ben de HAMİLEYİMM

eass

Kardeş Can'dır
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
360
16
118
inanamıyorum ama HAMİLEYİMMMMMM...........
nihayet 9 aylık bekleme sürecinden sonra bebeğimiz bizimle olmaya karar verdi. dün akşam idrar testinde öğrendim benimle olduğunu bu sabah da kan testiyle kesinleştirdik.henüz ne kadarlık olduğunu bilmiyorum varmı yokmu diye bakıldı öğlenden sonra değerini öğrenicem ama hala inanamıyorum
klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum, ama yine de beklemiyordum (ama istiyordum):49:

rabbim bebek istiyen kimsenin kucağını boş bırakmasın zaten dua ederken bana bebek ver diye etmedim allahım bebek isteyen herkese bebek var diye dua ederim inş kabul olur

:nazar::nazar::nazar:
gözün aydın canım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah herşey yolundadır darısı isteyenlerin başına

Teşekkür ederim ammmiiiinnn darısı tüm isteyenlerin başına !!!!

bebeginiz hayirli olsun:nazar: cok sewindim,aklima ilk hamileligimi ogrendigim gun geldi kan testinde 5 haftalikti bebisim,simdi 38+2 haftalik olduk zaman o kadar cabuk gectiki hic anlamadim ama su son gunler gecmio,insallah hepimiz saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza,gel artik bebeimmm:69::69: sancim gelsin dogurayim artik diye dua edip duruyorumm:1:

hayirli olsun canim sagsalimmkucagina almayi nasip etsin Rabbim

bebeginiz hayirli olsun:nazar: cok sewindim,aklima ilk hamileligimi ogrendigim gun geldi kan testinde 5 haftalikti bebisim,simdi 38+2 haftalik olduk zaman o kadar cabuk gectiki hic anlamadim ama su son gunler gecmio,insallah hepimiz saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza,gel artik bebeimmm:69::69: sancim gelsin dogurayim artik diye dua edip duruyorumm:1:
bir avazda doğurursun inşallah canım ya okuyunca bende heycanlanıyorum inş saglıklı bi şekilde kucagına alırsın bebişini ( bizde inşallahh:)

inanamıyorum ama HAMİLEYİMMMMMM...........
nihayet 9 aylık bekleme sürecinden sonra bebeğimiz bizimle olmaya karar verdi. dün akşam idrar testinde öğrendim benimle olduğunu bu sabah da kan testiyle kesinleştirdik.henüz ne kadarlık olduğunu bilmiyorum varmı yokmu diye bakıldı öğlenden sonra değerini öğrenicem ama hala inanamıyorum
klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum, ama yine de beklemiyordum (ama istiyordum):49:

rabbim bebek istiyen kimsenin kucağını boş bırakmasın zaten dua ederken bana bebek ver diye etmedim allahım bebek isteyen herkese bebek var diye dua ederim inş kabul olur

:nazar::nazar::nazar: cok sevindim hayırlı olsun canım sen kötü bi süprizle karsılaşmamak için beklemiomuş gibi yapıodun bence :) inş hamişligimiz cok güzel geçer :49:

hayırlı olsun tebrik ederim:))
bende 1 yıllık bir bekleyişin ardından kavuştum meleğime..
şuanda 17+3deyiz...
Allah kucağına almayı nasip etsin inş...

klomen ve çatlatma iğnesi hangi durumlarda yaptırılıyor. Çatlama olmadığı zaman mı?
Bende çocuk istiyorum hamile kaldım 4 ay önce karnımda kalbi durdu. Geçen ay korunma süremiz bitti bu çocuk olayını ne kadar hızlandırabilirim diye araştırma yapıyorum. Aşılama yapmayı düşündüm ama benim çocugum olduğu için şuan için gerek duymadık. Bu arada hayırlı olsun sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim.

teşekkür ederim inş bir an önce kavusursun bebeğine kolay acısız ağrısız doğum diliyorum.

hayirli olsun canim sagsalimmkucagina almayi nasip etsin Rabbim

amin inş allah tüm isteyenlere versin

:nazar::nazar::nazar: cok sevindim hayırlı olsun canım sen kötü bi süprizle karsılaşmamak için beklemiomuş gibi yapıodun bence :) inş hamişligimiz cok güzel geçer :49:[/QUOTE]

galiba :) ayyy inş güzel gecer hamilelik yaaa şu an bunları yazdığıma inanamıyorum bile

hayırlı olsun tebrik ederim:))
bende 1 yıllık bir bekleyişin ardından kavuştum meleğime..
şuanda 17+3deyiz...
Allah kucağına almayı nasip etsin inş...

maşallah bizde o günleri görürüz inş. sanada hatırlı doğumlar diliyorum.

hayırlı olsuun :) Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin.... :16:

teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşşşş.....

klomen ve çatlatma iğnesi hangi durumlarda yaptırılıyor. Çatlama olmadığı zaman mı?
Bende çocuk istiyorum hamile kaldım 4 ay önce karnımda kalbi durdu. Geçen ay korunma süremiz bitti bu çocuk olayını ne kadar hızlandırabilirim diye araştırma yapıyorum. Aşılama yapmayı düşündüm ama benim çocugum olduğu için şuan için gerek duymadık. Bu arada hayırlı olsun sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim.

öncelikle geçmiş olsun, zaten gebe kalmaktan daha önemlı sağlıklı bir sekilde dünyaya getirmek inş allahım bizde nasip eder sağlıklı doğum.
9 ay korunmadık bve bebek olmadı sorun varmı diye dr a gittiğimde kist olduğunu öğrendim ama ufak bişeydi korkulcak bişey yoktu. kisti eritmek ilaç kullandım ve ilk ayda gitti çok şükür, sonra dr um klomen verdi klomen bittikten sonra 4. gün kontrole çağırdı gittim yumurtalar yeterli olgunlukta dedi. preglny çatlatma iğnesi verdi. iğneyi oldum öle çok acı ağrı hissetmedim bazıları yazmıs yumurtanın çatladığını hissettim falan diye bende hiç öle bişey olmadı. hatta uzayan akıntım bile yoktu bende ümitlenmedim. yanı iyi bir dr bulman önemlı ben dr umdan memnunum allaha şükür beni anlıyor ben onu anlıyorum dr la anlaşmak önemlidir.

Allah Sağlıklı Sıhhatli Kucağınıza Almayı Nasip Etsin..

gozun aydin canim. Saglikli ve sorunsuz bir gebelik gecirmeni dilerim. Allah saglikla kucagina almani
nasip etsin :nazar: Isteyen herkese versin insallah.
Umarim birkac gun sonra bende buna benzer bir baslik acarim. :)

arkadaşlar bende dün sabah öğrendim hamile olduğumu Rabbim isteyen herkese nasip etsin.:49:

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.:nazar:

amin canım inşallah o günleri görürüz

Allah Sağlıklı Sıhhatli Kucağınıza Almayı Nasip Etsin..

inşallah şuanda tek dileğim ozaten

gozun aydin canim. Saglikli ve sorunsuz bir gebelik gecirmeni dilerim. Allah saglikla kucagina almani
nasip etsin :nazar: Isteyen herkese versin insallah.
Umarim birkac gun sonra bende buna benzer bir baslik acarim. :)

inşallah rabbim tüm isteyenlere versin kucaklar boş kalmasın bol bol bebiş olsun

arkadaşlar bende dün sabah öğrendim hamile olduğumu Rabbim isteyen herkese nasip etsin.:49:

ne güzel ne mutlu sana inşallah kucağına aldığın günüde görürsün.

amin canım inşallah o günleri görürüz

inşallah şuanda tek dileğim ozaten

inşallah rabbim tüm isteyenlere versin kucaklar boş kalmasın bol bol bebiş olsun

ne güzel ne mutlu sana inşallah kucağına aldığın günüde görürsün.

çok teşekkür ederim hep beraber bebişlerimize merhaba dediğimiz günü görürüz inşallah:emir_bebek:

9 aylık calısmalardan sonra rabbıme bınlerce kez sukurler olsun bende hamıleyım bugun kan testı yaptırdım 6 haftalıkmıs bebısım sllsh sag salım saglıkla kucagıma almayı banada nasıp eder ıns. tum ısteyenlere allah nasıp etsınn arkadaslar:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X