ben de mi boşanacaktım...boşanıyoruz ..hayat artık bomboş

ah be arkadasim insan geliniyle tanismak istemezmi,istemeyince de art niyet aranmazmi hiç, fazla iyi niyetliymisin ki halada oylesin bence

zamanla insanlari dhaa iyi tanirsin insallah,yeni hayatinda daha dikkatli olursun artik ..

Yani belki yanlis yorumluyorum ama su cümleler dahi beni suphelendirirdi..bilemiyorum ya da Eşiniz gerçekten rahatsiz bir adam

Birde bu adama cocuk mu yaptin

Cocuk olunca degisirmi sandin

Bak ne oldu hem sen mutsuzsun hem cocuk gunah degil mi ona.

Babasiz cocuk buyutmek cok mu kolay?

ah be arkadasim insan geliniyle tanismak istemezmi,istemeyince de art niyet aranmazmi hiç, fazla iyi niyetliymisin ki halada oylesin bence

zamanla insanlari dhaa iyi tanirsin insallah,yeni hayatinda daha dikkatli olursun artik ..
Tanismak istemedi, art niyet aramadim, nisanimiza gelmek istemedi, art niyet aramadim, kina gecesine helmsman istemedi, art niyet aramadim, iki yillik evliyiz henuz evimizi gormedi, art niyet aramadim, Kizim dogdu dogumuma gelmedi, telefon bile etmedi, art niyet aramadim , ben bebegi aldim gittim, kirildim beni aramadiniz dogum yaptim bile demedim. Sonraki zamanlarda bir dahaki gittigimizde dedim kirildim diye, kirilacak birsey Yok, Bizim adetimiz boyle dedi.. evlenmemin arefesinde, esime demis ilk gece catastrophe getirsin hani Su kizlik olayi falan, hala art niyet aramadim, nişan gunu benim nisan olurken anneme demis benim ogluma kiz mi yoktu, okuyan oglana her yer kiz doluydu demis, Yine.de art niyet aramadim.. oysa ben de okumusum ve psikolojik danismanim bir Okulda.. Yani ki gercekten ben art niyet aramayi hic bilmemisim..

Telefonla yazdigim icin bazi kelimeler yanlis yaziliyor kusura bakmayin. Ilk gece carsaf istemis diyecektim.yanlis yazilmis.

Okumuşsun, pdr gibi bir alanda hem de. Güzeller güzeli bir kızın ve malesef onun ruh hastası bir babası var. Bence hayat şu an sana gülmüş. Dimdik dur. Arkandayız!

Ayrı yatmaniz çok ilginç geldi açıkçası aldatma ya da çok ağır kişilik bozukluğu gibi geldi bana
Aldatma olmadigina eminim. Esimin psikolojik destege ihtiyaci var. Amerikadayken kapiyi dort bir tarafini bantlardi. Evin iki kapisi vardi. Ikinci kapisini bantlamisti dort tarafini. Ve arkasina da dolap koymustu, bana diyordu ki bu bantlarin uzerine izler yaptim, cikarilip yeniden yapistirsan farkederim ona gore diyordu.. birgun itfaiye geldi ve tum bantlari soktu ve esimin bir daha bunu yaparsa ceza alacagini soyledi. Itfaiye de tesadufen rutin kontrole gelmisti siteye.

Okumuşsun, pdr gibi bir alanda hem de. Güzeller güzeli bir kızın ve malesef onun ruh hastası bir babası var. Bence hayat şu an sana gülmüş. Dimdik dur. Arkandayız!
Allah razi olsun.. Cok kotuyum. Esim bir telefon bile edip bayramimi kutlamadi..

Allah razi olsun.. Cok kotuyum. Esim bir telefon bile edip bayramimi kutlamadi..

Kutlamasın. Onun kutsallardan, hayattaki erdemlerden haberdar olduğu anca bu kadarmış demek ki. Bu bile bence şanslı olduğunu gösterir.

bayramımı kutlamadı demişsin, kızı doğduğunda aramayan biri imiş.. lütfen bunu yapma kendine..
paranoyak ama aramıyor şükret.. ya peşini bırakmasa ya her fırsatı değerlendirip seni rahatsız etse..
25 yaşındasın.. yepyeni bir hayatın olacak.. kızınla ve seni mutlu edecek henüz tanımadığın biri ile..
umutlu ol.. ne demek yapayalnız mutsuz olmak.. kızın annesi mutsuz olsun ister mi? onun için mutlu umutlu biri olmalısın..

Iyi dilekleriniz icin ve umut dolu sozleriniz icon tesekkur ederim. Kizim dogunca aramayan esim degildi, annesiydi.esimle arefe gunu henuz bosanma karari aldik.kizina Cok duskundur. Hic indirmez kucagindan, uyutur, banyo yaptirir, gezdirir, altini degistirir, meyve rendeler verir, gozu gibi bakar ona.. biz arefe gunu bosanmaya kadar verdik. O Verdi daha dogrusu. Ben de press yol bulalim dedim ama olmuyormus. Hakli da aslinda, olmuyor. Ben bunca yasadiklarima ragmen bosanmayi doze alamadim o an, ama biliyorum ki evliligimiz kanserli bir yara gibi.. bicakla kesilip atilmali..

Ya nasil hasta ruhlu insanlar var ltf bosanin ve donuna kadar hakkinizi alin.siz anlattikca ben sinirlendim nasil bir aile bunlar kendilerini begenmisler.size es demiyosa nediye evlenmis.kapi bantlamak mi ve dolap koymak mi paranoyaklik bu resmen.

Sizi kırmak istemem ama kendinize eziyet etmekten zevk mi alıyorsunuz? 25 yaşında gencecik, mesleği elinde, kendi ayakları üstünde bir hanımefendisiniz. Mutlu olmayı haketmiyor musunuz gerçekten? Boşanmak elbette kolay değil ama sizin ki gibi bir hayat daha mı kolay? Sevgisizlik daha mı kolay? Eşinizin anormal olduğunun farkındasınız niye bu ısrar? Bana kızmayın adınıza çk üzüldüm.

Esiniz gerçekten ruhsal sorunları olan biri. Onunla zorlama bir evlilik yasiyormussunuz.
Benden bir yaş kucuksunuz ve onunuzde uzun bir yaşam var gecirecek. Bakınız Gülben Ergen e uc oğluyla, eski isiltisindan eser yokken 40 a yakın yaşında sülün gibi bir adamla evlendi. Önceki mutsuz evliliği surdurseydi ikinci baharini yasamayacakti. Şimdi ne mutludur kim bilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…