Ben değil ;albert eınsteın diyor ki;

psikomarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
1.028
278
73
Konu açmayı hiç düşünmedim şimdiye dek,derdim yok mu var:)) İçime dert oldu işittiğimiz hakaret...

Pek çok arkadaşım destek çıkmış sağolun...Anne olanlar ve anne olacak aday kızlarımız ,aşağıda ki satırları paylaşmak istedim.

Yaşam bize ;bizler yaşama hizmet ederken paylaşırken,konuşurken,birleşirken,ayrışırken ,çoğalırken,azalırken,evlenirken ,boşanırken,en önemlisi de bir CAN BÜYÜTÜRKEN sadece benim değil herbirimizin derdi olmalı aşağıda ki satırlara uygun yaşamak...

Kızlarınızı iyi yetiştirin.
Kendi kendilerine yetmeyi öğretin.
Namuslu olmanın yürekten geçtiğini öğretin.
Evden çıkar çıkmaz ilk köşede eteğinin boyunu kısaltmasına gerek olmadığını öğretin.
İstediğini giymeyi öğretin.
İnsanın ahlakının sadece kendi beyninde olduğunu öğretin.
Kıskanılmanın sevilmeyle aynı olmadığını öğretin.
Kıskanılmanın güzel, saygısızlığın kötü olduğunu öğretin.
Beni çok kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla gurur duymamayı bunun aslında kendine hakaret olduğunu öğretin.
Arayıp neredesin; kiminlesin vs. diyen adama seni tanımadan önce nasıl davranacağımı bilmiyor muydum haddini bil demeyi öğretin.
Eşlerini aldatan erkeklerin yanındaki ikinci kadın olmamayı öğretin.

Oğullarınızı iyi yetiştirin.
Karşı cinse saygı duymayı öğretin.
Gece yarısı evine dönen kadının “aranmadığını” öğretin.
Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin.
Dokunmaktan korkmamasını öğretin.
Sevmenin değer verme olduğunu öğretin.
Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin.
Bulunmaz hint kumaşı olmadıklarını; olsalar bile burun silinen mendillerinde kumaştan yapıldığını; hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin.
Ama bunları önce kendi içinizdeki çocuğa öğretin.

imza : kakaolu kek :))

Son düzenleme:
diyen başkası olsada güzel demiş 2 evladım var yetiştirirken bunlarıda dikkate alacağım tşk.ederim

Einstein Türkmüş haberimiz yokmuş yahu.

Evden çıkınca eteğini kıvıran bir Alman canlandıramadım gözümde:))))))))

Bence bunlar degilde turk kadini once bir asalak gibi erkek delisi plmaktan vazgecsin. İste o zaman yetistirfikleri kiz da erkek de vicdan sahibi olur.
Anneler ogullarinin gozlerine oyle bir perde cekiyor ki esinin veya kizinin o perdeyi degistirme cabasi hep bos!

Supermsn turk oldaydi kesin pelerinini annesi baglardi.

Erkek yapisi bizim gibi degil kesinlikle yaratilistan hamurlarinda bencillik var erkeklerin. Once " ben" diyen suruyle erkek taniyorum.
Kadinlarda masallah once erkek deyince vicdanida yoksa erkek her halti yiyor afedersiniz.

Erkek anneleri ogullarina bu dunyanin onlarin haremi olmadigini ogretsin. Ama, tabi anne bunu ogretirkem baba bencillikasiliyorsa zor bu.

Malesef erkekler elinde o kadar kulturel bir guc bulunduruyor ki sadece tutkiye degil bie cok ulkede bu erkillik basa bela. Tsmamen erkegin vicdaniyla ilgili bu.

Ben bosanmalara kizmiyorum artik. Sular bulanmadan durulmaz diyorlar ya hani bu suyun bulanmasi gec bile kaldi. Bir sekilde birileri farkina varsin artik bunun.

hımm keklenmişim yani:))
face hesabıma bir arkadaş paylaşmış hoşuma gitti..gündeme de cuk oturdu...bende şüphelendim di...

Eınsteın in etek kıvıran çevresi yoktur bu patlar dediydimmm:))

okuduysanız konuya odaklanın bari...ben başlığa ayar çekip geleyim...
saygılar efenimm...

toplanmamış başlık hala aynı :)

neyse kim demişse demiş sonuçta doğru demiş..

bu arada yorumlarını çok beğeniyorum fırsatı gelmişken söyleyeyim dedim.

Sagol Kadesa 'cım bende senin ağırbaşlı güzel orumlarını seviyorum :))

Düzelmemiş dış başlık :)) içi seni dışı beni yakıyor...olsun...dalga geçsin okuyanlar...

ilk konu BVD de açtıgım ...içinde olay yok bari başlık ta metafor yaratalım dimi ???

sevgiler,,,

Bu arada düzeltmeyi bile özelden tarif etse bari....

Sagol Kadesa 'cım bende senin ağırbaşlı güzel orumlarını seviyorum :))

Düzelmemiş dış başlık :)) içi seni dışı beni yakıyor...olsun...dalga geçsin okuyanlar...

ilk konu BVD de açtıgım ...içinde olay yok bari başlık ta metafor yaratalım dimi ???

sevgiler,,,

Bu arada düzeltmeyi bile özelden tarif etse bari....

başlık değil içerik önemli hem konu dalga geçilecek bir konu değil..paylaştığın için teşekkürler..

adminlere msj atsana onlar yardımcı olurlar hemen.

başlık değil içerik önemli hem konu dalga geçilecek bir konu değil..paylaştığın için teşekkürler..

adminlere msj atsana onlar yardımcı olurlar hemen.

Boşver kalsın böyle ,anı olsun:))

Komik yaaa...keklendim...imza kakaolu kek yazdım sonuna:))

Son düzenleme:
Back
X