- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
Söylediklerinize katılıyorum elbette ama öyle sert yorumlar yapıyorsunuz ki ben şahsen sizi Demir Lady gibi düşünmeye başladım. Ya da ben mükemmelim diyorsunuz hata yapmam. Buna benzer bir şeyi başka bir üye de size söylemişti hatırlarsanız. Amacım polemik değil ama yazdıklarınız bende bu duyguyu oluşturdu.
Nereden baslasam, neyi anlatsam.. bosaniyoruz. 2 senelik bir evlilik 7 bucuk aylik Kizim, ve mutsuz son.. ben boyle olsun istemedim kihayat bana asla gulmeyecek.. ölene kadar sadece kizima Anne olmak icin mutsuz bi halde yasayacagim.. 25 yasindayim daha. Ve Hayatim kaydı..
Allah razi olsun.. Evet ciddii sorunlarimiz var. Evet hersey bizler icin biliyorum. Ama 7 bucuk aylik kizimla oylece kalakaldimBen de mi demek yerine neden ben olmayayım demek lazım aslında.
Kimse boşanmak için evlenmez.
Kimse mutsuz sonu istemez.
Başkalarının başına gelen her şey bir gün bizim başımıza da gelebilir.
Allah bu kötü günlerinizi çabucak unuttursun. Hakkınızda hayırlısını yaşatsın inşallah.
Bir değil bir kaç ciddi sorununuz vardı diye hatırlıyorum.
Belki hayırlı olan budur. Kendinizi çok üzmeyin..Bebeğiniz için..
Sorunumuz yanlizca bunlardan ibaret de degildi.. 2 senelik evlilikte, esim benimle ayni yatakta uyumadi hic.. sadece cinsellik amacli geldi yataga ve bunu yasamayan bilemez.. en son, bu limiting aştık 10 gun kadar evvel, ama olmadi.. bosaniyoruz. .
Allah razi olsun.. Evet ciddii sorunlarimiz var. Evet hersey bizler icin biliyorum. Ama 7 bucuk aylik kizimla oylece kalakaldimCok zor.. Ailem ve onun ailesi bayramdan sonra biraraya gelip bosanmamizi konusacKlar ve ailemin genus haberi Yok. Bayram bitince soyleyecegim bayramlari mutsuz gecmesin diye. Dusunun, esimin ailesi ve benim Ailem en son dugunumuzde biraradaydilar. Ailesi ne Henley ne ailemle hicbirzaman tanismak da gorusmek de istemediler.
Üzülmemeye çalış. Tek boşanan sen değilsin. Belki benim evliliğimde boşanmayla sonuçlanacak. Tam da ağlıyordum Konunu gördüm. Benimki de mutsuz evlilik. Yol yakınken kurtar kendini. Güçlü olmaya çalış. Hayat Bizden neler Götürecek yada bize neler getirecek bilemiyoruz ki.Sorunumuz yanlizca bunlardan ibaret de degildi.. 2 senelik evlilikte, esim benimle ayni yatakta uyumadi hic.. sadece cinsellik amacli geldi yataga ve bunu yasamayan bilemez.. en son, bu limiting aştık 10 gun kadar evvel, ama olmadi.. bosaniyoruz. .
esimin beni aldatmadigina eminim. Bu konuda hic suphe etmedim. Hep der ki bir insan Nasil esini aldatir, bunu Nasil yapar. Oteki dunyada Nasil hesap verir Der.. ve bu sekilde de benim agzimi star. Tepkimi de olcer, acaba ne Cevap vercem diye... Hic guvenmedi bana , hic.. oysa tum arkadaslarimi bicak gibi sildim evlenince.. sirf o rahatsiz oluyor diye.Esinizin sizi aldatmadigindan emin misiniz?
Yalvarmalariniza cevapsiz kalmasi, "aldatilma" konusunda paranoyası (kişi kendinden bilir isi gibi) , sizinle uyumamasi..
Sana saygisi olmayan birinden kurtuluyorsun. Sukr et bence kurtulduguna.2 sene once gorucu usulu tanistik. 3 ay sonrasi nisan ve nisandan bir ay sonra dugun.. sonra ver elini amerika.. sonrasi mi ? Kocamin Orada arkadasi vardi turkiyeden uni arkadasi. Onunla ayni sitede ev tuttuk. Sonra esim megersem kendi kafasinda benim onu aldattigima inandirmis kendini ..bir yil boyunca evimizi cihazla dinlemis.. tabi aldatmadim asla.. neyse bu paranoyak haalaa kendini buna inandirmis.. Cok zor seyler atlattik bu konuyla alakali.. neyse, esimde huy oldu Evi chazla dinlemek. Evimizi hala dinliyor. Amerikada Evi dinledigi bir gun annemle nette konusurken esimi cekistirmisiz ve bu da bunu one surerek ailemle hic gorusmedi. Turkiyeye donduk aileme gitmek istemedi. Rica minnet gittik. Dondugumuzde 4 aylik hamileydim. Sonra hamileligimin son gunleriydi. 9 aylik hamileydim. Tartistik ve ben esimden, hatta herkesten habersiz sehir disindaki aileme geldim . Ailem beni gorunce sok oldular. Esim asla arayip sormadi. 5 gun gecti, gebeligim riskli gebelikti ve dogum yapacagim hastane ve kosullar onceden belirlenmisti. Bu nedenle yasadigim sehirdeki o hastanede dogum yapmak zorundaydim ve Ailem aradi esimi defalarca, esim acmadi telefonu. Annem ve babam aldi benigetirdiler.. esimle gorustuler. Ve o gorusme , esimin ailemle son gorusmesi oldu. Esim zaten evlendigimden beri hic bayramlarda da gelmedi aileme. Ailesi de evimizi bile gormedi henuz. Ailesi nisanimiza bile helmsman istemedi. Benimle ne Iyi ne kotu hic muhatap bile olmadilar , annesi tanismak bile istemedi.. ve dogumuma da gelmedi, telefon bile edip gecmis olsun demedi. Kizim 2 aylikken ben aldim bebegimiz gittim. Yani esim ve ben hicbir yonden anlasamadik.. olamadi.. bu bayram da bayramimi bile kutlamak icin telefon fabulous etmedi. Ailesinde Su an. Ben de kendi ailemdeyim. Her bayram oldugu gibi.. en son soyledigi soz, banana soyle bayramdan sonra aileler bir arayayim gelsin konusalim. Bosanalim.
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Evet biri daha sormustu yazmistim. Benim esimin arkadasi ile, benim bir akrabamin arkadaslari auniymis. Ve bu ortak arkadas, Bizim akrabaya bahsetmis sizin bi akraba varsa falan diye, sonra anneme bahsetmisler. Ben de biraz da annemin israri ile tanistim. Ve onun ailesi hic devrede yoktu Yani. Henley tanismak bile istememisti ve ben de art niyet aramamistim.yazdiysanizda gormedim kkusura abkmayin
gorucu usulu esinizi onun ailesi bulup istemediyse kim yapti bu isi, gorucu usulunde aileler ön plandadir ben yanlismi biliyorum
kizinizla yeni hayatinizda mutluluklar, kimse vazgeçilmez deyildir, kimseden bosanmakda dunyanin saonu deidlir, ben bosanmadim hiç yasamayan bilemez belki ama anlattikalrinizdan zaten zor bi haytiniz olduug belli, bundan daha zor ne olabilirki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?