ben de mi boşanacaktım...boşanıyoruz ..hayat artık bomboş

aybeniz15

Cahilsen öl lütfen!!!
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
2.081
2.023
358
Nereden baslasam, neyi anlatsam.. bosaniyoruz. 2 senelik bir evlilik 7 bucuk aylik Kizim, ve mutsuz son.. ben boyle olsun istemedim ki hayat bana asla gulmeyecek.. ölene kadar sadece kizima Anne olmak icin mutsuz bi halde yasayacagim.. 25 yasindayim daha. Ve Hayatim kaydı..

canım seni hatırlıyorum..
çok üzüldüm..
terapiye gidecektiniz..olmadı mı?

Bosandiniz diye olene kadar mutsuz bir anne mi olacaksiniz?

Peki evladinizi sevgisiz bir ortamda buyutseniz daha mi iyi olacakti?

Evliyken daha mutlu olabilseydiniz bosanmazdiniz.

Bircok kadin mutlulugu berbat evliligini yurutmekte goruyor bu sebepten.

Kurtulmaya cesaret edebilseler her seyin nasil yoluna girebilecegini hicbir zaman goremiyorlar.

Yavrularini da ortak ediyorlar zincirlerini kiramadiklari evliliklerinde horlanmaya...

Umarim siz de kurtulduguna sukredenlerden olursunuz...

2 sene once gorucu usulu tanistik. 3 ay sonrasi nisan ve nisandan bir ay sonra dugun.. sonra ver elini amerika.. sonrasi mi ? Kocamin Orada arkadasi vardi turkiyeden uni arkadasi. Onunla ayni sitede ev tuttuk. Sonra esim megersem kendi kafasinda benim onu aldattigima inandirmis kendini ..bir yil boyunca evimizi cihazla dinlemis.. tabi aldatmadim asla.. neyse bu paranoyak haalaa kendini buna inandirmis.. Cok zor seyler atlattik bu konuyla alakali.. neyse, esimde huy oldu Evi chazla dinlemek. Evimizi hala dinliyor. Amerikada Evi dinledigi bir gun annemle nette konusurken esimi cekistirmisiz ve bu da bunu one surerek ailemle hic gorusmedi. Turkiyeye donduk aileme gitmek istemedi. Rica minnet gittik. Dondugumuzde 4 aylik hamileydim. Sonra hamileligimin son gunleriydi. 9 aylik hamileydim. Tartistik ve ben esimden, hatta herkesten habersiz sehir disindaki aileme geldim . Ailem beni gorunce sok oldular. Esim asla arayip sormadi. 5 gun gecti, gebeligim riskli gebelikti ve dogum yapacagim hastane ve kosullar onceden belirlenmisti. Bu nedenle yasadigim sehirdeki o hastanede dogum yapmak zorundaydim ve Ailem aradi esimi defalarca, esim acmadi telefonu. Annem ve babam aldi benigetirdiler.. esimle gorustuler. Ve o gorusme , esimin ailemle son gorusmesi oldu. Esim zaten evlendigimden beri hic bayramlarda da gelmedi aileme. Ailesi de evimizi bile gormedi henuz. Ailesi nisanimiza bile helmsman istemedi. Benimle ne Iyi ne kotu hic muhatap bile olmadilar , annesi tanismak bile istemedi.. ve dogumuma da gelmedi, telefon bile edip gecmis olsun demedi. Kizim 2 aylikken ben aldim bebegimiz gittim. Yani esim ve ben hicbir yonden anlasamadik.. olamadi.. bu bayram da bayramimi bile kutlamak icin telefon fabulous etmedi. Ailesinde Su an. Ben de kendi ailemdeyim. Her bayram oldugu gibi.. en son soyledigi soz, banana soyle bayramdan sonra aileler bir arayayim gelsin konusalim. Bosanalim.

İnşaallah yüzünüz bundan sonra güler..

Cnm anlamadğm bunun ailesi gelmeden nasıl verdi seni ailen.. düğünde muatap kimdi.. saçma olmş.. aman yavruna sarıl atlatırsn adam saplantılı cıkmış senin suçun yok...

Eşiniz paranoyakmış bence hasta insan hareketleri bunlar...Neden gerekçe buldu kendine dinledi evi?? Siz cihazla dinlendiğinizi nasıl öğrendiniz? Gerçekten aldatmanız dışında hiçbir sebep şu yaptıklarını haklı çıkarmaz...Ailenizle de mesafeli durmak isterse durabilir ama kendi bebeğine sırtını dönen adamo bebeği hak etmiyordur....bir gelecek olmaz. Eşiniz normalde de böyle hastalık belirtileri gösteriyor muydu?

25 yaşında hayat kayarmı , ben 26 yım . Nolüyoo .. Da yeni başlıyoruz bi dur .

Abd hangi eyalette kaldınız ? Orada ne iş yaptı ? Ünvrt. Arkadaşı roommate miydi ? Neden aldattığınıza emin oldu ? Green kartlamı gittiniz ? Oturma izni varmıydı ?

Görücü usulü derken? Annesini falan o zamandan bilmiyor muydunuz? Sizi 0 Zaman da mı istemediler? Bir de sadece merak ettiğim için soruyorum hiç iyi gitmeyen bir evlilikte neden "hemen" çocuk?

Görücü usulü derken? Annesini falan o zamandan bilmiyor muydunuz? Sizi 0 Zaman da mı istemediler? Bir de sadece merak ettiğim için soruyorum hiç iyi gitmeyen bir evlilikte neden "hemen" çocuk?
tanistirildik . Benim bir akrabamin arkadasi ile esimin arkadasi ayni kisiymis. akrabam da anneme soylemis ve tanistirildik. Cocuk zaten korunmama ragmen oldu.

Abd hangi eyalette kaldınız ? Orada ne iş yaptı ? Ünvrt. Arkadaşı roommate miydi ? Neden aldattığınıza emin oldu ? Green kartlamı gittiniz ? Oturma izni varmıydı ?
Roommate degildi. Sadece ayni sitenin farkli bloklarindaydik. Hatta o Adam da evliydi ve birkac les sadece gordum o adami. Adamin esiyle gorusurdum tek turk komsum oydu. Esim paranoyakti , cunku o adamla herhangi bi muhabbetim bile olmadi selamlasmak disinda.

Söylediklerinize katılıyorum elbette ama öyle sert yorumlar yapıyorsunuz ki ben şahsen sizi Demir Lady gibi düşünmeye başladım. Ya da ben mükemmelim diyorsunuz hata yapmam. Buna benzer bir şeyi başka bir üye de size söylemişti hatırlarsanız. Amacım polemik değil ama yazdıklarınız bende bu duyguyu oluşturdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…