Ben de tacize uğradım.. hem de kuaförde:(

saçımı kestirmek için kuföre gittim iki gün önce. kuafor de erkekti.
ilk önce saçımı yıkadı... bayağı uzun sürdü, yıkarken de boynum ile ensem arasına bir yere masaj yaptı:53: sesimi çıkarmadım.
saç kesimi sırasında ise ayağa kakmamı istedi ve o şekilde kesti. keserken bana çok yaklaşıyordu, biçok kez de bana değdi:53: tabi ben sürekli mesafe bırakmaya çalışıyordum, ama yine yaklaşıyordu. hatta değmemesi gereken yerler de değdi. şimdi düşünüyorum da çok fazla yakınmış ama o zaman belki ben yanlış anlıyorum diye düşündüm ve yine sesimi çıkarmadım.
daha sonra arkadaşıma sorduğumda saç ayakta falan kesilmez, neden ses çıkarmadın dedi.
kuaföre sık giden biri değilim, ayakta kesilir mi kesilmez mi bilmiyordm.
kendime çok kızıyorum şuanda:84: bundan sonra bir erkek kuaföre asla gitmem:47:
kızlar size de söylüyorum kadınlar varken erkeğe gitmeyin, benim başıma gelen sizin başınıza gelmesin :kkk:

yazını okurken önce istemeden bi kahkaha patlattım yanlış anlama başına gelen bu iğrenç şey için değil saf saf yazman komik geldi malesef kuaförde şurda burda hepimizin başına geliyo bu tarz şeyler ama bundan sonra daha dikkatli ol ve benmi yanlış anlıyorum acaba yerine uyar kimolursa olsun hangi durumda olursan ol
buarada bi erkek kuaför bana asla kadın kuaföre saçını kestirme yaptırma kadınlar kadınları çok kıskanıyor bilerek güzel yapmıyolar demişti :27:

okadar kuaföre giderim (erkek)..boyundan masaj yapıldığını ne duydum ne de gördüm..burda bir art niyet olduğu belli

aynen ya saçla masajın ne alakası var bee saç neyse ama beden ten çok farklı bişey ne işi var elalemin adamının benim vucudumda elinin ayağının :47:

size inanmakta biraz güçlük çekiyorum,bi sırada beklerken bile,yahut bir bankta otururken bile bırakın erkeği,şahıs kadın ise bile bi kıdım öteye kayarım varlığı rahatsızlık uyandırdığı için...buna psikolojide özel alan derler.herkesin görünmez bi özel alanı vardır ve bu alanı geçen olursa kişi rahatsızlık duyar,kendiliğinden çekilir....siz orda yoklamaya alınıyosunuz ve hala acep ben mi yannış anladım diyorsunuz...kusura bakmayın bana biraz saçma geldi...

Nasıl yani? Arkadan organını hissediyorsunuz ve aklınızda acaba ben mi abartıyorum, acaba yanlış mı anladım diye tereddüt kalıyor öyle mi? Oranın hissedilmesi için hafif bir temas filan yetmez ki, bildiğin bastırması lazım adamın kendisini size doğru. Ya fazlaca sessiz bir tabiatınız var ya da biz kekleniyoruz.:37:

Ayrıca adamın ereksiyon olmuş olması da gerekir..
Yanılıyor muyum..:44:

size inanmakta biraz güçlük çekiyorum,bi sırada beklerken bile,yahut bir bankta otururken bile bırakın erkeği,şahıs kadın ise bile bi kıdım öteye kayarım varlığı rahatsızlık uyandırdığı için...buna psikolojide özel alan derler.herkesin görünmez bi özel alanı vardır ve bu alanı geçen olursa kişi rahatsızlık duyar,kendiliğinden çekilir....siz orda yoklamaya alınıyosunuz ve hala acep ben mi yannış anladım diyorsunuz...kusura bakmayın bana biraz saçma geldi...

Evet katılıyorum, kadın kuaföre gitti diyelim yine rahatsızlık verici, kimileri dikkat etmiyor ama ben de sevmiyorum o özel alanların aşılmasını, minibüste olmuştu bana, bayan gayet rahat bir şekilde elimle tutunduğum yere göbeğini dayamıştı, zannımca arka tarafı güvenceye almaya çalışıyordu bu yüzden öne doğru abanıyordu :60: bir elimle çocuğu tuttuğum için o elimi de çekemedim, gülsem mi ağlasam mı bir durum yaşadım, ama inene kadar çok rahatsız olmuştum

vala ayakta saç kesen kuaförleri hayatımda ilk burda duyuyorum.. aman dikkat edin arkadaşlar var böle taciz edenler benm değil ama bi akradaşmn başına gelmişti ağır ağır hareket edip kesiyormuş bide saçlarını okşuyormuş . sonradan fark etmiş arkadaşm şikayet etmiş kuaför sahibine.. öyle bişe oldunğnda sesinizi çıkarın. şikayette edin.

bazı arkadaşlarımın yazdıklarından anlıyorum ki beni küçük düşürmeye çalışmışlar. 'ilk defa mı gidiyorsun kuaföre', 'ayakta kesim normal, yanlış anlamışsın' diye. ayakta kesilebildiğini yorumlardan anladım zaten. ama keserken de arkadan cinsel organını hissetmek, hem de bikaç defa, sanırım bu normal değil...
erkek kuaföre ilk kez gitmedim, dedimiştim daha önce bu adam yeni başlamış diye. yalnız da değildik başka bi müşteri vardı ama o da dergilere bakıyordu hep.
orada benim de hatam var bişey demediğim için çünkü yanlış anladığımı düşündüm. bundan sonra daha dikkatli olcam tabi.
not: bugün bi olay daha başıma geldi:41: dışarda karşıdan karşıya geçmek istedim, gelen araba da yavaşladı ben geçeym diye. ben de araba geçsin diye durdum. o sırada adam sinirlenip a...k... dedi.
o kadar sinirlendim ve üzüldüm ki:50::59::47:
bunlar hep benim başıma mı gelir????

sen burada küçük düşüremezki kimse arkadaşım zaten onu yapmak isteyen kendisi yakalanır ona..ki dediğim gibi yapmaz..sanırım hassas bi yapın var senin ondab kaynaklanıyor..ama;'yanlış anlamışın,ayakta normal' gibi yorumlar küçük düşürmek için değildirki..sadece onlara doğru gelmemiştir senin işte adamın işiyle tacizi bir tutman..
küfürler banada denk gelir onlarda sabırsız çenesini tutamayan varlıklar işte..hayatta çeşit insan var ondan böyle düşünme..kendini üzmene neden olur..yada yanlış anlaşılıyorum diye düşünmene işte..sen kendini bildikten sonra kimse küçük düşüremez seni..ama ayakta kesim banada normal gelmişti ve meslekle tacizn bağdaşması anlamsız gelmişti mesela.o kuaförün içi kötüymüş ondan yaşamışsın..keşke adamı uyarsamışın..neyse geçmiş olsun denecek bişey yok sanırım..sıkma kendini hem banamı gelir diye..herkes yaşıyor genelde sanırım..

erkek milleti var ole kuaförler benımde basıma gelmıstı 2 yıl once resmen tacız kapsının onunden bıle gecmıyorum artık en ıyısı bayan kuafor

sen öyle biriisne rastlamışsın cnm. bende süreklie rkek kuaföre gidiyorum hatta eşleride orada kaş yüz alımı makyaj yapıyorlar. öyle bişey hiç başıma gelmedi hatta çok dikkatli saç kesiyorlar. bir daha gideceğin zaman arkadaşlarına sor ki iyi bir yere git önüne gelen kuaföre gidilmez zaten.

arkadaşlar ya öyle şeyler duyuluyor,yaşanıyorki artık herbirşeyden tırsacak gibi oluyorum ara ara..yani bir ara taksicilerin tacizci tecavüzcüsü meşhurdu şimdi ne esnefı kalıyor duyulmadık ne işte kuaför..yada haberlerde bile var öğretmen demeye dilim varmıyor meslekli insan öğrencisine neler yapıyor..yani ne oluyor insanlara anlamış değilim..yazık kızcağız kuaföre gitmiş şimdi çekinirde yani başkasından..sonuçta çok var samimi duran erkek kuaför..

ne demek istediğinizi anlamadım. Ne keklemesi??? Tacize uğradım diyorum, bana küfür ettiler diyorum, sizin dediğinize bakın. Sanırım hoşuna gidiyor bu tür şeyler...

haddinizi bilin sen kimsin böyle şeyler yazıyorsun bir çok kişi gibi kuaför olayına değil ama alıntı yaptığım olaya inanmadım doğru dürüst şeyler yazın sizi mahkemeye veririm uğraşmaktansa hiç çekinmem gocunmam :82:

ben bayan kuaförüne gittigimde bayanlar da ayakta kesiyor kı o normal birsey

işte herşey vaktinde olunca anlamı vardır. vaktinde tavır koymazsanız sonradan düşünür durursunuz. adam da tam dayaklıkmış bu arada.

Ayakta kesmekte bir sorun yok çünkü benim saçımda bayagı uzun oldugu için kuaförüm bazen ayakta kesiyor .ama olayı farkedipte orda tavrınızı koymamanız biraz kötü olmuş adamda ilk tacizde sesinizi cıkarmadıgınız için tacizlerine devam etmiş keşke orda haddini bildirseydinizde bir daha kimseye böyle birşşey yapma cesaretini bulamasaydı .bayan kuaföre gidin erkege gitmeyin demişsiniz ama her erkek kuaför aynı şeyi yapacak diye bir şey yok kuaförünüzü iyi seçin ve sürekli aynı yere gitmeye çalışın

yıllardır kuaföre giderim ayakta kesim ne duydum ne gördüm. saçlarım belimde ikende gittim ensemdeykende ama duymadım görmedim. var diyenlere şaşırdım demekki varmış neyse. kardeşim o an için basiretiniz bağlanmış şimdide iş işten geçmiş gidip adama " sen geçen bana tacizde bulundun di miii şimdi anladım ben" diyemezsin adam gönüllü olduğunu filan düşünür en iyisi bu olayı unutmak ve daima uyanık olmak hayırlı günler

ben de yeni ögreniyorum..malesef amacını saptırmıs insanlar var
kuafor erkek olunca fön cekince veya kestirdigi zaman sacıma elleriyle dokunması bile insanı huylandırıyor

okma kullanıcısından alıntı

bazı arkadaşlarımın yazdıklarından anlıyorum ki beni küçük düşürmeye çalışmışlar. 'ilk defa mı gidiyorsun kuaföre', 'ayakta kesim normal, yanlış anlamışsın' diye. ayakta kesilebildiğini yorumlardan anladım zaten. ama keserken de arkadan cinsel organını hissetmek, hem de bikaç defa, sanırım bu normal değil...
erkek kuaföre ilk kez gitmedim, dedimiştim daha önce bu adam yeni başlamış diye. yalnız da değildik başka bi müşteri vardı ama o da dergilere bakıyordu hep.
orada benim de hatam var bişey demediğim için çünkü yanlış anladığımı düşündüm. bundan sonra daha dikkatli olcam tabi.
not: bugün bi olay daha başıma geldi dışarda karşıdan karşıya geçmek istedim, gelen araba da yavaşladı ben geçeym diye. ben de araba geçsin diye durdum. o sırada adam sinirlenip a...k... dedi.
o kadar sinirlendim ve üzüldüm ki
bunlar hep benim başıma mı gelir????
adamın cinsel organını hissedecek kadar
nasıl yakın durmasına
müsade ediyorsunuz
okadar yakın duruyorsa
nasıl saçlarınızı kesebiliyor
valla sizde
iyice safa bağlamışsınız
adam sesinizi çıkarmadığınızı görünce sizinde taviz verdiğinizi sanmıştır
allah korumuş sonu
yatakta bitmeden kurtulmuşsunuz