ben de evlenmek istiyorum.büyük bi dert değil biliyorum ama..

seninle aynı durumdayim,hatta seninle aynı sorunlarla karsilastim.Benim yaşımda otuza doğru gidiyo.Ve arkadaşlarimda evli yada nişanlı.Ama herşeyin zamanı var.Evliliğin heyecanida 1-2 yılda bitiyo diye teselli buluyorum.Yani kacinda evlenirsen evlen aynı diye düşunuyorum.Haksız mıyım evliler züğürt tesellisi mi benimkisi?

Ne güzel meslegini eline almisin. Bence en önemli sorunu geride birakmissin.
Erken evliligin bir dezavantaji da mesleginin tam oturmamis olmasi.

Yani ne kadar sevildigine, evlilige nasil baktiginla alakali bir durum bence bu.
Her zaman icin büyük beklentiler üzer insani. Yani nasil yasiyorsak öyle devam ediyor. Romantiklik o fimlerdeki gibi degil, aramiyor da insan. Ama bunlari hayal edip evlenirsen bir dumura ugrarsin. Hayat nasilsa öyle hatta daha da karmasiklasiyor. Sorumlulukla beraber kaynana derdi hatta cocuk derken insan büyüyor.
Yani bunlar icin zor diyenler az daha gezsin tozsun ve evlilige evet derken bir kez daha düsünsün.
Simdiki genclere dikkat ediyorum da kinaydi nisandi sözdü hep kutlamali dügünlü yapiyorlar. Ama evlenince sürekli abiyeyle dolasmiyor insan. Ama baslangicta bu özel hissettirmeler bitince ne oldu oluyor.
Kisi hazirsa evlenir de. Bu tamamen kisiyle alakali bir durum.
Ben üc senelik evliyim, henüz birsey bitti diyemem. Önceden nasilsak yine öyleyiz. Birbirimizin hayatini degistirmeden beraber yasiyoruz. Filmlerdeki gibi degil fakat yaslanacak sicak bir omuz da yetiyor.

Kızlar yorumlariniz için teşekkür ederim her birinize..Rabbim dualarimizi kabul etsin bu mübarek günde inşallah.

Umutsuzluğa kapılmayın..... Bol bol furkan süresi 74. Ayeti okuyun... Nikahın saati vardır derler ya hiç ummadığınız bi anda karşınıza çıkar bi anda kendinizi evli mutlu huzurlu diye tanimlarsiniz. Bunun örnekleri pek çok ... Bende 28 yaşındayım tıpkı sizin gibi çok üzülürdüm neden evlenemedim diye.. Ama eşim karşıma çıktı 1 ay içinde nisan, 2 ay sonrada düğün oldu... Bazen kendime soruyorum ben şimdi evli miyim diye... İnsaallah sizinde iki cihan mutluluğunu yakalayacaginiz ve huzur bulduğunuz bir evliliğiniz olur. Bizde sizi burada tebrik ederiz.. Bol bol dua....Herşey gönlünüzce olsun iyi bayramlar...

Allah karşınıza en yakın zamanda kalbinizin ısınacağı size kıymet veren biriyle karşılaştırsın. Benim yaşım 25 ama benim de hiç kısmet birşey yok bazen çok üzülüyorum insan yaslanacak bi omuz arıyor gerçekten.

hakkınizda hayırlı olan kisi yı Rabbim bi an önce karşınıza çıkarsın insaallah

Ben çok rahat biriyim ve bu yüzden evliliğe uyum sağlayamama ihtimalim yüksek . Hani diyorum ruh eşimle evlenebilsem ama mümkünde görünmüyor . Hani ruh eşleri birbirini bulunca ayrılamıyormuş ya ondan Garanticiyimdir de biraz Ama bu site de bazı üyeler eşleri ile ilgili öyle güzel paylaşımlar yapıyorlar ki insanın evlenmek isteyesi geliyor . Konu sahibi ben seni anlıyorum aslında ama hergün gerekli gereksiz kavga edeceksem de evlenmemeyi tercih ederim .

Evlilik isteği ve karşılaşılan sorunları ayıplayanlar grubu gelmemiş bu sefer henüz şaşırdım.Ama gelir erken daha.
Etrafını çevreni iyi tut..Bayanlar da olsa görüş kardeşi vardır kuzeni vardır,oğlu yeğeni vardır.Kitapçıda karıştırdığım bir kitapta yazıyordu:)
Görücu usulünü önemse en iyisi yine o.Referans var arada yanlış yapamaz kolay kolay.Hem evlenmeye hazır olmuş oluyor
.Ayrıca kelin ilacı olsa başına sürermiş.Burdak tanışma hkayelerini oku.Blgi evlilerde

Son düzenleme:
Riskli ilşkilere girme ama...Birine de körükörüne bağlanma,bu farklı deyip kendini salma,çiğ süt emmiş çok lank diye bırakırlar adamı ortada..Ozaman lanet edersin erkek milletine ihtiyaç duyduğuna.Allah yaşatmasın zorşeyler bunlar...İyi ,merhametten nasibini almış birini de bulursan vefalı ol,kıymetini bil ama sevdiğini çok belli etme..Şefkatini çocuğuna sakla.

Eminim sizi olduğunuz gibi sevicek biri cıktığında kendinizde bi sorun olmadığını anlıcaksınız..kısmet bu işler biraz da..Rabbim inşaallah karşınıza hayırlı bi eş çıkarır ve tabi tüm isteyenlere..

Kızlar buaralar çok bunaldim ve iyice umutsuzluğa kapıldım bu evlilik konusunda

Arkadaşım senin yaşında bir şey yok insanlar erken evleniyor.
Bir insanın okuyup meslek sahibi olmasını baz alırsak zaten 25ten sonra gelişir evlilik olayları

Allah hayırlısını versin.ne kadar mutsuz evli insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…