Ben de Hamileyimmmmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lynne
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lynne

Eylül'ün Annesi
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
1.063
3
316
Ankara
Hep korkardım bebek sahibi olamayacagıım diye.Yaklasık 5 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum ve pko sendromum var.Evlendikten sonra hapı bırakmıştım(10 eylül 2011).Şikayetlerim tekrarlayınca (sivilcelenme, kilo artısı, tüylenme vs) tekrar doktora gitme kararı aldım.Doktor ultrason baktı ve 4cm yeni bir kistim daha olmustu.Kist için doktor 1 ay sonra tekrar cagırdı.Takip edilmesi gerekiyordu.O gün dündü.Hiç umudum yokken hamile oldugumu öğrendim.Çok mutluyum.Allah isteyen herkese bu mutlulugu yasatsın.

Aminnn kızlar teşekkür ederim.Rabbim herkese nasip etsin..

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tebrikler

hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim kızlar.Rabbim kimseye aratmasın.Herkese yasatsın bu mutlulugu:)

slm arkadaşlar.ben sizle hikayemi paylaşmak istiyorum.ben 2 kez tüp bebek denedim ama nasip değilmiş olmadı.eşimin sperm sayısı çok azdı normal yolla çocuk sahibi olmamızın imkansız olduğu söylendi.ama ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ve hala rüyada gibiyim.bugünde keseyi gördük.hiç kimse ümitsizliğe kapılmasın hiç beklemediğim anda bebeğimiz bize geldi.çok mutluyum

en çok hang belirtnden anladınn hamle olduunu tbrik ederim :)

Canım bizde genetik heralde annem de hiç yasamamıs bulantı aşerme vs.Ben de de simdilik yok bir belirti.Sadece akıntım cok fazla ve gaz sikayetlerim var.Test yapana kadar anlamamıstım hamile oldugumu.Çünkü doktora gidis sebebim kistlerimdi.Neye niyet neye kısmet:)) Saol canım

Haklısın canım.Seni de tebrik ederim. Allah saglıklı sıhatli kucaklamak nasıp etsin..

Tebrikler canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine.Bu kistin belirtileri var mı?bir de kist olduğu ultrasonda mı görünüyor?muayeneyle mi?

harika bir haber Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı benim ve tüm bebek isteyenlerin başına olsun ...duanızı eksik etmeyin bizdende

Tebrikler canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine.Bu kistin belirtileri var mı?bir de kist olduğu ultrasonda mı görünüyor?muayeneyle mi?

Amin kızlar.Herkese cok tesekkür ederim.Canım bende cok fazla sivilce yaptı pko. Ultrason muayenesinde göründüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…