Ben de grmcemle ilgili bir ey paylaaym.

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
kızlar aslında kızdıgımdan yada sınır oldugumdan degılde bana enteresan geldıgı ıcın paylasmak ıstedım.oglum 1.5 yasında ve bır ay once kasık fıtıgından amelıyat ve aynı anda da sunnet oldu.sabah amelıyat oldu oglum gorumcem oglumun nasıl oldugunu ogrenmek ıcın gece 9da esımın tel.aradı.ıkısı konustular,benı tel ısteyıp amelıyat ıcın bır gecmıs olsun yada sunnet ıcın hayırlı olsun demedı.aradan bır ay gectı hala bana gecmıs olsun dıyen yok.evımıze hasta zıyaretınede gelmedı yegenını dolasmak ıcın aynı sehırde yasadıgımız halde.okuyanlar aramızda problem oldugunu dusunebılır.aramızda yasanan herhangı bır problemde yok ustelık.buna ne dersınız?ben bırsey demıyorum ıster gelır ıster gelmez.ama esım ablasını cok sever o bayagı bozuldu bu duruma hatta arayıp sormak ıstemedı onu.gecen gece benım zorumla aradı hal hatır sormak ıcın.esıme dedım kızdıysan kızgınlıgını soyle ama kusme dıye.

Bazı insanlar soğuk yaratılışlıdır .Sizin görümcenizde öyle mi ? Bilmiyorum elbette gönül umduğu yere küser. Kişi bekler hele de en yakınlarından ama eşinize karşı olan yönlendirmenizden dolayı gerçekten tebrik ederim iyi yapmışsınız . Sonuçta ablası.Boşverin görümceniz utansın. bende çoğu zaman haklı dahi olsa eşime kızarım yapma etme,Şöyle şöyle diye anlatmaya çalışırım .Amann boşverin 3 günlük dünya gerçekten arayan arasın aramayanın da canı saolsun :))

amaaan boşver sende onu görmezden gel.sende bu durumlar olunca söylemezsin. o zaman anlar.:umursamaz:

Bazı insanlar soğuk yaratılışlıdır .Sizin görümcenizde öyle mi ? Bilmiyorum elbette gönül umduğu yere küser. Kişi bekler hele de en yakınlarından ama eşinize karşı olan yönlendirmenizden dolayı gerçekten tebrik ederim iyi yapmışsınız . Sonuçta ablası.Boşverin görümceniz utansın. bende çoğu zaman haklı dahi olsa eşime kızarım yapma etme,Şöyle şöyle diye anlatmaya çalışırım .Amann boşverin 3 günlük dünya gerçekten arayan arasın aramayanın da canı saolsun :))

evet canım cok soguk yaradılıslı.ılk zamanlar cok kafama takar sınır olurdum hareketlerıne ama 4 yıllık evlılıkten sonra ınsan alısıyor ınsanların huyuna.artık huyu bu dıyorum ama bende ona karsı mesafemı koruyorum boyle olunca

gorumceniz cok ayip etmis..bir de hala olacak..biz valla arkadasimizin cocuguna hem hastanede ziyaret ederiz hediyelerimizle, daha sonrada evine gideriz altinimizi takariz..bu insana verilen degerdir canim..kimse bu kadarcik seyden ne batar ne cikar..

Görümceniz gerçekten ayıp etmiş arkadaşım. O operasyonları geçiren yeğeni, insan arkadaşlarının bile herşeyine koşarken nasıl bu kadar soğuk davranabilmiş hayret?

Öncelikle gecmis olsun...ayricada hayirli olsun...sünnetde olmus oglumuz..Allah askerligni damatlignida göstersin arkadasim...:1hug:

Bencede ayip etmis...hic olmazsa 5 dakika ugrar insan...esin zaten tepkisini belli etmis canim...bosver sende....hic takma...

Insan ne yapiyorsa kendine yapiyor...ayibi yanina kaldi iste...

Canım öncelikle geçmiş olsun .Görümcen ayıp etmiş elbette ama boş ver .Herkes ektiğini biçer .Bu şekilde davranarak bir çok şeye zemin hazırlar, kısaca kaybeden kendisi olur .

bılmıyorumkı arkadasım sogukkanlı bır ınsan ama aılecek oyleler malesef.rahmetlı kayınvalıdemde oyleydı.dahada enterasanı esım yenı evlendıgımızde burun amelıyatı gecırdı.3 gun sonra kayınvalıdem ve kayınpederım memleketten ıstanbula geldıler e-5 bızım evın onunden gecıyordu eskı oturdugumuz evde ordan gecıp ve bıze ugramadan kızına gıttıler.esımın amelıyatından bır ay sonra gecmıs olsun zıyaretıne geldıler annelerı ve ablası

geçmiş olsun canım...
görümcenin yaptığı gerçekten ayıp..sende boşver sormazsa sormasın,o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran ne eksik ne fazla..

gecmıs olsun hayırlıda olsun.
bence konusmalı ablasıyla yoksa daha ufak bır konuda patlar kötu olur

Öncelikle gecmis olsun...ayricada hayirli olsun...sünnetde olmus oglumuz..Allah askerligni damatlignida göstersin arkadasim...:1hug:

Bencede ayip etmis...hic olmazsa 5 dakika ugrar insan...esin zaten tepkisini belli etmis canim...bosver sende....hic takma...

Insan ne yapiyorsa kendine yapiyor...ayibi yanina kaldi iste...

tesekkur ederım arkadasım.amın canım hepımızın cocuklarının guzel gunlerını gostersın allah.takmıyorum zaten artık kafaya.oda oyle dıyorum

takma arkadaşım,
bu dikenleri görürsek yaşayamayız...boşver gitsin de...hem bak ailece bir soğukluk duyarsızlık varmış,sen eşin öyle değilse ona şükret ,gerisi teferruat olur ....
benim eşiminde aileside duyarsızdır,aile olmanın bazı koşullarından habersizdir(hal ,hatır vs. )banada çok ilginç gelmişti ama zamanla alıştım,sonuçta koca aileyi değiştiremem ve zaten uzaktalar...eşimde zamanla bana uyar dedim ve görmedim diğerlerini...
bunlara üzülürsek başkalarının hataları yüzünden kendimizi cezalandırmış oluruz..

Onlara göre doğrusu bu belkide ayıplamamak lazım, eşiniz de ameliyat olduktan 1 ay sonra gelmiş anne-abla, tarzları bu demek ki....

kızlar haftasonu ıcın esımle anlasmıstık dedemı zıyarete gıdecektık .ctesı gunu esım ısten donerken ablası aramıs bızım yakaya(kendısı anadolu yakasında oturuyor)eyup sultana gezmeye geldıklerını.gezıp ıslerının bıttıgını eger evdeysek oglumu sevmeye ugramak ıstedıklerını soylemısler.esım gelınce bana soyledı ama daha onceden baska plan yaptıgımız ıcın kabul etmedık,gelmedıler.ama benım bunu duymam yettı uzulmem ıcın.oglum amelıyat ve sunnetını olalı bır ay oldu gecmıs olsun ıcın bır kez gelmedıler.bır ay sonra gezmek ıcın bu yakaya gelınce oda sevmek ıcın ugramak akıllarına gelmıs.offf offf

senin görümcende bencil kişiliklerden. hep bana hep bana derler. onlar böyle bir durumda olsa sen aramasan kavga çıkartırlar ama. boşverin hiçbirşey oılmamış gibi davranın eline koz vermeyin. benim görümce hep eşime arayıp sormuyorsun felan diyordu gelmiyorsunuz felan. en sonunda eşim bir patladı hem görümceme hem kaynanama sanki sen benim evime geliyorsun arayıp soruyorsun dedi. sen sabırlı ol eşin onlara cevabını verir

Canım bence hiççç tatlı canını üzme kendi yaşantına bakkk..

Back
X