- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 40
harbiden niye??Niye kızz,![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harbiden niye??Niye kızz,![]()
o renk yok ki artıkSaç rengin felaket.
valahi öyle değil allah inancın olsun özgüvensizlik var bende pohpohlanmak için değilAy bende ne çıkacak acaba dedim. Senin derdin çirkin olmak değil, güzelsin denilerek biraz pohpohlanmaya ihtiyacın var sanırım. Saç rengin dışında bir anormallik göremedim ben. Ayrıca şükret haline, o beğenmediğin özelliklerinden birini kaybedersen ozaman anlarsın.
Ben çohh cikinim ya görsen kendi haline şükredersinharbiden niye??
Rica ediciğim bir de siz başlamayın kuzum diye Yeşilçam misali giriş yapıcektim ama vazgeçtim.Bende güzel diilimbilenler bilir
![]()
hellalll solsun sana gülümseyebiliyorsunBende güzel diilimbilenler bilir
![]()
Ben kendime aşıhumm cinimmm ricii idiciğimmmRica ediciğim bir de siz başlamayın kuzum diye Yeşilçam misali giriş yapıcektim ama vazgeçtim.
Hatta iğrençleşip amaaannn ben taşşş gibi süper ötesi güzelim de noluyo diyesim geldi bak şimdi![]()
bizden güzel olabilirsin en azından güvenin varRica ediciğim bir de siz başlamayın kuzum diye Yeşilçam misali giriş yapıcektim ama vazgeçtim.
Hatta iğrençleşip amaaannn ben taşşş gibi süper ötesi güzelim de noluyo diyesim geldi bak şimdi![]()
Napem allah beni böle yaratmış :)hellalll solsun sana gülümseyebiliyorsun
anlayamadım tam olarak :)
ne olmalıydı???:)
Ahhaahah kim demiş onu beKız sana o fotodaki sakallı olan sen değilsen sorun yok demiş. Daha da açıp espriyi masaya yatırmak isterdim ama ne kadar açılır bilemedim.
Ayrıca Derya kim, herkes tanıyor sanırım kimse sormamış?
Elhamdülillah o hep var,o yüzden bu konuyu değil başkasının eşimin bile yorumuna açmam,sana lafım yok,dert edinmişsin ya da en azından sohbet etmek istemişsin ki konu açtın,biz de nemalandık,esprili yorumları okurken neşem yerine geldi,sağolasın.bizden güzel olabilirsin en azından güvenin var
sağolasın tatlım allah razı olsun.valla bende baktim gayet güzel hatunsun sadece saç rengini degiştir.. bide makyaj on nurmara olursun:)
:) sende sağol varol.Elhamdülillah o hep var,o yüzden bu konuyu değil başkasının eşimin bile yorumuna açmam,sana lafım yok,dert edinmişsin ya da en azından sohbet etmek istemişsin ki konu açtın,biz de nemalandık,esprili yorumları okurken neşem yerine geldi,sağolasın.
Ben dedim 3. sayfadaAhhaahah kim demiş onu be![]()
![]()
yok canım ya alınacak ne var sağolasın.Dost aci soyler o yuzden biraz alinabilirsiniz bana,
İlk once kilolu bir bayanmissiniz gibi geldiniz bunu takan bir insansaniz bu özgüveninizi düşürebilir.
Sac renginiz sizi yaşli gostermis saridan vazgecemiyorsaniz sari tonlarinda ombreyi dusunmez miydiniz?
Ayrica sade giyiniyorsaniz abartili takilar kullanmayin daha narin takilari tercih edebilirsiniz.
Ayrica ben estetik yaptirmaniza gerek olmadigina inaniyorum bunlari yapsaniz bile guveniniz yerine gelir.
Teşekkürler bu arada tercümanlık için.Kız sana o fotodaki sakallı olan sen değilsen sorun yok demiş. Daha da açıp espriyi masaya yatırmak isterdim ama ne kadar açılır bilemedim.
Ayrıca Derya kim, herkes tanıyor sanırım kimse sormamış?