• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de bir sorun mu var ?

Geçen iş çıkışı markete gittim kasada bir dünya sıra ve tek kasa. Sıradakilerin çoğu işten çıkıp gelmiş belli. Benim arkamda da bir teyze vay efendim iş bilmezmiş kasadaki, laylaylom iş yapıyormuş, niye tek kasaymış, işi gücü kapıda oynamakmış oo neler saydı. Kendimi o kadar tuttum ki bir şey dememek için yaşı vardı epey 'teyze gelmek için niye bu saati bekledin' diye bir konuşmaya başlasaydım susmazdım olay çıkardı zaten kızcağızı tek bırakmışler markette bide yeni. Ah başka zaman olcaktı ki onu nasıl sustururdum.
Aaaaa olur mu herkes iş bilmez , onlar herseyi bilir. Hep haklılar..

siz neden sıraya geçmiyorsunuz cümlesi üzerine mi
Terblyesiz şu bu diye hakaret etmeye başladı ?
Bana bu kısım biraz eksik geldi.

Ay böyle kendini bilmiş zann edenleri hiç sevmiyorum. Siz doğruyu yapmışsınız. O öndeki beş kişi neden sus pus durmuş anlamadım.

siz neden sıraya geçmiyorsunuz cümlesi üzerine mi
Terblyesiz şu bu diye hakaret etmeye başladı ?
Bana bu kısım biraz eksik geldi.
Yok eksik değil inanın öyle dedi direk. Siz neden sıraya geçmiyorsunuz der demez başladı bağırmaya , yok senden mi öğrenicem sirayı hadsiz , terbiyesiz diye direk bağırmaya basladı.

Sokak ortasında kocası tarafından öldüresiye dövülen bir kadına bile sahip çıkmıyor bu ülke.. aman bana bulaşmasın modunda herkez.. siz haklısınız ama ne kadar arsız bir toplum olmuşuz ki, haksız basbas bağırıyor haklı kendini savunacak insan bulamıyor yazık ..

Sokak ortasında kocası tarafından öldüresiye dövülen bir kadına bile sahip çıkmıyor bu ülke.. aman bana bulaşmasın modunda herkez.. siz haklısınız ama ne kadar arsız bir toplum olmuşuz ki, haksız basbas bağırıyor haklı kendini savunacak insan bulamıyor yazık ..
Malesef öyle artık inanamıyorum nasıl bir toplum olmuşuz biz.

Dün anahtarımı unutmusum apartman kapısında kaç kişiye sordum. Herkes ben anahtarı gördüm ama almadım dedi. Alıp kimse apartman girişine bırakmamış. Etliye sütlüye bulaşmıyor artık kimse...

Herhalde ben de cekiyorum yani. Eşim bile diyor adam yine mi kavga ettin ? Dün çarşıya gidiyordum diyor ki kimseyle kavga etme. :bicak:
yanlış anlamayın bu olay için demiyorum. ama bana böyle deseydi eşim o zaman ben kendimi sorgulardım biraz da
Çarşıda manavda herkesle kavga ediyorsam ilişkilerindeki sorun mu var diye düşünürdüm ya da kendimi ifade etmemde

yanlış anlamayın bu olay için demiyorum. ama bana böyle deseydi eşim o zaman ben kendimi sorgulardım biraz da
Çarşıda manavda herkesle kavga ediyorsam ilişkilerindeki sorun mu var diye düşünürdüm ya da kendimi ifade etmemde
İşte ben de bu yüzden konu açtım ben de mi sorun. Hakkımı savunmam , sesimin çıkması mı sorun çıkartıyor?

Bırak geçsin alsın gitsin uğraşma diyor. Ama ben haksızlığa gelemiyorum.

İşte ben de bu yüzden konu açtım ben de mi sorun. Hakkımı savunmam , sesimin çıkması mı sorun çıkartıyor?

Bırak geçsin alsın gitsin uğraşma diyor. Ama ben haksızlığa gelemiyorum.
hakkını savunmak değil de mesele üslubunuz biraz sorunludur belki
Tanımadığım için bir şey diyemiyorum ama var ya bazı insanlar normal bir şey dediklerinde bile kavga eder gibi söylüyorlar. Öyle olabilirsiniz ondan diyordur eşinizde.

Biraz da haksizliklara gelemeyenlere bu yafta yapistirilmaz mi ama? Ya bosver sanane, seni ne ilgilendirir denir, ya da birak naparsa yapsin, 2 dk sonra aliriz poğaçamizi vs. ya orda sorun 2dk sonra almak degil ki, gelsin teyze, baktim yasli ben derim gec teyzem al benim acelem yok vs. ama bu susmalar da toplumun komple yanlış davranislarinin sebebi degil mi? Aksine sesler daha gur cikmali ki herkes ayan beyan ortaligi birbirine katamasin. Ha soyleme sekli önemli evet, pardon sira burdan devam ediyor denebilir mesela. Baktim karsidaki carliyor o halde ses yukseliyor maalesef..

Malesef öyle artık inanamıyorum nasıl bir toplum olmuşuz biz.

Dün anahtarımı unutmusum apartman kapısında kaç kişiye sordum. Herkes ben anahtarı gördüm ama almadım dedi. Alıp kimse apartman girişine bırakmamış. Etliye sütlüye bulaşmıyor artık kimse...
Malesef öyle insan alt komşusunu tanımıyor...o hale geldik .

Y
hakkını savunmak değil de mesele üslubunuz biraz sorunludur belki
Tanımadığım için bir şey diyemiyorum ama var ya bazı insanlar normal bir şey dediklerinde bile kavga eder gibi söylüyorlar. Öyle olabilirsiniz ondan diyordur eşinizde.
Yok inanın öyle biri değilim. Üslubum sert değildir. Normal bir şekilde neden sıraya geçmiyorsunuz dedim.

Pısırık değilim ama durduk yere de kavga etmem.

Biraz da haksizliklara gelemeyenlere bu yafta yapistirilmaz mi ama? Ya bosver sanane, seni ne ilgilendirir denir, ya da birak naparsa yapsin, 2 dk sonra aliriz poğaçamizi vs. ya orda sorun 2dk sonra almak degil ki, gelsin teyze, baktim yasli ben derim gec teyzem al benim acelem yok vs. ama bu susmalar da toplumun komple yanlış davranislarinin sebebi degil mi? Aksine sesler daha gur cikmali ki herkes ayan beyan ortaligi birbirine katamasin. Ha soyleme sekli önemli evet, pardon sira burdan devam ediyor denebilir mesela. Baktim karsidaki carliyor o halde ses yukseliyor maalesef..
hakkını aramak başka şey
Sinirlenip öfkeli davranmak başka şey her hakkını arayana cazgır muamelesi yapmıyorlar.
Üslup önemli dediğiniz gibi.

Y

Yok inanın öyle biri değilim. Üslubum sert değildir. Normal bir şekilde neden sıraya geçmiyorsunuz dedim.

Pısırık değilim ama durduk yere de kavga etmem.
amaan boşver salla gitsin ya
Toplumda metroda pazarda heryerde böyle insanlar
Gereken cevabı vermişsin işte sinirlerini yıprattığına değmez üstünde düşünerek.

Back
X