kaç yaşındasın?İçime sinecek kimse çıkmıyor o kadar bunaldim ki çevredekiler de susmuyor .bunalımda yim
Yaşınız daha çok küçük. Yeni ortamlara girmeye çalışın. Hobiler edinin. Fotoğrafçılık kursuna gidin mesela. Derneklere üye olun. Ortamınızı ve çevrenizi genişletin ki yeni insanlar girebilsin hayatınıza. Elinizden geldiğince etrafa yaydığınız enerjiyi değiştirmeye çalışın.Evet durum aynı :/
Evet kızar erkek arkadaşım oldu ama.sonu gelmedikısmet için etkili dualar hangileri acaba bilenler var mı paylaşırsanız sevinirim
BüyülerceeeeeCanım inşallah kızisa zaman içinde hayırlı bir evlilik yaparsın. Bazen cin musallatlığı ya da aileden yani soydan gelen birtakım beddua ya da adak gibi durumlar kısmet kapalılığına sebebiyet verebiliyor. Ben de benzer bir durum yaşadım.
Sana önerim her gün:
-9 ayetel kürsü
-41 ihlas
-41 felak
-41 nas surelerini oku. Öncesinde de güzel bir abdest al. Tövbe istiğfar ve salavat ile başla (11 defa)
Peygamber efendimize ve 7 göbek geçmişinin imanı niyeti ile bağışla. Yaptığın her iyiliği bağışla sanki ibadet gibi. ( 5 vakit namaz öok önemli) mesela bir çiçeğe su mu verdin, peygamberimizin ruhuna 7 göbek geçmişinin ruhuna ve ileride eşin olacak kişinin ruhaniyetine bağışla...
-abdestsiz gezmemeye çalış...
-istiğfarı dilinden düşürme...
-allahümme ya müfettihal ebvab iftehlena hayrel bab ey hayır kapılarını açan allahım bana da hayır kapılarını aç...
Ben de benzer bir durum yaşamıştım, kısmet kapatma büyüsü yapıldığını öğrendim bana. İşlerim rast gitmiyordu... Allah'a dayanıp güven... hakkınızda en hayırlı olanı Allah bilir... ben evlendim çok şükür...
Dert ettiğin sürece olmaz akışına bırakKizlarr...var mı benim gibi bu konuyu sıkıntı yapan
Benim de kafama takiliyor ben de evlenemedim daha..31 yasindayim butun arkadaslarimin cocugu oldu bazilarinin iki tane var bekliyoruz bakalimKizlarr...var mı benim gibi bu konuyu sıkıntı yapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?