her ameliyatta risk var ama bende olucagini dusunmemistim(( simdi tek diledigim ucunun dusmesi resmen deliklerim gorunuyor igrenc oldum alakam yok kendimle (([/QUOTE
evet o konuda haklısın delikleri görünen çok kalkık burunlar kötü duruyor ama zaten doktor onu ayarlıyor çok kaldırmıyor seninkinin kalkıklığı birazda şişlerin verdiği kalkıklık endişe etme hoşuna gidicek ,ne kadar oldu olduğun birde neden resim yüklemiyorsun canım belki sen abartıyorsun. sonuçta burun yüzü çok değiştiriyor yabancı geliyorsundur kendine şimdi
her ameliyatta risk var ama bende olucagini dusunmemistim(( simdi tek diledigim ucunun dusmesi resmen deliklerim gorunuyor igrenc oldum alakam yok kendimle (([/QUOTE
evet o konuda haklısın delikleri görünen çok kalkık burunlar kötü duruyor ama zaten doktor onu ayarlıyor çok kaldırmıyor seninkinin kalkıklığı birazda şişlerin verdiği kalkıklık endişe etme hoşuna gidicek ,ne kadar oldu olduğun birde neden resim yüklemiyorsun canım belki sen abartıyorsun. sonuçta burun yüzü çok değiştiriyor yabancı geliyorsundur kendine şimdi
bir hafta oldu sanki her gun daha kalkik gibi geliyor gozumeresim alci ciktigi zaman yuklicem...
bir hafta oldu sanki her gun daha kalkik gibi geliyor gozumeresim alci ciktigi zaman yuklicem...
daha çok erken 1 ay sonra aşağı yukarı sonuç belli olucak çünkü yüzde 80 i şişliklerin bir ay sonra gidiyor. bir sene içindede iyice şekillenicek,doktorun kim tanıdığımız doktorlardansa zaten endişelenicek birşey yok onlar gerçekten işlerini iyi yapıyor
koydum resim, iste burdan da belli oluyor tam bir canavar gibiyim eski benle alakasi yok
koydum resim, iste burdan da belli oluyor tam bir canavar gibiyim eski benle alakasi yok
Çok geçmiş olsun.Bende görmek isterim mümkünse.Sizin sağlık probleminizmi vardı yoksa estetik yönden mi oldunuz ameliyatı.Doktorunuz kim? Teşekkürler
ya ama o kadar kalkik ki kendime hic benzemiyorum cok cok kotu gorunuyor midem bulaniyor mutsuzluktan artikbakiyorum milletin hic dusmemis burunlari ama... dusucek diyosunuz da benim gorduklerim dusmemis hic
Canım sen dua et benimki gibi kalkık olmamış burnun benim profilimden alçılı halimi gör çok şükür dersinAma birde yeni eklediklerime bak aradaki farkı gör baya değişti.Resimlerine baktım çok tatlı bir burun çıkacak o alçının içinden şimdiden belli oluyor.Mesela ben şimdi burnumu hiç yadırgamıyorum sanki burnum doğuştan böyle sende öyle hissedeceksin sadece sabırlı ol
canim senin de normal kalkiklikta ama senin de onden deliklerin gorunuyor birazcik senin suratina yakismis ama benim yakismadi cunku dudagimla burnum arasindaki aci cok fazlasenin ucu dustu mu cok
canim aciklarim ama ozel mesajla... tanrim cezalandiriyor beni sanirim naptim ne ettim hicbi sucum yok oysa
canım doktorunu neden açıklamak istemiyorsun? doktorunu söylersen az çok nasıl sonuşlanıcağını düşünebiliriz. şuan çok erken moralini bozma lütfen
kendimi cok garip hissediyorum, burnum sumuk ve kurumus kan dolu... ayrica cok kalkik geliyor suanda burnum banayani boyle kalmaz insallah
canım,benim de tamponlarım bugün alındı ama tamponluyken bile nefes alabiliyordum çıkınca aldığım nefesle burnumun içi acıdı :)şuan sümük yada kan yok,spreyini ve damlanı düzenli kullan temizle burnunu sık sık.burnunun kalkıklığını da sorun etme zamanla oturucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?