merhabalar..
dr.a gittim polikistik over sendromu olduğumu söledi farlutal verdi 2.kutuya başladım eğer adet görmezsem başka bir ilaç vereceğini söledi 2 yıllık evliyim yasmin kullanıyordum bırakıp 3 ay sonra çocuk düşünüyorduk ama böle oldu adet göremiorum 11 kasımdan beri eğer ilaçlar işe yaramazsa ne yapılacak?adet olamamak çok sıkıntı yaratıyor ne yapabilirim?
asıl sormak istediğimde 27 yaşındayım fakat kolestrollerim çok yüksek bununla bir bağlantısı olabilr mi?
yoksa genetikmidir?
bir de ben de onkoloji bölümünde çalışıyorum tıbbi sekreterim ve öğleden sonraları kemoterapide görev yapıyorum bu ortamlarda bulunmamın bir sakincası olabilr mi?sonuçta orda o ilaçları soluyorum
şimdiden teşekkürler..
merhabalar..
dr.a gittim polikistik over sendromu olduğumu söledi farlutal verdi 2.kutuya başladım eğer adet görmezsem başka bir ilaç vereceğini söledi 2 yıllık evliyim yasmin kullanıyordum bırakıp 3 ay sonra çocuk düşünüyorduk ama böle oldu adet göremiorum 11 kasımdan beri eğer ilaçlar işe yaramazsa ne yapılacak?adet olamamak çok sıkıntı yaratıyor ne yapabilirim?
asıl sormak istediğimde 27 yaşındayım fakat kolestrollerim çok yüksek bununla bir bağlantısı olabilr mi?
yoksa genetikmidir?
bir de ben de onkoloji bölümünde çalışıyorum tıbbi sekreterim ve öğleden sonraları kemoterapide görev yapıyorum bu ortamlarda bulunmamın bir sakincası olabilr mi?sonuçta orda o ilaçları soluyorum
şimdiden teşekkürler..
mrb doktor hanım ben dede varmış polikistik over.öyle üzülüyrm ki anlatamam size.cocugum olur mu ilerde doğal yollardan bunu cok merak ediyorm bekarm ama nasl olsa birgün evlenecegm.
peki bu kistlerin tamamen kabolması ya da küçülmesi, söz konusu mu?
merhaba,
polikstik overde kan yağlarında yükseklik olabilir, çünkü sadece yumurtalıklarda fanksiyon bozukluğu ile gitmez metabolik bir hastalıktır. polikstik over konusunda çalışmaları uzmanlığı olan hekimlerle takibinizi öneririrm. sağlık sektöründe iseniz kolayca ulaşabilirsiniz. kemterapi ilaçlarının solunması da sakıncalıdır. hemşireler ilaç hazırlarken maske takarlar eldiven giyerler. bu nedenle ne kadar yakınında nekadar süre ile maruz kaldığınız önemli. gebelik istenmesi durumunda kemoterapi ilaç hazırlık kısmında çok bulunmayın. sevgiler.
mrb doktor hanım ben dede varmış polikistik over.öyle üzülüyrm ki anlatamam size.cocugum olur mu ilerde doğal yollardan bunu cok merak ediyorm bekarm ama nasl olsa birgün evlenecegm.
bendede aynı rahatsızlık var aynı düşünceler bendede oldu. hatta doktor çocuğun zor olur yada tedaviyle olur dedi. 7 aylık evliyim ve 5 aylık hamileyim (tedaviyle değil normal bi şekilde oldu :)) hiç telaş etmeyin
bendede aynı rahatsızlık var aynı düşünceler bendede oldu. hatta doktor çocuğun zor olur yada tedaviyle olur dedi. 7 aylık evliyim ve 5 aylık hamileyim (tedaviyle değil normal bi şekilde oldu :)) hiç telaş etmeyin
benim çok önemli bir sorum var doktor hanıma ve sizlere. yasmin kullanıyorum.acaba bu hap saç dökülmesini artırır mı? bana arttrmış gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?