- 22 Aralık 2020
- 4.000
- 12.372
- 158
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
Akfjdkfjf ben de ....Asla susmam zaten ben biraz cazgır biriyim zaten.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akfjdkfjf ben de ....Asla susmam zaten ben biraz cazgır biriyim zaten.![]()
Bu tarz şeyler hastane de oluyor ya sinir oluyorumAynen vallahi..
Bön bön tartışmayı izlediler.
Bir kişi de siz sırada değilsiniz demedi.
Aynen artık insanlar hiç bir seye karışmıyorlar.Bugün sizin önünüze geçen yarın onların da önüne geçecek insanlar bunun farkında değil. Haklılığınız tabii ki tartışılmaz. İnsanlar o an için kendi önlerine geçilmediğinden bunu umursamıyorlar aman benim önüme geçmedi ki önüne geçilen uğraşsın oluyor.
bir başka yönden bakacak olursak da ben de çoğu zaman bu tip insanlarla laf dalaşına girmiyorum laf anlayacak olan zaten o hareketi yapmaz. Bir de ortalık manyak dolu trafikte korna çaldın diye adam bıçaklanan bir memleket olduk maalesef insanlar bundan da çekiniyor olabilir
Ben de karşıyım hayır ben bekliyorum enayi miyim yani. Film izler gibi bön bön izlediler bizi resmenHaddini bilmeyen kendisi oldugu icin seni bununla suclamis kuzum ondeki 5 koyunda beklesin oyle ,bizim de basimiza geliyor misal one geciyor,afedersiniz? diyorum a pardon diyerek geri cekliyor ama bunlar farkinda olmadan yapiyor senin karsilastigin bildigin saygisiz ,kimse kavga sevmez fakat prensip olarak enayilige karsiyim
Her yerde var böyle insanlar..Bu tarz şeyler hastane de oluyor ya sinir oluyorum
Gidilen bölümün kapının tepesinde sırası gelen hastanın adı yazar adin yazınca gir içeriye yada içerden seslenen olur illaki
Yok illede içerden hasta çıkınca o kapıya bir yüklenilir bir dayanma içeri girme çabası
Bir dur bekle ne bu acele
Bağırınca Kadın tırstılar herhalde. Benim de sesim çıkınca ilk defa böyle cazgır insan görüyorum burda demez mi birde ..Eger kadın biraz daha sakin cevap verseydi digerleri de soylenebilirdi ama kadin bagrindigi icin digerleri pisssss sönmüş, boyle bi yapımız var bizim, yavuz hırsız ev sahibini şaşırtır hesabı![]()
Yok altta kalmadım zaten ben de bagırdım , pısırık değilimdir zaten.Bana öyle bağırana ben daha çok bağırırım.
Sık sık kasada benimde başıma geliyor.
Hemen uyarıyorum.
Enayimiz biz önümüze geçsinler.
Millet kendini ne kadar akıllı sanıyor.![]()
![]()
Bu insanları da anlamıyorum yaşça büyük olman sana sıra verileceği anlamına gelmiyor. Toplu taşımaya binersin hastasındır, yorgunsundur vs. yer verecek halin yoktur onda bile laf ederler bilmeden. Ben o kadar yaşadım ki ve hala yaşıyorum muhtemelen bu tarz durumlarda kendimi tutamadığım için sürekli de karşıma çıkıyor. Ben lafımı yine söylerim yeri gelir terbiyesizde olurum cazgırda olurum hakkımı yedirmem kimse kusura bakmasın. Saygının ne olduğunu öğrenip öyle saygı beklesinler.O benden büyük üç saygı göstermeliymişim ben saygısıymışım öyle dedi Kadın bana . Tas çatlasın 35 38 yaşındadır.
Zaten insan gibi acelesi olduğunu ya da acil işi olduğunu söylese herkes anlayış gösterir. Resmen üste çıkmaya çalıştı. Bir de edepsiz dedi bana ya edebin ne demek olduğundan bi haber..Bu insanları da anlamıyorum yaşça büyük olman sana sıra verileceği anlamına gelmiyor. Toplu taşımaya binersin hastasındır, yorgunsundur vs. yer verecek halin yoktur onda bile laf ederler bilmeden. Ben o kadar yaşadım ki ve hala yaşıyorum muhtemelen bu tarz durumlarda kendimi tutamadığım için sürekli de karşıma çıkıyor. Ben lafımı yine söylerim yeri gelir terbiyesizde olurum cazgırda olurum hakkımı yedirmem kimse kusura bakmasın. Saygının ne olduğunu öğrenip öyle saygı beklesinler.
Yok altta kalmadım zaten ben de bagırdım , pısırık değilimdir zaten.
Biz enayi zaten bir akıllı onlar .
Geçen iş çıkışı markete gittim kasada bir dünya sıra ve tek kasa. Sıradakilerin çoğu işten çıkıp gelmiş belli. Benim arkamda da bir teyze vay efendim iş bilmezmiş kasadaki, laylaylom iş yapıyormuş, niye tek kasaymış, işi gücü kapıda oynamakmış oo neler saydı. Kendimi o kadar tuttum ki bir şey dememek için yaşı vardı epey 'teyze gelmek için niye bu saati bekledin' diye bir konuşmaya başlasaydım susmazdım olay çıkardı zaten kızcağızı tek bırakmışler markette bide yeni. Ah başka zaman olcaktı ki onu nasıl sustururdum.Bir de hep benim başıma geliyor herhalde.
Eşime diyorum böyle böyle oldu . Adam diyor ki “yine mi kavga ettin?”
Sürekli böyle olunca diyorum acaba sorunlu muyum?
Geçen akşam kasanın önü uzamış gidiyor bizde sıraya girdik.
En arkadaki 2 akıllı kadın baktım gidiyorlar.
Dedim farkında mısınız hepimiz sıradayız, sizde geçin.
Aa burası sıra mıydı diyor.
Yok dedim otobüs bekliyoruz.
Geçen iş çıkışı markete gittim kasada bir dünya sıra ve tek kasa. Sıradakilerin çoğu işten çıkıp gelmiş belli. Benim arkamda da bir teyze vay efendim iş bilmezmiş kasadaki, laylaylom iş yapıyormuş, niye tek kasaymış, işi gücü kapıda oynamakmış oo neler saydı. Kendimi o kadar tuttum ki bir şey dememek için yaşı vardı epey 'teyze gelmek için niye bu saati bekledin' diye bir konuşmaya başlasaydım susmazdım olay çıkardı zaten kızcağızı tek bırakmışler markette bide yeni. Ah başka zaman olcaktı ki onu nasıl sustururdum.
Onlar akıllı biz enayi MalesefGeçen akşam kasanın önü uzamış gidiyor bizde sıraya girdik.
En arkadaki 2 akıllı kadın baktım gidiyorlar.
Dedim farkında mısınız hepimiz sıradayız, sizde geçin.
Aa burası sıra mıydı diyor.
Yok dedim otobüs bekliyoruz.
Biz kesin çekiyoruz bu tipleri kesin