Ben De Bir Kadınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum kimse seni kadın olarak kabullenmek zorunda değil çünkü kimseye kanıtlama borcun yok Kadınsın sen işte
Günümüzde dişi üreme organlarıyla doğan hemcinslerin bile güzellik algısının kurbanı olup kendilerini yeterince kadınsı hissedemezken senin de zaman zaman erkekmiş de kadın olmuş(!) minvalinde konuşmalar duyunca kırılman veya endişelenmen çok doğal ancak topluma da, bizlere de, bir cinsiyet borçlu değilsin.
Burada, iyi ya da kötü, toplumun kabul etmesi çok zor demişler ama bizim toplumumuz çok sesli bir toplum. Birinin he dediğine diğeri ıy diyor. Biri kabul ediyor öteki reddediyor. Bu yüzden yakınlarında seni destekleyen ve kim olduğunu bilen insanlar olsun yeter Destek görmek cok güzel ama unutma sen zaten kendini sevdiğin sürece güclüsün

Katiliyorum. Ozellikle biz kadinlar diger insanlarin ne dedigine cok takiyoruz. Bizi destekleyen sevgi dolu dostlarimizdabsa elestirenlerin fikirlerine takili kaliyoruz. Bunun sebebini ozsevgi eksikligi olarak goruyorum. Konu sahibi mesela her negatif yoruma cevap vermis kendini aciklamaya ispat etmeye calismis, bunu en nefret dolu hakaret bile iceren mesajlara yapmis.

Konu sahibi benim icin uzaktan konusmasi kolay tabi ama bence sizden nefret eden birileri hep olacak ve cogunu da ikna edemeyeceksiniz malesef. Tatli dilli bile olsaniz en guzel kurulmus argumanlarla da gelseniz nefret dolu insanlar hep olacak... bence onlarla vakit kaybetmek yerine sevgi dolu ve sizi destekleyen insanlara odaklanmalisiniz. Yoksa yorulursunuz bence. Bu dedigim hepimiz icin gecerli.

Katiliyorum. Ozellikle biz kadinlar diger insanlarin ne dedigine cok takiyoruz. Bizi destekleyen sevgi dolu dostlarimizdabsa elestirenlerin fikirlerine takili kaliyoruz. Bunun sebebini ozsevgi eksikligi olarak goruyorum. Konu sahibi mesela her negatif yoruma cevap vermis kendini aciklamaya ispat etmeye calismis, bunu en nefret dolu hakaret bile iceren mesajlara yapmis.

Konu sahibi benim icin uzaktan konusmasi kolay tabi ama bence sizden nefret eden birileri hep olacak ve cogunu da ikna edemeyeceksiniz malesef. Tatli dilli bile olsaniz en guzel kurulmus argumanlarla da gelseniz nefret dolu insanlar hep olacak... bence onlarla vakit kaybetmek yerine sevgi dolu ve sizi destekleyen insanlara odaklanmalisiniz. Yoksa yorulursunuz bence. Bu dedigim hepimiz icin gecerli.
Sanıyorum haklısın. Kötü yorumlar canımı yakıyor maalesef ve ben de kendimi korumak istiyorum

İslam bunu hoş görmez aksine Allah' ın lanetlediği bir durum.
Allah' ın lanetlediği bir şeyi iman etmiş birinin hoş görmesini beklemeyin keza ben de hoş göremiyorum.
hakiki iman etmiş biri bunu hoş gö re mez.
Şu anda kendi kendinle çelişiyorsun ,Allah la kul arasına giriyorsun ,islam sana böyle yapmanı mı buyuruyor

Lise de çok sevdiğim bi arkadaşım vardı Ozan diye.Tenefüslerde bizimle takılırdı.Kaş
,kirpik,maskara konuşurduk.Çok eğlenceliydi,çoğu kız arkadaştan daha içtendi.Hollanda’ya yerleşti buradaki baskı ve zadeleyici bakışlardan.Şimdi çok mutlu.
Umarım bizim ülkemizde de bireyler cinsiyetlerine,seçimlerine vs değil de insanlıklarına göre değerlendirilir günün birinde...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X