ben de hamileyim?

Ayyy ne güzel hamilesin canım hayırlı olsun banada dua et belirtin varmı adete kaç gün var ya da günün geçtimi

inşallah öyleyimdir canım yaa.. kan testini görmeden inanamayacağım..

valla adetim 6 gün gecikti (arada oluyor diye çok umursamadım). göğüslerim aşırı hassaslaştı. ama o da her adet dönemimden önce oluyor diye çok umursamadım ama bi kaç gün önce kasığıma ağrı girince işkillendim. bugün de testi yapınca bu şekil çıktı.

inşallah sen de en kısa sürede hamile kalırsın canım. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Amin canım inşallah sende bebisini hayirlisiyla kucağına alırsın

Bana da dua edin kızlar bu ay da olmadı hasta oldum hayırlsı Allahtan inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip eder bizlere de herşeyin Hayırlısı olsun diyelim nasip kısmet

Canım Allah gönlüne göre versin. Hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin inşallah.

Bana da dua edin kızlar bu ay da olmadı hasta oldum hayırlsı Allahtan inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip eder bizlere de herşeyin Hayırlısı olsun diyelim nasip kısmet
Bende senin gibi bu ay da adet oldum yarın adetim bitio çalışmalara basliycaz inş hemen olur :) allah gönlüne gore verir ins kardeşim sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…