- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.830
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
-
Şoka girdim inanın bir kişi bile evet sıraya geçmelisiniz demedi. Durum böyle olunca da kendimi sorguladım, ben mi anormalim diye.Sorun sizde değil o terbiyesiz kadında ve haklarını korumayan önünüzdeki 5 kişide
Kimsenin sesi çıkmayınca dedim acaba ben mi anormalim.Hayır kadın üste çıkmaya çalışıyor. Çok trajikomik değil mi bazen haklı olarak tartıştığımızda bizim haklılığımızı sorgulamamız. Bir de sıradakiler de alışık herhalde haklarını yedirmeye ki çıtları çıkmamış. Ya da polemik istemiyorlar işte.
Çok var böyleleri. Hakkını savunmayanlar yüzünden de hep olacaklar malesef.Şoka girdim inanın bir kişi bile evet sıraya geçmelisiniz demedi. Durum böyle olunca da kendimi sorguladım, ben mi anormalim diye.
İnanın ben de haksızlığa asla tahammül edemiyorum. Pısırık bir insan değilim.Sorun siz de degil sorun o susan "nasılsa biri savunuyor hakkımı " mantıgında olan karısmayan insanlarda tabiki..
Ben cok yasarim bu tarz durumlari ve asla susamıyorum.en son veli grubunda yasadim bir günde 25 kere ders programi degistirdiler.Öğrenci grubu acip oradan paylassaniz programi?veliler calisani var dısarıda olani var cocuga ulastiramiyor dedim.Bir Allah ın kulu cıkıp haklı demedi.Sınıf yetkilisi kadin car car konusmustu isimiz gücümüz yok sizin keyfi programi degismelerinizi takip edelim tamam demistim.1hafta sonra baktim fikri kendileri üretmis gibi cocuklara grup acmıslar
Kendinizi hiç yormayın lütfen. Normal olmasanız zaten bir şey söylemezdiniz.Kimsenin sesi çıkmayınca dedim acaba ben mi anormalim.
Çalışana da dönüp dedim zaten sıra buradan siz neden veriyorsunuz diye çıkıştım. Önümdekiler bön bön izledilergayet te normal davranmışsınız , ben olsam bende aynı şekilde davranırdım
hatta döner önümdekilerede bagırırdım
Burada ilk defa böyle cazgır insan görüyorum dedi zaten. Ama nasıl bağırıyor sanki canını alıyorlar.Hayir bende asla susmam böyle şeylerde.
Kadin da hem suçlu hem güçlü alismis demekki.
Kimsede ses etmeyince alıp gidiyordur istediğini
Biri ilk kez tepki verince zoruna gitmiştir
Aynen vallahi..Aynı şeyi bende yasadim ptt kuyruk sırasın da yaşadım öne geçen birine herkes homurdandi
Bende sesimi çıkardım yüksek sesle uyardım
Aaa baktım ki biraz önce söylenen diğer kuyrukdakilerden ses yok
Ben sanki doğrucu bası birde döndüm onlara kızdım
Oluyor dengesizler araya kayniyanlar ama en kötüsü tepki verince kötünün sen olması
Ülkem insanları
Biz susmayalım kimse onaylamasin elbet bir gün karsiligini aliriz..İnanın ben de haksızlığa asla tahammül edemiyorum. Pısırık bir insan değilim.
Demek ki yanlız değilim..
O benden büyük üç saygı göstermeliymişim ben saygısıymışım öyle dedi Kadın bana . Tas çatlasın 35 38 yaşındadır.Sorun sizde değil siz hakkınızı aramışsınız. Ne olursa olsun bir sıra varsa kimse keyfinden sıraya girip sırasının gelmesini beklemez.
Asla susmam zaten ben biraz cazgır biriyim zaten.Biz susmayalım kimse onaylamasin elbet bir gün karsiligini aliriz..
Yasasin tahammülsüzlükk!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?