- 2 Ekim 2015
- 425
- 680
- 23
- Konu Sahibi RACHEL GREEN
-
hamilesin canım :))
Ayyy ne güzel hamilesin canım hayırlı olsun banada dua et
Ayyy ne güzel hamilesin canım hayırlı olsun banada dua etbelirtin varmı adete kaç gün var ya da günün geçtimi
Amin canım inşallah sende bebisini hayirlisiyla kucağına alırsıninşallah öyleyimdir canım yaa.. kan testini görmeden inanamayacağım..
valla adetim 6 gün gecikti (arada oluyor diye çok umursamadım). göğüslerim aşırı hassaslaştı. ama o da her adet dönemimden önce oluyor diye çok umursamadım ama bi kaç gün önce kasığıma ağrı girince işkillendim. bugün de testi yapınca bu şekil çıktı.
inşallah sen de en kısa sürede hamile kalırsın canım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Amin canım inşallah sende bebisini hayirlisiyla kucağına alırsın
Hayırlı olsun canım hamilesin bnce bizede dua et lütfen
Sabah ilk idrarinla yaptiysan doğrudur cnm tahminen 3 haftalık falan
Bana da dua edin kızlar bu ay da olmadı hasta oldumhayırlsı Allahtan inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip eder bizlere de herşeyin Hayırlısı olsun diyelim nasip kısmet
Amin canım benim inşallah tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin Allah razı olsunCanım Allah gönlüne göre versin. Hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin inşallah.
Çok mutlu oldum canım allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş bize de dua et lütfen :)dün akşam yapmıştım ama bu sabah kan testi yaptırdım sonuç pozitif
Bende senin gibi bu ay da adet oldum yarın adetim bitio çalışmalara basliycaz inş hemen olur :) allah gönlüne gore verir ins kardeşim sanadaBana da dua edin kızlar bu ay da olmadı hasta oldumhayırlsı Allahtan inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip eder bizlere de herşeyin Hayırlısı olsun diyelim nasip kısmet
Çok mutlu oldum canım allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş bize de dua et lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?