ben de geldim ama yalniz degilim..

vermissenli

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
212
84
18
Herkese selamlar. Siteyi uzun zamandir takip ediyorum bugun kayit oldum. Rabbim tum isteyen lerin kucagini bos birakmasin. Bugun adet gunum ama dayanamayip test yaptim sonuc pozitifti. Eger dogruysa yalniz gelmedim.

Hayirlisi olsunn teste gore gebesiniz

Herkese selamlar. Siteyi uzun zamandir takip ediyorum bugun kayit oldum. Rabbim tum isteyen lerin kucagini bos birakmasin. Bugun adet gunum ama dayanamayip test yaptim sonuc pozitifti. Eger dogruysa yalniz gelmedim.
Canım adetin geçmişmiydi kan testi sonucunu mutlaka yaz bizede

Selam. Haber verecem demistim. Ustumde kalmasin. Doktorda idrar orneginde pozitif cikti..:) insAllah saglikli olsun..^_^ Darisi tum isteyenlere insAllahhh

Kan testi yaptırdınmı canım
Canin ben kan testi yaptirmadim ama idrar testinden sonra ultrasonda gordum yani sag kasigimda cok kucuk biseY:) onu gorunce cok tuhaf oldum. Doktor bekleyelim dedi randevu aldim yaklasik iki hafta sonra . insAllah saglikli olur. Herkesin tum yavrularu Rabbim anne babasina bagislasin. Tum isteyenlere nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…