Ben değişmedikçe derdim bitmez ...

usengecbayan

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
83
3
13
Hatay
merhabalar :)

Bir derdim yok bir çok derdim var ve bunların tek sebebi benim

Hangi kısımdan başlayacağım bilemiyorum ama hayatım boyunca hep çok karamsardım. Her olaya kötü yönünden bakmak benim karakterimde olan ve değişmeyen bir şey. ve bu durum beni en cok yıpratan sey oluyor çoğu zaman.

Aynı zamanda azim konusunda hiç iyi değilim bu da diğer sorunum.

Kendimi hiç sevmiyorum ve beğenmiyorum da . Ve bu beni çok üzüyor. Neden kendini sevmiyorsun derseniz tabi ki bir sürü cevabı çıkacaktır. Örneğin ilk dış görünüş olarak şişmanım ve cildimde lekelenmeler var . Sürekli tırnak yiyorum kendimi engelleyemiyorum.:18::18::18: yani bir anda bakıyorum ki elim ağzımda. ve bu nedenle de ellerimi de sevmiyorum . boyum uzun değil. Hıı yani tabiki daha kötü şeylerimin olacağının farkındayım beterin beteri var bir uzvumun olaması tabiki daha kötü olabilirdi ama diyorum ya karamsarım. Bundan da vazgeçemiyorum. karakterim de ise kararlı olamıyorum gururlu değilim çabuk aglıyorum ve en kötü yönüm belki de sosyal olmayı sevmiyorum yani arkadaşlarım çok ama sık sık aramayı görüşmeyi sevmediğim için sürekli mesafe giriyor arama..

Ha tabi hayatımda hiç mi iyi bir şey yok derseniz tabiki var yani ailemi çok seviyorum gerçekten harika insanlar çok şanlı hissediyorum kendimi. Erkek arkadaşım da hayatımda tanıdığı en harika insan her yönden ama sanki insan kendini sevmeyince özgüven problemleri olunca dışardaki tüm güzellikler gözüne görünmüyor galiba..

Kendimi bu konuları düşününce cok kötü hissediyorum. Özellikle kilom konusunda cok canım sıkılıyor. her yolu denedim ama iş bende bittiği için hiç bir değişme olmuyor kilomda kendime inanmıyorum. bu nedenlerden dolayı kendimden nefret ediyorum acayip acayip yöntemlerle kilo vereyim diye ugraşasım geliyor. Ne bileyim normal değil bu dururmum farkındayım belki size de önemsiz seyler gibi geledebilir ama paylaşmak istedim.

Ben mutlu bi insan olmak için ne yapmalıyım :26:
Bu durumdan nasıl cıkarım, kararlı nasıl olurum , karamsarlığım geçer mi bilemiyorum

diyetisyene git . param yok dersen çalış paranı kendin kazan

Kg vermek insanı çok mutlu hissettiriyor kesinlikle.
Normal kilolardan hamile kalın dehşet bir kadın alıp çok uzun süre o kilolu hallerimle gezdim.
Hiç zayıflama girişiminde bulunmadım ama hep bir özgüven eksikliği ve mutsuzluk vardı.
Sonra bir gün kafaya dank dank dedi bir kahvaltı ile başladım. Çok araştırdım çok disiplinli uğraştımm sağlıklı yaşamayı öğrenip hiçde zorlama olmadan müthiş kg verdim ve kafaya taktığım bir çok şeyi takmadığımı farkettim.
En önemlisi kendimi beğenir oldum.
Daha önemlisi etrafta kardeşin gibi duruyor çocuğun dediklerinde keyif oldum.
Boy kısalığına gelince o kompleksi yen.gitsin yahu kısa boylu kadınlar hep bir sempatik gelir bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir sevgilin varsa çirkin degilsindir zaten.yoksa kacardi😊

Yaşın gençse verirsin kilo ama herşey kafada bitiyor sanırım sen mutlu olmak için yiyorsum doymak için değil, bakış açını değiştirmen gerek dışarı çıkıp spor yapman gerek ,daha fazla hareket az ekmek az abur cubur hamburger,lahmacun ve et ve cipsler ,kremalar ,çikolatalar yani senin eşin yok çocuğun yok şuan hür sün bıma yoğunlaşsan yaparsın ama biz evli hanımlar diet yapmakta zorlanıyoruz çünki evde eşim asla çorbayla doymaz
mutlaka doyurucu ana yemek şart
kızım desen onun damak tadı farklı onun yemeğini farklı yapmam gerek epey zor bu durumda diet yapmak çok zor birde hergün yemek pişirmek zorundasın evdekileri aç bırakamazsın bu durumda sen bence zayıfla fazlada zaman kayıp etme yaşlandıkça metabolizma yavaşlıyor ve yediğini veremiyorsun oldumu kalça ve göbek ama etrafa bakıyorum şimdiki bazı genç kızlarımızın vücudu kadın gibi kilolu ya abur cuburdan yada anneler tencere yemek pişirmediklerinden yani tembel anneler yüzünden birde paket gıdalardan uzak dur

Ay tesekkur ederim yazdiklarin icin cidden kilo insani mutsuz ediyor her zaman , zaten neye uzuluyorsam hep kiloya bagliyorum zayif olsam boyle olmazdi diye :)) inan zayif olsam boyumu da onemsemem

Bir sevgilin varsa çirkin degilsindir zaten.yoksa kacardi😊

Cok cirkin degilim inanilmaz fikkat ediyorum giyimime makyajima :) ama kilo olunca kendime bakmamin da hic onemi yokmus gibi geliyor

Cok guzel yazmissin canim tesekkurler evet bekatken daha kolay sorumlulugum az ama karat vermek zor geliyor. Dedigin gibi yiyince mutlu oluyorum sonra yedim diye uzuluyorum ... sonra uzuldum diye yemek yiyip mutlu oluyorum derken bir dongu oluyor. Insallah biraz spora baslicam bu aralar

Kaç kilosun canım

86 (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…