ben de mi boşanacaktım...boşanıyoruz ..hayat artık bomboş

Sadece o degil, diger uyelerin hakkimdaki diger yorumlarina da denk geldiniz mi merak ettim.

Amacinizin polemik yaratmak olmadigina da inandim.

Ama keske hakkimdaki duygularinizi ozel mesajla ifade etseydiniz de boyle muhim bir konuyu mesgul etmeseydik.

Tekrari halinde buna dikkat etmenizi rica ediyorum.

Anlayisiniz icin tesekkurler...

Eşiniz size biraz daha eziyet etmek için boşanma lafini öne sürmüş..

Çünkü siz şuan ailenizde değil onun ailesinin yaninda olmaliydiniz ona gore.. Ve simdi size cezanizi kesti.. Karsisinda ağlayıp ,yalvarirsaniz en büyük hatayi yaparsiniz...

Ayrica bu adamdan bosandiginiza sevinmeniz gerek..çünkü hasta ruhlu bir adam sizi de evlandinizi da hasta eder...

sacma sapan bi durumdan kurtulmussun dua et..evi dinlemek suphelenmek bunlar normalde bosanman mi anormal..Allahin sevdigi kulusun ailenin yanindasin bebegin kucaginda..miss gibi..acini cek kendini toparla ise basla..oyle yas tutmakla cocuguna faydan olmaz..oyle ezikte durma o adamin karsisinda bir yamuklugun ayibin kusurun yoksa sert ol ona karsi..

Kuzum bizlerde boşanmak için evlenmedik. Olmuyorsa olmuyordur. Sagligin herseyden önemli. Hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor. Hatta oh be bile deyip derin bir nefes alıyorsun!
SEVGİLER;

Senin hayatın sana güvenmeyen, aldattığını düşünen hatta evini dinleten bir paranoyakla evli kaldığında kayacaktı.. Kurtulmuşsun..

Sevgili hannesli.. mesajinizi alintilayamadim nedense. Soyle cevap vereyim, esim ailesinin yaninda degilim diye ceza kesmedi. Cunku byramda onun ailesine de benim aileme de gidelim diye yalvardm, agladim ama ne yaptiysam kabul etmedi.. hamileyken de aynisi oldu.. 2 yillik evliligimde , daha beraber bayram gecirmedik ailelerimizin evinde.. o kendi ailesine gitti, ben kendiminkine.. boyle olmamasi icon yalvardim ama ikna edemedim.

Sorunumuz yanlizca bunlardan ibaret de degildi.. 2 senelik evlilikte, esim benimle ayni yatakta uyumadi hic.. sadece cinsellik amacli geldi yataga ve bunu yasamayan bilemez.. en son, bu limiting aştık 10 gun kadar evvel, ama olmadi.. bosaniyoruz. .

Ben de mi demek yerine neden ben olmayayım demek lazım aslında.
Kimse boşanmak için evlenmez.
Kimse mutsuz sonu istemez.

Başkalarının başına gelen her şey bir gün bizim başımıza da gelebilir.
Allah bu kötü günlerinizi çabucak unuttursun. Hakkınızda hayırlısını yaşatsın inşallah.

Bir değil bir kaç ciddi sorununuz vardı diye hatırlıyorum.
Belki hayırlı olan budur. Kendinizi çok üzmeyin..Bebeğiniz için..

Allah razi olsun.. Evet ciddii sorunlarimiz var. Evet hersey bizler icin biliyorum. Ama 7 bucuk aylik kizimla oylece kalakaldim Cok zor.. Ailem ve onun ailesi bayramdan sonra biraraya gelip bosanmamizi konusacKlar ve ailemin genus haberi Yok. Bayram bitince soyleyecegim bayramlari mutsuz gecmesin diye. Dusunun, esimin ailesi ve benim Ailem en son dugunumuzde biraradaydilar. Ailesi ne Henley ne ailemle hicbirzaman tanismak da gorusmek de istemediler.

Esinizin sizi aldatmadigindan emin misiniz?

Yalvarmalariniza cevapsiz kalmasi, "aldatilma" konusunda paranoyası (kişi kendinden bilir isi gibi) , sizinle uyumamasi..

Bu yazdıklarınız benim için sorun değil.
Çünkü ben evlenince aileler de evleniyor olayına sinir oluyorum.

Bir çift birbirini seviyor diye aşk dolu dünür ilişkisi beklemek saçma.
Olmayınca olmaz yani..
Yılda hatta üç yılda bir, düğündür, özel gündür bir araya gelip kavgasız atlatsınlar yeterli benim için..

Sizin ailelerin dışında ikili ilişkinizde ciddi sıkıntılar var.
Boşanma noktasına getiren de bu bence..

Üzülmemeye çalış. Tek boşanan sen değilsin. Belki benim evliliğimde boşanmayla sonuçlanacak. Tam da ağlıyordum Konunu gördüm. Benimki de mutsuz evlilik. Yol yakınken kurtar kendini. Güçlü olmaya çalış. Hayat Bizden neler Götürecek yada bize neler getirecek bilemiyoruz ki.

yazdiysanizda gormedim kkusura abkmayin
gorucu usulu esinizi onun ailesi bulup istemediyse kim yapti bu isi, gorucu usulunde aileler ön plandadir ben yanlismi biliyorum

kizinizla yeni hayatinizda mutluluklar, kimse vazgeçilmez deyildir, kimseden bosanmakda dunyanin saonu deidlir, ben bosanmadim hiç yasamayan bilemez belki ama anlattikalrinizdan zaten zor bi haytiniz olduug belli, bundan daha zor ne olabilirki ..

Esinizin sizi aldatmadigindan emin misiniz?

Yalvarmalariniza cevapsiz kalmasi, "aldatilma" konusunda paranoyası (kişi kendinden bilir isi gibi) , sizinle uyumamasi..
esimin beni aldatmadigina eminim. Bu konuda hic suphe etmedim. Hep der ki bir insan Nasil esini aldatir, bunu Nasil yapar. Oteki dunyada Nasil hesap verir Der.. ve bu sekilde de benim agzimi star. Tepkimi de olcer, acaba ne Cevap vercem diye... Hic guvenmedi bana , hic.. oysa tum arkadaslarimi bicak gibi sildim evlenince.. sirf o rahatsiz oluyor diye.

Sana saygisi olmayan birinden kurtuluyorsun. Sukr et bence kurtulduguna.

Sizden kaynaklanan bir sorun yok ortada iciniz rahat olsun.evet bosaniyorsunuz ama esinizin paronayalari ve aptalligi yuzunden.
Ilerde pisman da olmazsınız çünkü cabalamaniza bile izin vermeyen çözüm yoluna gitmeyen bir adam var ortada. Kendi bilir bosverin.siz yine mutlu olursunuz ama o kafasını cok vurur taşlara. ..

Saplantili bir kocayla yaşamaktansa böylesi daha iyi olmuş size
Sanirim evlilik konusunda basiniza buyruk hareket etmisiniz
Esinuzun ailesi zaten sizi istememiş ve muhatap alip hicbir seyinize gelmemislr
Ailenizde boyle bir evliliği onayladigini sanmıyorum bu durumda
Bari bundan sonra doğru kararlar vermeye calisin

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Evet biri daha sormustu yazmistim. Benim esimin arkadasi ile, benim bir akrabamin arkadaslari auniymis. Ve bu ortak arkadas, Bizim akrabaya bahsetmis sizin bi akraba varsa falan diye, sonra anneme bahsetmisler. Ben de biraz da annemin israri ile tanistim. Ve onun ailesi hic devrede yoktu Yani. Henley tanismak bile istememisti ve ben de art niyet aramamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…