Ben de tacize uğradım.. hem de kuaförde:(

kuaforluk kursunada gıttım ama oyle alelade ayakta pek kesıldıgını gormedım ,benım merak ettıgım dukkanda baska kımse yokmuydu?

Son düzenleme:
2ay önce bende saçlarımı kestirdim biraz.benimkiler belimdeydi.banada ayağa kalkmamı söyledi,öyle kesti.bende ilk defa böyle birşey görüyorum dedim.saçın uzun diye dedi ama dokunmadı yani bana ama sanki acemiydi gibi geldi

benımde gecen gun erkek kuafor sacımı keserken ayaga kalkmamı ıstedı,tacızde bulunmadı ama resmen asılmıstı..
yaa tacız dokunmaya calısmak felan cok cırkın yanı üstelik müşterıye bir daha gıtmeyın oraya

şimdi düşünüyorum da çok fazla yakınmış ama o zaman belki ben yanlış anlıyorum diye düşündüm ve yine sesimi çıkarmadım.

Bari oyle hisetiginizde, korktugunuzda, ayagimda bir sorun var diyip, otururken kezmesini isteseydiniz. Belkide o saskinlikde aklinisa gelmemisdir. Ne diyeyim gecmis olsun!!!!!

yaa kızlar kuaforler de malesef bu ıgrenclıkler oluyor .benım de basıma buna benzer bır durum geldı .

bu pıslıkler sadece kucuk kuaför salonların da olmuyor,elit yerlerde de bi şekıl de oluyor .

aslin da elıt mekanlar da oterıter dısıplın patron tarafından saglanıyor ama ,patrona yansıtmadan yapanlar da var bunu .

benım uzun zamandır gıttım bır kuaofor vardı ,kalıtelı bır yer elemanların hepsı patrondan korkuyor .

neyse benım sac boyamı kesımımı sureklı aynı eleman yapardı ,ona alısmıstım ona yaptırırdım.

hafta da 2 kere kesın gıderdım .benım sacımı yapan adam bırgün bana sac boyası ıcın form doldurttu .

musterıden telefon nosu almak yasak oldugu ıcın ,güya akıllı yaa form doldurarak numaramı almış forumdan .

o formu hemen hemen her musterı doldururdu ,formu elemana degıl de patrona verıyorduk kasa da .

neyse bu pıslık adam formu elıne gecırmıs numaramı almıs .aradı beni ıste gelırken randevu al benden

cunku yogun oluyorum senı bekletmek ıstemem dedı .ben de ıyı tamam dedım .kuaforler de sonuc da randevu sıstemı

vardır ,bı'de sureklı benım sacımı yapan o oldugu ıcın bı gariplık goremedım bu durum da ılk baslar da .

ben gıdecegım zaman arardım salon kalabalık mı musaıtmı dıye .bu artık bana karsı fazla samımı olmaya basladı

ben saf yine bırsey anlamadım ,cunku gozle gorulur bırsey yapmıyordu hanı sureklı gıttıgım ıcın o yuzden oyle

samimi dıye dusunurdum .bigun sacımı yıkadı ,sac yıkamak ıcın bı bolumlerı vardı ,oraya goturdu sacımı yıkıyor .

ben saclarımı havluyla kurularken bu bırden benı kendıne cekerek belıme sarıldı ve dudagımdan opmeye calıstı:53:
sok gecırdım resmen .o an orada kıyametı kopardım ,patronla gorustum .ve anın da ısıne son verdıler .:47:

pislık herıf ısınden oldu hala benı arayarak rahatsız ettı ,ben onu yanlıs anlamısım bana karsı hıslerı varmıs da neler

neler .hattımı degıstırdım de kurtuldum o sapıktan

arkadaşların bazıları yanlış anlamışsındır demiş ama böyle birşey hissettiysen bence doğrudur.çünkü olmasa hissetmezdin.ayrıca kuaförler kesinlikle temas etmiyorlar.nasıl beceriyorlar bilmem de bir şekilde başarıyorlar.

uzun saclari cogunlukla hep ayakta keserler..
bende 3-4 kez kestirdim ayakta..
bunda kötü bisey yok bence

benim başıma gelmedi ama bir kaç arkadaşımında başına gelmiş.dikkat etmek gerek.fırsatçı pislikler,bu erkeklerin oyununu bozmak gerekir.

Bazen olur olmaz durumlarla karşılaşılabiliyor. Her meslek grubunda vardır böyle insanlar, kuaförlerde de çıkabiliyor.Bayan kuaför daha rahat bu yüzden;)

Bisey diycem kizacaksiniz...Yinede diycem ...

Bi arkadas vardi nisanlisi mi sevgilisi mi erkek kufore gitmesini istemiyordu hem dinen yanlis diye.... O kiz geldi aklima,demekki neymis dinimizin uygun gormeyipte yasakladigi seyler hep BIZIM IYILIGIMiZ için... Umarim anlayanlar olmustur...
Konu sahibinede gecmis olsun Allah tekrar yasatmasin...

Benim erkek arkadaşım da asla istemez, başlarda sesini çıkartmıyordu,çünkü çok uzun zamandır gittiğim bir salondu,ailecek tercih ediyorduk. Sonra sonra rahatsızlığını dile getirmeye başladı.Ve haklı çıktı maalesef.. Artık bayan kuaför arıyorum işim olduğunda..

canim her kuafore gidilmez zaten bende gidiyorum kuaforumuz erkek ama hic boyle seylerini gormedik adamlar edepiyle keseler sacimizii sohbet ederiz konusuruz .bu adam ne yapamaya calismis ??belki beceriksiz bi kuafordu zorlandi kesemedi saga sola donup durmus olabilir ve sacini nasil kesdi begendinmi acemi gibimi kesmis yoksa ustacami ?.acemise normal gorebiliiriz.usta biriyse bu haraketlerde bulunmasi cok terbiyesizce birsey ..bence bidahada gitme oyle bilmedigin yerlere .. sapikmidir nedir tovbe tovbe Allahim sen koru :)

benim kuaförüm erkek ve gay :53: uzaktın bile anlaşılabiliyo durumu ki eminim gördüm dışarda neyse eşim beni değil ben eşimi kıskanıyorum gelme beni almaya falan diye :52::52::52::52:

saçımı kestirmek için kuföre gittim iki gün önce. kuafor de erkekti.
ilk önce saçımı yıkadı... bayağı uzun sürdü, yıkarken de boynum ile ensem arasına bir yere masaj yaptı:53: sesimi çıkarmadım.
saç kesimi sırasında ise ayağa kakmamı istedi ve o şekilde kesti. keserken bana çok yaklaşıyordu, biçok kez de bana değdi:53: tabi ben sürekli mesafe bırakmaya çalışıyordum, ama yine yaklaşıyordu. hatta değmemesi gereken yerler de değdi. şimdi düşünüyorum da çok fazla yakınmış ama o zaman belki ben yanlış anlıyorum diye düşündüm ve yine sesimi çıkarmadım.
daha sonra arkadaşıma sorduğumda saç ayakta falan kesilmez, neden ses çıkarmadın dedi.
kuaföre sık giden biri değilim, ayakta kesilir mi kesilmez mi bilmiyordm.
kendime çok kızıyorum şuanda:84: bundan sonra bir erkek kuaföre asla gitmem:47:
kızlar size de söylüyorum kadınlar varken erkeğe gitmeyin, benim başıma gelen sizin başınıza gelmesin :kkk:

o kadar erkek kuaföre gittim
hiç biri ayağa kalkmamı söylemedi:26:

bence tacize uğramamışsın bende birşey sandım .abartıyorsun .saç ayakta kesilir benimkinide kestiler ayakta .hemde çok iyi bir kuafördü .tam ve düzgün kesmek için ayakta kesmişti saçımı .masaj yapmasıda normal hep öle yaparlar zaten .taciz maciz yok yani.senle konuşmamış zaten öle olsaydı asılmaya çalışırdı adam tel isterdi vs vs .adamın günahını alma .

Back
X