani niye bebek yaptın die ahlanıp vahlanmanın anlamı yok...
sadece ne yapması gerektiğini soruyor. mevcut durumunu eleştirmemizi değil.
Evliliğine iki tarafada bi şans vermiş belkide birşeyler düzelir die
Ama olmamış. Sonradan keşke birazdaha sabretseydim demez en azından vicdanı rahat bi şekilde bitirir herşey,.

ne yani niye bebek yaptın die ahlanıp vahlanmanın anlamı yok...
sadece ne yapması gerektiğini soruyor. mevcut durumunu eleştirmemizi değil.
Evliliğine iki tarafada bi şans vermiş belkide birşeyler düzelir die
Ama olmamış. Sonradan keşke birazdaha sabretseydim demez en azından vicdanı rahat bi şekilde bitirir herşey,.

Hayir ne yapmasi gerektigni sormuyor bile...

paylasmis burda bizdende teselli bekledi herhalde...lakin kimse kusura bakmasin ama burda ah canim bak ne güzel esini affettin birde cocuk yaptin simdi bak seni yine aldatiyor hemde beraber oldugu kadin tarafindan cocuk gibi azarlandin yazik sana diyemem...bu bana göre gercekci bir yorum olmazdi...:delphin:

Aslinda kötü olanda bu biliyormusun ne yapabilirim diye sormuyor....yada bundan sonra nasil davranmaliyim diye düsünmüyor...CADIARZU

Herkesin kendi hayati tabikide birsey diyemem...karar onun hayat onun fakat buraya konu aciyorsa sadece olumlu daha dogrusu ilimli yorumlara cevap vermekle bulundugu durumdan pekte kurtulmak istemedigi anlasiliyor bana göre...:kahve:

Insan bazi yerde hatayi kendinde aramali....neden?? Ders almak icin...:delphin:

bu durumları yasamıs bırı olarak nasıl bır acıdır nasıl ınsanın ıcı sızlar kabullenır bıldıgım ıcınn rabbim yardımcın olsun canım dualarım senınle dılerımm esının aklı basına gelır bu ne oldugunu bılmeden her bekarım dıyen adama ınanıp pesıne dusen kızlara da rabbım akıl versın......bugun bır hocamız soyle dedı eskı bır sıyasetcı ıcındı bu cumle ben aslaa esını aldatan erkege saygı duymam evet genclık donemınde erkeklerın bazı hataları olabılır ama bunu sureklı yınelıyorsa kesınlıkle kısılık bozuklugu kendını spatlama cabası vardır huylu huyundan vazgecmez dediiii...........benım esprofılımı cızdı......affetdıkce devamı gelıyor malesef........uzme tatlı canını sen cocugunu dusun maddı olankların el verınce dogumdan bır sure sonra kendını toparladıktan sonra ayrılada bılırsın sımdı sakın ol bebısı dusun

Canım benim hemde en güzel döneminde içinde bi başka can daha taşıyorken tekrar aldatıldığını öğrenmek sanırım berbat bişeydir şimdi neden affettin neden çocuk yaptın diye söylenmenin hiç yeri yok sonuçta olan olmuş çok sevmişsinki affetmiş ve hamile kalmışsın,eşinle yüzleş bana kalırsa bundan sonra senin morale ilgiye ihtiyacın var heleki bebek doğduğunda inan buna daha fazla ihtiyacın olacak sen 2.bi şans vermişsin zaten tekrar böyle bi adam nasıl affedilir bilemiyorum bu durumu ailenle paylaş bence onlar sana sahip çıkarlar şimdi bide bebekte olacak ama bi daha affedersen yine tekrarlayabilir aldatma durumu bebek olmasa boşan derdim ama şimdi ne denir bilemiyorum eşinle konuş ve kararını o yönde ver

Hayir ne yapmasi gerektigni sormuyor bile...
paylasmis burda bizdende teselli bekledi herhalde...lakin kimse kusura bakmasin ama burda ah canim bak ne güzel esini affettin birde cocuk yaptin simdi bak seni yine aldatiyor hemde beraber oldugu kadin tarafindan cocuk gibi azarlandin yazik sana diyemem...bu bana göre gercekci bir yorum olmazdi...:delphin:
Aslinda kötü olanda bu biliyormusun ne yapabilirim diye sormuyor....yada bundan sonra nasil davranmaliyim diye düsünmüyor...CADIARZU
Herkesin kendi hayati tabikide birsey diyemem...karar onun hayat onun fakat buraya konu aciyorsa sadece olumlu daha dogrusu ilimli yorumlara cevap vermekle bulundugu durumdan pekte kurtulmak istemedigi anlasiliyor bana göre...:kahve:
Insan bazi yerde hatayi kendinde aramali....neden?? Ders almak icin...:delphin:

içimden geçeni Gülsümcüm yazmış bende bir şey ekleyeyim...
aldatma, bir şans verilecek, kabul edilecek ya da sineye çekilebilecek bir durum değil benim nazarımda..
haa adam gitmiş başka bir kadına dokunmuş, etmiş, sevmiş, sevmemiş hiç buralara girmeyeceğim çünkü beni hiç bağlamaz o saatten sonra...
kutsal yuva, kutsal aile, kutsal evlilik de beni hiç enterese etmez...
kutsal olan tek bir şey varsa insan onurudur..
bana asla kabul etmeyeceğim bir durumu kakalamaya çalışmış, gözümün içine baka baka bana yalan söylemiş benim affedemeyeceğim, hazmedemeyeceğim budur... ben kimseye yapışmadım, ayrılalım desin, sevgim bitti desin başım üstüne, çekerim acımı, otururum.. ama bu sığmaz insanlığa...insanlığa sığmayan bir şeyi de ben hayatıma sığdıramam kimse kusura bakmasın...sığdıranda sonuçlarına katlanır... insana ilk aldanış koyar ikincisi zaten beklenendir, %90 canımı acıtmaz benim...

Canim sen affetmen yeniden dusunmne gerekenlere tesekkur edeip digerlerini es geciyorsun. ne diyelim. daha cok boynuzlanirsin. esin gayet memenun psiman da degil ki oteki kadina evli oldugunu bile soylememis kadin seni kimsin diye ariyor cunku.

sen daha cok aldatilirsin. kusura bakma.

arkadaşlar ne kadar kötüsünüz.olan olmuş.neden canını sıkıyorsunuz.ya yazdıklarınızı okuyorum da hayretler içinde kala kalıyorum.biri vurmuş bizde vuralım hesabı.ben size katılmıyorum.hepimiz evlenirken büyük hayallerle evlendik.ama ne yazıkki bazılarımız böyle bir durumla karşılaşırıs.ayrıca aldatmayan erkek yok.bunu sessiz yapanlar da var, böyle ulu orta yapanlar da var.yuvasını kurtarmak istiyordur.kolaydı o hemen ben gidiyorum demesi.keşke öyle olsa.ama değil işte.biz kadınlar farklı düşünürüs.çocuklarımızı düşünürüs.

canım sanada daha önce de söyledim bu adam düzelmes.bu durumda ya bunu kabul eder oturursun,yada boşanırsın.başka seçeneğin yok.

canim kusura bakma ama sen de gidemedigin icin kendini hakli cikarmaya calkisiyorsun. sen de defalarca aldatilmissin ve aldatilmaya da devam ediyorsun ustelik esin istemedigini soyledigi halde devam ettiriyorsun.
burada biz gidemeyenleri de gorduk, gidenleri de. gidemeyenler 3 gun sonra salya sumuk tekrar konu actilar, yeniden aldatildim, artik deger verilmiyorum, usteklik dayak yiyorum vs vs diye.

gidenler de yeniden evlenenler bile oldu, mutlu oldular, yuvalarina yollarina baktilar. kiocalari kopek oldu ama cok gecti. bilmeme nalatabiliyor muyum?

hayat senin hayatin ama dogrulari bildigin halde halen savunuyorsan her erkek yapar diye sana pes demekten baska bir sey diyemiyorum. herkesi kocan gubu bilme.

evet benim kocam yapmaz demiyorum, yapabilir, ama herkese bunu bu sekilde mal edemezsin.

arkadaşım bencede hatayı affetmekle yapmışsın bence kesinlikle aldatan erkek ikinci bir şansı haketmiyor kesinlikle sen çok hatalısın bence birde böyle bir adama çocuk yapmışsın hadi oldu hala neyi düşünüyorsun boşanmak için hiç anlamadım çocuğun içinmi? ben bunada karşıyım senin ne kadar güzel mesleğin var çocuğunla kendine yeni bir hayat kurabilirsin bu adam seni devamlı aldatıcaktır emin ol o çocuk nasıl o aile ortamında büyüyecek evladını düşün yazık olur o yavruya hakkında hayırlısı canım

arkadaşlar ne kadar kötüsünüz.olan olmuş.neden canını sıkıyorsunuz.ya yazdıklarınızı okuyorum da hayretler içinde kala kalıyorum.biri vurmuş bizde vuralım hesabı.ben size katılmıyorum.hepimiz evlenirken büyük hayallerle evlendik.ama ne yazıkki bazılarımız böyle bir durumla karşılaşırıs.ayrıca aldatmayan erkek yok.bunu sessiz yapanlar da var, böyle ulu orta yapanlar da var.yuvasını kurtarmak istiyordur.kolaydı o hemen ben gidiyorum demesi.keşke öyle olsa.ama değil işte.biz kadınlar farklı düşünürüs.çocuklarımızı düşünürüs.

canım sanada daha önce de söyledim bu adam düzelmes.bu durumda ya bunu kabul eder oturursun,yada boşanırsın.başka seçeneğin yok.
:1no2:kusura bakma arkadaşım biz kötülük yapmıyoruz burda sedece arkadaşımızın gözünü açmaya çalışıyoruz aldatmayan erkek yok bunu sezsiz yapanlar var demişsiniz bu genellemeyi neye dayanarak yapabiliyorsunuz? siz kendiniz çekip gitmemişsiniz yıllardır aldatılıyorum diyosunuz bu nasıl bir şey yaa ben anlamıyorum sizi istemeyeni siz hala nasıl isteyip yanındasınız ben hiç bir kadının aldatılmayı haketmedini düşünüyorum:1no2:

bence seni en çok yaralayan o kadının seni azarlaması olmuş ah diyemedinmi asıl sen kim oluyorsun da beni eşimin numaradan arıyosun aşifte. ama şok oldun tabi anlıyorum...aldatılmanın acısını zaten hiçbir şeyle ölçemiyorum. ben olsam değil bir, beş çocuğum olsa yol verirdim. aiienden destek iste ve hiç arkana bakma. diğer arkadaşlarıma katılıyorum affedilen tekrar yapıyor yalama oluyor gururları. sana hamile halinle bu acıyı yaşatanlara allah bin beter acı versin...amin.

Ya yeminle artık paranoyak olup çıkıcam bu kadar aldatma haberinden sonra.:1no2:
Bakmiyim, okumiyim diyorum ama yine elim gidiyor bir şekilde. Bu gidişle herifin ümüğünü sıkıcam" anlat uleyn bana anlatmadığın ne var" diye:delphin:

yeminle kuzu aynibenneyaptımki
her aksam esimin telini gizli gizli karistirir oldum sonradan kendime kiziyorum ama engel olamiyorumkaydirigubbakcemile3
gecenlerde sikistirdim anlat cabik biseyler duydum dogrumu diye ama ciddi ciddi
adamin etmedigi yemin kalmadidelikafadulden
bide bana sey diyor paranoyak manyakbenneyaptımki

Back
X