Ben de bir sorun mu var ?

Tavuk_suyu_

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
12.939
50.830
798
35
Günaydın herkese ,
Benim için büyük bir dert değil ama haklı mıyım haksız mıyım merak ettim ...

Sabah oğluma popaça almak için fırına gittim. Fırın iki kapılı giriş ve çıkış yan yana ..Sıra vardı bende sıraya girdim. Benden sonra bir Kadın geldi ve Çıkış kapısının oraya geçti . Benim önümde 5 kişi vardı. Hemen öne geçip istediklerini söyledi. Ben de “Siz neden sıraya geçmiyorsunuz ?” dedim. Dememle kadın başladı car car bağırmaya .. Yok efendim ben terbiyesizmişim , haddimi bilecekmişim, ilk defa böyle cazgır bir insan görmüşmüş... Nasıl bağırıyor ama ne alacaksan al cehennem ol demesiyle tepem attı. “Bana bak sen haddini bileceksin herkes sıradayken sen niye geçmiyorsun esas terbiyesiz sensin. Milletin hakkını gasp etmeye ne hakkın var dedim. Önüne geçtikleri bir tek söz söyleyip sizin sıranız değil bile demedi. Altta kalmadım asla ama kimseden ses çıkmayınca acaba sorun ben de mi diye kendimi sorguluyorum suan.
Sorun ben de mi?

Hayır kadın üste çıkmaya çalışıyor. Çok trajikomik değil mi bazen haklı olarak tartıştığımızda bizim haklılığımızı sorgulamamız. Bir de sıradakiler de alışık herhalde haklarını yedirmeye ki çıtları çıkmamış. Ya da polemik istemiyorlar işte.

Sorun siz de degil sorun o susan "nasılsa biri savunuyor hakkımı " mantıgında olan karısmayan insanlarda tabiki..

Ben cok yasarim bu tarz durumlari ve asla susamıyorum.en son veli grubunda yasadim bir günde 25 kere ders programi degistirdiler.Öğrenci grubu acip oradan paylassaniz programi?veliler calisani var dısarıda olani var cocuga ulastiramiyor dedim.Bir Allah ın kulu cıkıp haklı demedi.Sınıf yetkilisi kadin car car konusmustu isimiz gücümüz yok sizin keyfi programi degismelerinizi takip edelim tamam demistim.1hafta sonra baktim fikri kendileri üretmis gibi cocuklara grup acmıslar :olamaz:

Hayır kadın üste çıkmaya çalışıyor. Çok trajikomik değil mi bazen haklı olarak tartıştığımızda bizim haklılığımızı sorgulamamız. Bir de sıradakiler de alışık herhalde haklarını yedirmeye ki çıtları çıkmamış. Ya da polemik istemiyorlar işte.
Kimsenin sesi çıkmayınca dedim acaba ben mi anormalim.

Hayir bende asla susmam böyle şeylerde.
Kadin da hem suçlu hem güçlü alismis demekki.
Kimsede ses etmeyince alıp gidiyordur istediğini

Biri ilk kez tepki verince zoruna gitmiştir

Sorun siz de degil sorun o susan "nasılsa biri savunuyor hakkımı " mantıgında olan karısmayan insanlarda tabiki..

Ben cok yasarim bu tarz durumlari ve asla susamıyorum.en son veli grubunda yasadim bir günde 25 kere ders programi degistirdiler.Öğrenci grubu acip oradan paylassaniz programi?veliler calisani var dısarıda olani var cocuga ulastiramiyor dedim.Bir Allah ın kulu cıkıp haklı demedi.Sınıf yetkilisi kadin car car konusmustu isimiz gücümüz yok sizin keyfi programi degismelerinizi takip edelim tamam demistim.1hafta sonra baktim fikri kendileri üretmis gibi cocuklara grup acmıslar :olamaz:
İnanın ben de haksızlığa asla tahammül edemiyorum. Pısırık bir insan değilim.
Demek ki yanlız değilim..

Aynı şeyi bende yasadim ptt kuyruk sırasın da yaşadım öne geçen birine herkes homurdandi
Bende sesimi çıkardım yüksek sesle uyardım

Aaa baktım ki biraz önce söylenen diğer kuyrukdakilerden ses yok :KK70:
Ben sanki doğrucu bası birde döndüm onlara kızdım

Oluyor dengesizler araya kayniyanlar ama en kötüsü tepki verince kötünün sen olması

Ülkem insanları En Büyük TÜRKİYE

Hayir bende asla susmam böyle şeylerde.
Kadin da hem suçlu hem güçlü alismis demekki.
Kimsede ses etmeyince alıp gidiyordur istediğini

Biri ilk kez tepki verince zoruna gitmiştir
Burada ilk defa böyle cazgır insan görüyorum dedi zaten. Ama nasıl bağırıyor sanki canını alıyorlar.

Sorun sizde değil siz hakkınızı aramışsınız. Ne olursa olsun bir sıra varsa kimse keyfinden sıraya girip sırasının gelmesini beklemez.

Aynı şeyi bende yasadim ptt kuyruk sırasın da yaşadım öne geçen birine herkes homurdandi
Bende sesimi çıkardım yüksek sesle uyardım

Aaa baktım ki biraz önce söylenen diğer kuyrukdakilerden ses yok :KK70:
Ben sanki doğrucu bası birde döndüm onlara kızdım

Oluyor dengesizler araya kayniyanlar ama en kötüsü tepki verince kötünün sen olması

Ülkem insanları En Büyük TÜRKİYE
Aynen vallahi..
Bön bön tartışmayı izlediler.
Bir kişi de siz sırada değilsiniz demedi.

Sorun sizde değil siz hakkınızı aramışsınız. Ne olursa olsun bir sıra varsa kimse keyfinden sıraya girip sırasının gelmesini beklemez.
O benden büyük üç saygı göstermeliymişim ben saygısıymışım öyle dedi Kadın bana . Tas çatlasın 35 38 yaşındadır.

Bugün sizin önünüze geçen yarın onların da önüne geçecek insanlar bunun farkında değil. Haklılığınız tabii ki tartışılmaz. İnsanlar o an için kendi önlerine geçilmediğinden bunu umursamıyorlar aman benim önüme geçmedi ki önüne geçilen uğraşsın oluyor.

bir başka yönden bakacak olursak da ben de çoğu zaman bu tip insanlarla laf dalaşına girmiyorum laf anlayacak olan zaten o hareketi yapmaz. Bir de ortalık manyak dolu trafikte korna çaldın diye adam bıçaklanan bir memleket olduk maalesef insanlar bundan da çekiniyor olabilir

Back
X