Ben de onlardan olmak istemiyorum!!!!! :(

canım kaçıp gitmek çare değil,
insanları anlamak zor.
ben kısaca şunu sölim
herkese hakettiği kadar
değer vermeyi öğrendim
kim olursa olsun bu,
sonra hep üzülen taraf ben oluyorum..

canım kaçıp gitmek çare değil,
insanları anlamak zor.
ben kısaca şunu sölim
herkese hakettiği kadar
değer vermeyi öğrendim
kim olursa olsun bu,
sonra hep üzülen taraf ben oluyorum..

söz konusu mesafe olunca beceremiyorum..
aslında var hayatımda öyle arkadaşlıklarım da ama
istiyorum dost anlamında 1 kişi de olsa olsun ama olmuyor ne yazık ki..

biraz daha şanslyıım size göre.. ama ben de mutsuzum,ben de kırıldım çevremdekiler tarafından..
az da olsa canım diyebildiğim arkadaşlarım var tek umudum onların da beni yanlız bırakmaması.. aileme gelirsek baba tarafının adını bile anmak istemem ama anne tarafım canımmdır benim..
evett insanları anlamak çok ama çok zor.. gerçekten çok yıpratıcı.. ama hayat işte.. öyle ya da böyle geçiyo.. isyan etmeyi,kaçıp gitmeyi düşünmeyi bıraktım ben.. kısasa kısas diyorum artık.. karşımdaki nasıl davranırsa öyle davranıyorum.. inanın daha mutluyum..

Ben de çevremden çok kazık yedim.Yediğim kazıklardan sonra kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemem gerektiğini, kimse için fedakarlık yapmamayı, insanları nasıl hayatıma kolay sokabiliyorsam öyle kolay da çıkarmayı öğrendim, bir de en önemlisi kendi kendime yetebilmeyi öğrendim... Hayat bana her gün yeni birşeyler öğretiyor yaşamaya dair, insanlara dair zor olansa kimi zaman uygulamak oluyor öğrendiklerini ama uygulayabildiğinde de görüyorsun ki yaşamak daha kolay kimi zaman. Ben de bazen bu dünyaya ait olmadığımı, yaşadığım dünyada adalet, eşitlik, saygı ve güven gibi kavramların bulunmadığı için bu dünyadan nefret ettiğimi düşünürdüm. Şimdi objektif olmayı, insanlara bir iyilik yapacaksam bile ilerde bana onun kötülük yapacağını aklımın bir köşesinde bulundurarak yapmayı öğrendim ki ilerde hayal kırıklığına uğramayayım.Artık herşeye, herkese şüpheyle yaklaşmam gerktiğini öğrendim ki kör olup göremediğim noktaları görebileyim ve buna benzer daha birçok şey... Yine de dört dörtlük mutlumuyum? Hayır ama insanların bana verdiği mutsuzluklar değil bunlar.
Ama sen yine de şanslısın biliyor musun? Çünkü yanında çok iyi bir dostun var.Seni karşılıksız seven, senin için canını fede edebilecek olan ve seni ölene kadar terk etmeyecek olan bir dostun var.Hiç dostum yok derken yanılıyordun, çünkü köpeğin var.O senin bu hayatta bulup bulabilecein en iyi dostundur.Kimse seni onun kadar sevemez ve onun kadar sana sadık kalamaz.Bende o bile yok, çünkü oturduğum yerde köpek beslemek yasak.O yüzden çok istememe rağmen köpek edinemiyorum. Sıkma canını bu kadar, hiç birisi beş para etmez, bu hayatta senden daha değerli ve önemlisi yok unutma bunu ve değerli vaktini de onların yaptıklarına üzülerek parcama.
Sevgiler... opuyorumnanaktan

benzer şeyleri bende yaşadım.o kadar bıkmıştım,o kadar canım yanmıştı ki,umursamaz olmuştum,hiç düşünmedim ayıp olr,aman kimse üzülmesin kırılmasın diye.

peşimden metrelerce koşup ''aa mydecember naber'' diyen arkadaşıma bile sırtımı çevirip dönebildiğimde anladım yeni bir ''ben'' yarattıklarını.halbuki zarar görsem bile yörüngemde tutardım onları

açıkçası çok müthiş bir egon karakterin yapın yoksa,hala birçok kişiye hayır demekte zorlanıyorsan,anca daha fazla kötü tecrübe seni istediğin kıvama getirir diye düşünüyorum.malesef..umarım böyle olmaz,başa çıkarsın

bende benign tiroit nodulu var, yani bir çeşit kanser ,, hipotiroite neden oluyor birkaç ayda 51 kilodan 60 a çıktım bir de arkamdan "ay ne kilo aldı ayı gibi oldu" demiş ,bunu diyenin de yüzüne bakamazsınız o kadar çirkin ,insanın karakteri yüzüne yansırmış bunu öğrendim , pes diyorum Allah a havale ediyorum bir de benim en iyi arkadaşımdı ,,

canım benim ben 23 yaşındayım 15 senelik bir arakdşımdan öyle bir darbe yedim ki asal düşünmezdim benim hakıımda öyle şeyleri söyleyeceğini...ona o kadar değer verdiyordum ki liseyi birlikte okuduk üniversiteyi birlikte okudur aynı evi paylaştık onu çok yakın bir arakdaşımla tanıştırdım şuan nişanlılar evlenecekler ama benim tek lafım sözüm olmadan kötü ben oldum..insanların beyinleri sulanmış artık kıskançlıktan...yemin ederim bu olay 2008 de oldu ben evlendim ne düğünüme ne nişanıma çağırdım hala atamadım üstümden herkese güvenmeyeceksin tek dost annemdir..karşılık beklemden seven saydı duyan yardım eden de annemdir.kardeş bile yeri gelince karşılık bekliyor iyiki annecim var allahım eksik etmesin...Bence hiç dert etme boşver sen farkını koy ve umursamaz ol sakın kimseyede karşılık verme bi laf söz için. hayatında göreceğin o kadar güzel şeyler varki bunları unutursun kolaylıkla sadce kendin için yaşa öptüm tatlım :hulya:

herkesin bir derdi vardir güzelimm... ama yasadiklarimizin suclusu sadece bizmiyiz acaba???
insan bazen okadar caresiz oluyorki neyi nasil yapicagini sasiriyor hele birde üstüne babasiz büyümek yokmu cok koyuyor insana herkes babalarinin ellinden tutupta gezmelere giderken ben bir köseye cekilip icten ice agliyordum annem deseniz bir baskaydi biliyorum o benim annem asla benim kötülügümü istemezdi ama ben ne yaptim yasadigim okadar acidan sonra hayatimin yanlisini yaptim ve cok yanlis bir adamlan evlilik yaptim sadece annemin baskilarindan kurtulmak icin teyzemin oglu tarafindan cinsel tacize ugradim tecavüz edicekti bana SUSTUM SUSTUM SUSTUM... kimseye bunu söyliyemedim cok sevdigim bir erkek vardi hayatimda ona canimi bile vermeye hazirdim ama ayrilmak zorunda kaldim annem onu istemiyordu cünkü birde erkek arkadasimin abisiylen arabaylan carsiya inerken benim gögüsüme ellemesi bana taciz etmesi beni mahf etti ve erkek arkadasima ondan ayrilmak istedigimi söyledim ve ayrildik onu ölürcesine sevmeme ragmen ayrildik cünkü kendimden utaniyordum artik birine kalbimi acipta bu serefsizler bana bunlari yaptilar deseydim herkes sunu diyicekti bana eger disi kuyruk salamazsa hic birsey olmaz diye hayattan okadar darbe aldimki karsima ilk cikanlan evlenicem dedim ve evlendik.... yavas yavas pismanliklar cöküyor üstüme... NEDEN BEN BÖYLE OLDUM NEDEN NEDEN NEDENNNNN.....

evet bugune kadar karıncayı dahı ıncıtmedım ama benım bile sabrımı tasırdı.
belasını hem allahımdan bulsun hem de benden de cezasını bulacak!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendimi gördüm burdaki msjların çoğunda, öyle zor bi dönemden geçiyorumki.. Artık ağlayamıyorum, hiçi bişey hissetmiyorum..Kendi üzüntüleri kendi çıkarları söz konusu oldugunda insanlar canavar kesilio,lafta da ben seni çok önemsiyorum.. Yasadıklarım aklıma geldikçe sanki iğne batmıs gibi irkiliyorum biri yüreğimi iğneliyor.. Ama asla asla kendimi değiştirmeyi düşünmüyorum ben o zmn mutsuz olurum işte.. Çok ilginç aslında hersey,herkes aynı seyden şikayetçi..

Benim çevremde o 2-3 bile yok..
Sözde çevrem o denli kalabalık ki toplasan 1 rakamı bile elde edilemiyor..
Düşününce yalnızlıga mahkum oldugunu anlamak kadar kötü birşey yok.
Ben gerçekten bugune kadar cevremdekileri en az kendim kadar düşündüm.
ama ne yazıkkı benlıgını asıp benı kendi kadar düşünebilecek birine rastlamadım hiç..

Üzülme nolur ,öyle tanıdık duygular ki bunlar bana seni çok iyi anlıyorum.. Ama içimde hala cılız bi ses, sabret bekle ve sonucu gör diyor, içim cok rahat gerisi boş.. Karsımdakinin gerçek yüzünü bilmemek benim için yalnızlıktan daha agır olurdu..

Back
X