ben de evlenmek istiyorum.büyük bi dert değil biliyorum ama..

İçime sinecek kimse çıkmıyor o kadar bunaldim ki çevredekiler de susmuyor .bunalımda yim

Evet durum aynı :/
Yaşınız daha çok küçük. Yeni ortamlara girmeye çalışın. Hobiler edinin. Fotoğrafçılık kursuna gidin mesela. Derneklere üye olun. Ortamınızı ve çevrenizi genişletin ki yeni insanlar girebilsin hayatınıza. Elinizden geldiğince etrafa yaydığınız enerjiyi değiştirmeye çalışın.

Karşıma çıkanlar oldu evet ama içime şömine birisi çıkmadı :/ bende bi şanssızlık mi var bu konuda anlamadım ki

evlenin tabi, hiçkimsenin mutlu olmaya hakkı yok ... öyle pembe panjurlar sabah kahvaltıları sarmaş dolaş yemek hazırlamalar falan... hikaye hepsi.

sabah kalkıyorsun temizlik akşam yemek sonra seninle ilgilenecek enerjisi kalmamış bir erkek, evin içinde prenses olmak isterken bir anda kül kedisine dönüyorsun.

bi de ego savaşları var işte , senin haksızsın en doğru benim polemikleri...

yani evet yine olsa yine evlenirim o ayrı da , yanlış karar hiç olmamasından daha iyidir

(şuan kocama kızgınım o yüzden böyle yazdım )

Valla bu iş tamamen nasip sanırım olacağı varsa olur.Konu eskiymiş bu sürede erkek arkadaşın oldu mu?

Evet kızar erkek arkadaşım oldu ama.sonu gelmedi kısmet için etkili dualar hangileri acaba bilenler var mı paylaşırsanız sevinirim

Evet kızar erkek arkadaşım oldu ama.sonu gelmedi kısmet için etkili dualar hangileri acaba bilenler var mı paylaşırsanız sevinirim

Canım inşallah kızisa zaman içinde hayırlı bir evlilik yaparsın. Bazen cin musallatlığı ya da aileden yani soydan gelen birtakım beddua ya da adak gibi durumlar kısmet kapalılığına sebebiyet verebiliyor. Ben de benzer bir durum yaşadım.

Sana önerim her gün:

-9 ayetel kürsü
-41 ihlas
-41 felak
-41 nas surelerini oku. Öncesinde de güzel bir abdest al. Tövbe istiğfar ve salavat ile başla (11 defa)
Peygamber efendimize ve 7 göbek geçmişinin imanı niyeti ile bağışla. Yaptığın her iyiliği bağışla sanki ibadet gibi. ( 5 vakit namaz öok önemli) mesela bir çiçeğe su mu verdin, peygamberimizin ruhuna 7 göbek geçmişinin ruhuna ve ileride eşin olacak kişinin ruhaniyetine bağışla...
-abdestsiz gezmemeye çalış...
-istiğfarı dilinden düşürme...

-allahümme ya müfettihal ebvab iftehlena hayrel bab ey hayır kapılarını açan allahım bana da hayır kapılarını aç...

Ben de benzer bir durum yaşamıştım, kısmet kapatma büyüsü yapıldığını öğrendim bana. İşlerim rast gitmiyordu... Allah'a dayanıp güven... hakkınızda en hayırlı olanı Allah bilir... ben evlendim çok şükür...

Büyülerceeeee Mune

Allah hayırlısını versin konu sahibi

Teşekkür ederim kızlar inşallah en kısa zamanda içimin ısınacgi birisi çıkar karşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…