ben de evlenmek istiyorum.büyük bi dert değil biliyorum ama..

ask__11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
48
16
88
35
kızlar her şeyden önce iyi bayramlar.yaşım ilerliyor 30 yaklaşıyor diyebilrm.mesleğim var.artık ben de evlenip huzurlu bi yuva kurmak cocuk sahibi olmak istiyorum.sorunlu ilişki yaşadım daha önce.yani yaş ilerledikçe karşıma cıkan kişi sayısı azaldı profil değişti..cogu arkadaşımın cocugu var..ben cok umutsuzluğa kapılmaya basladım..hayırlısı olsun diyorum hep..ama son aylarda artık iice bunalmaya basladım herkes eşiyle nişanlısıyla..arkadaşlarımdan da uzaklaştım ve içime kapandım gibi.bugune kadar karşıma cıkanlar oldu tanıştırma vesilesi ile..bazılarına benim içim ısınmadı kafama yatmadı..içimin ısındıgı da garip bi şekilde benden uzaklaştı..ben anlamıyorum neden böyle oldugunu.su bayram vakti dua edin ben ve benim gibi evlenmek isteyenler için olur mu???Rabbim derdi sıkıntısı olan herkesin yardımcısı olsun .Amin.

Seni anliyorum benim.en iyi evlene yasi 25 26 27.benimde arkdasladim cogu bekar hepsi depresyonda ama onlar 35.yaş ilerledikce begenmiyor insan zorlasiyor.

Haklisiniz, anliyorum da 30 yas gercekten gec degil.
Allah hakkimizda hayirlisini versin.

amin.inşallah tez zamanda cıkar karşıma.daha 30 değilim evet ama kendimi umutsuz hissediyorum..evlenp cocuk sahibi olmak istyorum..ailem de cok istiyor annem uzuluyor farkındayım içten içe ..cogu zaman dile getirirmiş ben ortamda yokken..insan bi yaştan sonra düzen istiyor eş istiyor güven istiyor..

amin.inşallah.erkekler ne istiyor bilmiyorum gerçekten.mesleğim var.hoş biri olduğum da söylenir..ama iş ortamında olsun başka bi ortama girdiğimde olsun erkekler pek sıcak samimi davranmıyorlar bana..bendeki sorun ne bilmiyorum..bazen soğuk somurtkan ve enerjisiz oldugum söylenir..ama güler yüz göstermeye de çalışıyorum..beceremiyorum o ayarı sanırım..yapım bu..anlamıyorum..yeni tanıştıgım insanlar ilk başta sıcak davranıyor.birkaç gun sonra uzaklaşıyor gibi ..anlamıyorum bunun sebebini :S

inşallah .amin.sizce nasıl davranmak gerekiyor yeni bi ortama girince?ben cok kasıyorum bazen de rahat olayım derken itici davranıyorum belki de.bilmiyorum ki beceremiyorum öyle kolay kolay arkadaş edinmeyi

Hayırlı kişiler çıkarsın rabbim karşına. .
Vakti saati gelince oluyor bu işler. .
Nasip kısmet. .

İlerdede yok annem evlenmemi çok isterdi ama nasip değilmiş kariyerimde yoğunlaştım

24 yasinda evlendimde ne oldu sanki mutlumu oldum hayir bosandim gitti.. simdi ise ikinci bir evlilige adim atmak cok zor.. etrafimdaki insanlar evlen evlen diye takmislardi bana bir ara .. evlilik kolay sanki .. yanlizim ve daha huzurluyum evet SIKILDIGIM hunkering cok oluyo tabikide anne olmak isterim ama dogru kisiyle.. siz farkinda olmadan kismetiniz karsiniza cikar ztn..

hakılısınız vakti zamanı vardır biliyorum ..bu konu benm için bi bunalım oldu son 6 aydır falan..bide tek yaşamak beni ürkütüyor işimden dolayı tek kalıyorum aileme cok uzakta değilm ama aynı şehirde de değiliz..insan yanında birini istiyor artık bi yaştan sonra..bakıyorum cevreme, imreniyorum çiftleri gördükçe

Ben 28 im. 29 a az kaldi. Ama hiç acelem yok. Evet cocuk konusunda belki . Ama kötü bir evlilik yapmaktansa geç olsun güç olmasın. En önemlisi hayırlısı bulsun.. Oluruna bırakın. Siz üstüne çok düşünüyorsunuz gibi geldi. Evlenmiş olmak için evlenmeyin. Hata yaparsınız. Rabbim iyilerle karsilastirsin. Acele etmeyin.

böyle bi dönemdeyken yanlış bi karar verebilirsiniz.o gördüğünüz imrendiğiniz çiftlerle de ayrı ayrı konuşsanız emin olun hepsini ayrı ayrı sıkıntısı vardır hiçbi şey dışardan göründüğü gibi değil yani..1,5 sene öncesine kadar bende imreniyodum düğünlere nişanlara gitmek istemiyodum şimdi keşke bekar kalsaymışım diyorum..evlililik zor zanaat,erkekleri anlamak daha zor zanaat...Allah karşına her anında yanında olacak,herşeyi paylaşabileceğin birini çıkarsın...Evlenmiş olmak için evlenme

Gec olsun Hayırlısı olsun. Boşver bence bekarlık sultanlık. 35 E kadar da yolu var. Olmazsa da olmaz be yapalım yani. Hakkında Hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…