Karşılık laf yazacaktım ki yazmış zaten arkadaşlar, benim yazacağımın benzerlerini.
Cahil insan belli ki, cevap versen bir dert, vermesen bir dert. Yüzü her şekilde bulurlar, sussan da konuşsan da onlar bildiklerini okumaya devam ederler ve fakat sussan "Hah böyle böyle sinecek bu" diye daha abartmaları olası, bu yüzden lafını çak, bildiğini okumaya devam et, üzerine de neşeni hiç bozma. Kim öfkesine hakim olamazsa o hata yapar nasılsa, sen öfkeden arı düşünmeye çalış, tesir etmesin kvnin dedikleri çünkü cahil işte.
Sizin bu kafaya göre gelip 15 gün kalmalara bir çözüm getirmeniz lazım esas. Evden kovalamaya çalıştıkça, ki eşiniz de denge kurabilen biri değil anladığım kadarı ile, daha çok eve yerleşir, seni sinir etmenin yolu olarak görür. Bu yüzden öfkeni, sana ağır bir hakaret, aleni bir terbiyesizlik yapılmadığı sürece stabil tutarak, güle oynaya gıcık etme yoluna bak derim. Sana işleyemediğini görsün, rahatsız olup gitme ihtiyacı hissetsin, suratını düşürüp onun zaferini besleme ki izlemek için oturup kalmasın.
Ay ne uzattım :)))
Bu kv işleri çok tuhaf vallahi, iş kocalarda.
Ben burada okuyup görene kadar, kv canlısının böyle maddenin halleri gibi çeşitli halleri olduğunu bilmezdim.