esimin beni aldatmadigina eminim. Bu konuda hic suphe etmedim. Hep der ki bir insan Nasil esini aldatir, bunu Nasil yapar. Oteki dunyada Nasil hesap verir Der.. ve bu sekilde de benim agzimi star. Tepkimi de olcer, acaba ne Cevap vercem diye... Hic guvenmedi bana , hic.. oysa tum arkadaslarimi bicak gibi sildim evlenince.. sirf o rahatsiz oluyor diye.
Cevaplarda yazdim ama ozetliyim, esim bana guvenmiyor, aldattigima inaniyor, Evi cihazla dinliyor, ailemle gorusmuyor, benimle ayni yatakta uyumuyor evlendihimizden beri, vs. Vs.neden bosaniyosunuz?
Birde bu adama cocuk mu yaptin2 sene once gorucu usulu tanistik. 3 ay sonrasi nisan ve nisandan bir ay sonra dugun.. sonra ver elini amerika.. sonrasi mi ? Kocamin Orada arkadasi vardi turkiyeden uni arkadasi. Onunla ayni sitede ev tuttuk. Sonra esim megersem kendi kafasinda benim onu aldattigima inandirmis kendini ..bir yil boyunca evimizi cihazla dinlemis.. tabi aldatmadim asla.. neyse bu paranoyak haalaa kendini buna inandirmis.. Cok zor seyler atlattik bu konuyla alakali.. neyse, esimde huy oldu Evi chazla dinlemek. Evimizi hala dinliyor. Amerikada Evi dinledigi bir gun annemle nette konusurken esimi cekistirmisiz ve bu da bunu one surerek ailemle hic gorusmedi. Turkiyeye donduk aileme gitmek istemedi. Rica minnet gittik. Dondugumuzde 4 aylik hamileydim. Sonra hamileligimin son gunleriydi. 9 aylik hamileydim. Tartistik ve ben esimden, hatta herkesten habersiz sehir disindaki aileme geldim . Ailem beni gorunce sok oldular. Esim asla arayip sormadi. 5 gun gecti, gebeligim riskli gebelikti ve dogum yapacagim hastane ve kosullar onceden belirlenmisti. Bu nedenle yasadigim sehirdeki o hastanede dogum yapmak zorundaydim ve Ailem aradi esimi defalarca, esim acmadi telefonu. Annem ve babam aldi benigetirdiler.. esimle gorustuler. Ve o gorusme , esimin ailemle son gorusmesi oldu. Esim zaten evlendigimden beri hic bayramlarda da gelmedi aileme. Ailesi de evimizi bile gormedi henuz. Ailesi nisanimiza bile helmsman istemedi. Benimle ne Iyi ne kotu hic muhatap bile olmadilar , annesi tanismak bile istemedi.. ve dogumuma da gelmedi, telefon bile edip gecmis olsun demedi. Kizim 2 aylikken ben aldim bebegimiz gittim. Yani esim ve ben hicbir yonden anlasamadik.. olamadi.. bu bayram da bayramimi bile kutlamak icin telefon fabulous etmedi. Ailesinde Su an. Ben de kendi ailemdeyim. Her bayram oldugu gibi.. en son soyledigi soz, banana soyle bayramdan sonra aileler bir arayayim gelsin konusalim. Bosanalim.
Ayni yatakta yatmadigin adamdan nasil cocuk yaptin?Cevaplarda yazdim ama ozetliyim, esim bana guvenmiyor, aldattigima inaniyor, Evi cihazla dinliyor, ailemle gorusmuyor, benimle ayni yatakta uyumuyor evlendihimizden beri, vs. Vs.
Tanismak istemedi, art niyet aramadim, nisanimiza gelmek istemedi, art niyet aramadim, kina gecesine helmsman istemedi, art niyet aramadim, iki yillik evliyiz henuz evimizi gormedi, art niyet aramadim, Kizim dogdu dogumuma gelmedi, telefon bile etmedi, art niyet aramadim , ben bebegi aldim gittim, kirildim beni aramadiniz dogum yaptim bile demedim. Sonraki zamanlarda bir dahaki gittigimizde dedim kirildim diye, kirilacak birsey Yok, Bizim adetimiz boyle dedi.. evlenmemin arefesinde, esime demis ilk gece catastrophe getirsin hani Su kizlik olayi falan, hala art niyet aramadim, nişan gunu benim nisan olurken anneme demis benim ogluma kiz mi yoktu, okuyan oglana her yer kiz doluydu demis, Yine.de art niyet aramadim.. oysa ben de okumusum ve psikolojik danismanim bir Okulda.. Yani ki gercekten ben art niyet aramayi hic bilmemisim..ah be arkadasim insan geliniyle tanismak istemezmi,istemeyince de art niyet aranmazmi hiç, fazla iyi niyetliymisin ki halada oylesin bence
zamanla insanlari dhaa iyi tanirsin insallah,yeni hayatinda daha dikkatli olursun artik ..
Telefonla yazdigim icin bazi kelimeler yanlis yaziliyor kusura bakmayin. Ilk gece carsaf istemis diyecektim.yanlis yazilmis.Tanismak istemedi, art niyet aramadim, nisanimiza gelmek istemedi, art niyet aramadim, kina gecesine helmsman istemedi, art niyet aramadim, iki yillik evliyiz henuz evimizi gormedi, art niyet aramadim, Kizim dogdu dogumuma gelmedi, telefon bile etmedi, art niyet aramadim , ben bebegi aldim gittim, kirildim beni aramadiniz dogum yaptim bile demedim. Sonraki zamanlarda bir dahaki gittigimizde dedim kirildim diye, kirilacak birsey Yok, Bizim adetimiz boyle dedi.. evlenmemin arefesinde, esime demis ilk gece catastrophe getirsin hani Su kizlik olayi falan, hala art niyet aramadim, nişan gunu benim nisan olurken anneme demis benim ogluma kiz mi yoktu, okuyan oglana her yer kiz doluydu demis, Yine.de art niyet aramadim.. oysa ben de okumusum ve psikolojik danismanim bir Okulda.. Yani ki gercekten ben art niyet aramayi hic bilmemisim..
Ne gibi mesela.. disardan birbakis acisina ihtiyacim varBu işin içinde bir iş var gibi. Guvensizlikten öte bir şey.
Ne gibi mesela.. disardan birbakis acisina ihtiyacim var
Aldatma olmadigina eminim. Esimin psikolojik destege ihtiyaci var. Amerikadayken kapiyi dort bir tarafini bantlardi. Evin iki kapisi vardi. Ikinci kapisini bantlamisti dort tarafini. Ve arkasina da dolap koymustu, bana diyordu ki bu bantlarin uzerine izler yaptim, cikarilip yeniden yapistirsan farkederim ona gore diyordu.. birgun itfaiye geldi ve tum bantlari soktu ve esimin bir daha bunu yaparsa ceza alacagini soyledi. Itfaiye de tesadufen rutin kontrole gelmisti siteye.Ayrı yatmaniz çok ilginç geldi açıkçası aldatma ya da çok ağır kişilik bozukluğu gibi geldi bana
Allah razi olsun.. Cok kotuyum. Esim bir telefon bile edip bayramimi kutlamadi..Okumuşsun, pdr gibi bir alanda hem de. Güzeller güzeli bir kızın ve malesef onun ruh hastası bir babası var. Bence hayat şu an sana gülmüş. Dimdik dur. Arkandayız!
Allah razi olsun.. Cok kotuyum. Esim bir telefon bile edip bayramimi kutlamadi..
Iyi dilekleriniz icin ve umut dolu sozleriniz icon tesekkur ederim. Kizim dogunca aramayan esim degildi, annesiydi.esimle arefe gunu henuz bosanma karari aldik.kizina Cok duskundur. Hic indirmez kucagindan, uyutur, banyo yaptirir, gezdirir, altini degistirir, meyve rendeler verir, gozu gibi bakar ona.. biz arefe gunu bosanmaya kadar verdik. O Verdi daha dogrusu. Ben de press yol bulalim dedim ama olmuyormus. Hakli da aslinda, olmuyor. Ben bunca yasadiklarima ragmen bosanmayi doze alamadim o an, ama biliyorum ki evliligimiz kanserli bir yara gibi.. bicakla kesilip atilmali..bayramımı kutlamadı demişsin, kızı doğduğunda aramayan biri imiş.. lütfen bunu yapma kendine..
paranoyak ama aramıyor şükret.. ya peşini bırakmasa ya her fırsatı değerlendirip seni rahatsız etse..
25 yaşındasın.. yepyeni bir hayatın olacak.. kızınla ve seni mutlu edecek henüz tanımadığın biri ile..
umutlu ol.. ne demek yapayalnız mutsuz olmak.. kızın annesi mutsuz olsun ister mi? onun için mutlu umutlu biri olmalısın..
Iyi dilekleriniz icin ve umut dolu sozleriniz icon tesekkur ederim. Kizim dogunca aramayan esim degildi, annesiydi.esimle arefe gunu henuz bosanma karari aldik.kizina Cok duskundur. Hic indirmez kucagindan, uyutur, banyo yaptirir, gezdirir, altini degistirir, meyve rendeler verir, gozu gibi bakar ona.. biz arefe gunu bosanmaya kadar verdik. O Verdi daha dogrusu. Ben de press yol bulalim dedim ama olmuyormus. Hakli da aslinda, olmuyor. Ben bunca yasadiklarima ragmen bosanmayi doze alamadim o an, ama biliyorum ki evliligimiz kanserli bir yara gibi.. bicakla kesilip atilmali..
Ya nasil hasta ruhlu insanlar var ltf bosanin ve donuna kadar hakkinizi alin.siz anlattikca ben sinirlendim nasil bir aile bunlar kendilerini begenmisler.size es demiyosa nediye evlenmis.kapi bantlamak mi ve dolap koymak mi paranoyaklik bu resmen..........: o kadar zor ki.. ne desem bilemiyorum.. kizima bakip bakip agliyorum. Minnacik, sarisin, mavişaviş gozleri var hemencik guler biri kendine gulse, yavrum benim, uyudu mışıl mışıl.. Cok sci cekiyorum .dua edin olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?