- 16 Ekim 2016
- 212
- 84
- 18
- Konu Sahibi vermissenli
-
Tesekkur ederim insAllah dogrudur. Darisi basiniza. Ben yurtdisinda yasiyorum ama hemseriyizÖylemi ozaman sevinmelisin yarın bi kan ver emin olmak için bende zonguldaktayım bu arada
Canım adetin geçmişmiydi kan testi sonucunu mutlaka yaz bizedeHerkese selamlar. Siteyi uzun zamandir takip ediyorum bugun kayit oldum. Rabbim tum isteyen lerin kucagini bos birakmasin. Bugun adet gunum ama dayanamayip test yaptim sonuc pozitifti. Eger dogruysa yalniz gelmedim.
Bugun olmam lazim normalde. Yarin insAllah kan testi yapacam. Bu arada hala adet olcakmisim gibi agrim devam ediyor..Canım adetin geçmişmiydi kan testi sonucunu mutlaka yaz bizede
InsAllah sagolun:)Hayirlisi olsunn teste gore gebesiniz
Sag olun. Darisi tum isteyenlerin basinaHayırli olsun :))
Çok sevindim senin adına gözün aydınSelam. Haber verecem demistim. Ustumde kalmasin. Doktorda idrar orneginde pozitif cikti..:) insAllah saglikli olsun..^_^ Darisi tum isteyenlere insAllahhh
Kan testi yaptırdınmı canımSelam. Haber verecem demistim. Ustumde kalmasin. Doktorda idrar orneginde pozitif cikti..:) insAllah saglikli olsun..^_^ Darisi tum isteyenlere insAllahhh
Canin ben kan testi yaptirmadim ama idrar testinden sonra ultrasonda gordum yani sag kasigimda cok kucuk biseY:) onu gorunce cok tuhaf oldum. Doktor bekleyelim dedi randevu aldim yaklasik iki hafta sonra . insAllah saglikli olur. Herkesin tum yavrularu Rabbim anne babasina bagislasin. Tum isteyenlere nasip etsinKan testi yaptırdınmı canım
InsAllah cani gonulden istiyorum herkes yasasin bu duyguyu :) Cok Aminnnnamin canım hayırlı olsun darısı bize inşallah
Hayırlı olsn bebısın canm.bu ay yaptıgın bırsey varmıydı hamıle kalmak ıcınInsAllah cani gonulden istiyorum herkes yasasin bu duyguyu :) Cok Aminnnn
Sagol canim. Allah razi olsun. Hep hayirlisini istedim. Dua ettim. Baska bisey yapmadim:)Hayırlı olsn bebısın canm.bu ay yaptıgın bırsey varmıydı hamıle kalmak ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?