• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben doğuracam tasası onlara kaldı galiba...

Gunayfur

04.06.2017 b:67 g:59.9 h:55
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.035
1.394
63
Bugün sinirlerim zıp zıpladı hala aklıma geldikçe sinirleniyorum.. Oğlum 2.5 yaşında. şu an 2. Gebeliğim ve gayet istekli ve memnunum. Bugün tahlil sonuçlarımı almak için hastaneye gittim dr un sekreteri sonuçları verdi. Bende bi şaşkınlıkla ayağa kalktım nereye sonuçları kime gösterecen dedi. Ben de tabi ki dr a, çocuk evde uyuyo bi an tedirgin oldum dedim. Ne dese beğenirsiniz daha evdekine bakamıyon 2. Yi doğuracaksın dedi. Bozuntuya vermedim kadınlar vardı. Güldüm biraz sustuktan sonra nasip diyelim dedim..

Içime dert oldu ağzıma geleni sayıp sonra da dr a şikayet etmediğime pişman oldum.ilk bu kadar zoruma gitmedi düşündükçe haddini nasıl bildirmedim diye kızdım kendi kendime.

Sonra anasağlığa gittim gebelik takibi bildirmek gerektiği için oradaki kadın da bu tarz bi şey dedi.

Sizce benim 2.çocuk sahibi olmam kötü bir şey mi? Rabbim nasip etmiş nasıl sorguluyorlar böyle.? Hoş 10 çocukta doğursam bunu kimse sorgulayamaz..

Şunu anladım ki devlete mensup olan
Kadın doğumcuların çoğu anlayışsız.okuyan varsa lütfen rica ediyorum hamileler halinden memnunken onların morallerini bozacak tarz da Konuşmayın suçlar gibi..bu sizi çokta alakadar etmez herkes işini yapsın..

Abartıyor muyum sevgili kk sizce...

Çok alinganlik yapmışsınız bence.espri yapmaya çalışmış sekreter sanki. Yani nerden bilecek ki bakamadiginizi filan?))
Üst üste geliyo alınganlık oluyo haliyle hormonlardan. Bunu hep yapıyorlar azarlama vs çok rast geliyorum. Söyleme tarzı pek espri gibi değildi cnm. Yoksa bu kadar takılmazdım..

Kesin sekreterin çocuğu olmuyo :KK53:

Tabi canım zaten kadınlar çocuk sahibi olamıyorlarsa mutlaka elalemi kıskanıp millete saldırıyorlardır.

Konu sahibi, alınganlık etmişsin. Evet ortada densizlik var da he de geç ne takıyorsun kafana.

Bugün sinirlerim zıp zıpladı hala aklıma geldikçe sinirleniyorum.. Oğlum 2.5 yaşında. şu an 2. Gebeliğim ve gayet istekli ve memnunum. Bugün tahlil sonuçlarımı almak için hastaneye gittim dr un sekreteri sonuçları verdi. Bende bi şaşkınlıkla ayağa kalktım nereye sonuçları kime gösterecen dedi. Ben de tabi ki dr a, çocuk evde uyuyo bi an tedirgin oldum dedim. Ne dese beğenirsiniz daha evdekine bakamıyon 2. Yi doğuracaksın dedi. Bozuntuya vermedim kadınlar vardı. Güldüm biraz sustuktan sonra nasip diyelim dedim..

Içime dert oldu ağzıma geleni sayıp sonra da dr a şikayet etmediğime pişman oldum.ilk bu kadar zoruma gitmedi düşündükçe haddini nasıl bildirmedim diye kızdım kendi kendime.

Sonra anasağlığa gittim gebelik takibi bildirmek gerektiği için oradaki kadın da bu tarz bi şey dedi.

Sizce benim 2.çocuk sahibi olmam kötü bir şey mi? Rabbim nasip etmiş nasıl sorguluyorlar böyle.? Hoş 10 çocukta doğursam bunu kimse sorgulayamaz..

Şunu anladım ki devlete mensup olan
Kadın doğumcuların çoğu anlayışsız.okuyan varsa lütfen rica ediyorum hamileler halinden memnunken onların morallerini bozacak tarz da Konuşmayın suçlar gibi..bu sizi çokta alakadar etmez herkes işini yapsın..

Abartıyor muyum sevgili kk sizce...
Dengesiz benimde kızım iki yaşında ve üç aylık oğlum var rabbimm kolaylık versin ve bol sabır
Genelleme yapmak istemiyorum ama bi kisim devlettekiler anlayışsız kendini bise sanan kucuk dağları ben yarattım havalarindalar çok çok zorda kalmazsam kesinlikle gitmem. gittim gördüm yani tecrübem var

Dengesiz benimde kızım iki yaşında ve üç aylık oğlum var rabbimm kolaylık versin ve bol sabır
Genelleme yapmak istemiyorum ama bi kisim devlettekiler anlayışsız kendini bise sanan kucuk dağları ben yarattım havalarindalar çok çok zorda kalmazsam kesinlikle gitmem. gittim gördüm yani tecrübem var
Cnm imkanlar el vermeyebilir böyle yapmamaları lazım.rabbim yardımcınız ve yardımcımız olsun inş. Kadın kadını anlamıyor. Erkek dr tercihim değilimdir, sırf böyle azar a maruz kalmayim diye erkek dr tercih ettim daha anlayışlılar diye. Şimdi de bayan sekreteri çıktı..

Cnm imkanlar el vermeyebilir böyle yapmamaları lazım.rabbim yardımcınız ve yardımcımız olsun inş. Kadın kadını anlamıyor. Erkek dr tercihim değilimdir, sırf böyle azar a maruz kalmayim diye erkek dr tercih ettim daha anlayışlılar diye. Şimdi de bayan sekreteri çıktı..

Abartmıyorsun bence haklısın. Daha ikinci bebeğinmiş. İki çocuk bakılamayacak bi sayı değil. Böyle insana kal geliyor da cevap veremiyorsun ya çok üzülüyorum ya insanın içinde kalıyor. :d
Aynen ya kal geldi. Çok hırçınlaştırdı bu insanlar beni.. :KK53:

Cocugunuza bakabilecek maddi ve manevi donanıma sahipseniz alınmayın bence hiç.Çocuk şüphesiz dünyanın en güzel şeyi,ama bakamayacak olmasına rağmen üstüste çocuk yapan o kadar kadın var ki bu hassasiyetleri ve tavırları ondan bence sağlıkcı kadınların.

Kesinlikle yapmamalı ama yapıyorlar işte okumuşlar ama insanlar arası iletişim sıfır bebeğimin kalbi durduğunda acile gittiğimde o perişan halde mahvoldum bide o insanlarla uğraşmaktan anlamıyorlar ve azarı yiyorum o haliml beende kendi doktorumu aradım başka şehirde üç saatlik yol oraya gittik eşimle o akşam vakti eve gitmemiş ameliyat ekibinde eve gondermemis beni bekliyorlardı Allah razı olsun

Onun densizliği,kabalığı..ne alakası var bakamamakla acele etmen çok doğal yani.ulkemiz cocuk nüfusu az değil.kardeş sayılari en az üç iki hele ki bizim kuşakta yani(40 yaşindayim)aralarında da birer yaş oluyor iki üç çoğunlukla..
Ben patlıyorum bu durumlarda cevabını fazlasiyla verip olay çıkartıyorum.

Ne espirisi Allah aşkına yaa. Tanımadığı bir insana üstelik yeni hamile ne haddine daha önürüne bakamıyosun demek. Keşke güzelce bi ağzının payını verseydiniz. Onamı kalmış istersen beş tane doğurursun. Böyle dengesiz saygısızlara hiç tahammülüm yok.

siz gerginken espiri yapmak istemiş nemrut bir surat ifadesiyle yapsaydı o an zaten sinirle yerle bir etmiştiniz :ruh:kadını emin olun :KK39: hamilelik hormanları nın verdiği yetkiye dayanarak abartıyorsun :) kimse sana böyle bir şeyi ciddi ciddi diyemez Allah sonuçta dilediğine veriyor öyle değil mi :KK8:

Ne espirisi Allah aşkına yaa. Tanımadığı bir insana üstelik yeni hamile ne haddine daha önürüne bakamıyosun demek. Keşke güzelce bi ağzının payını verseydiniz. Onamı kalmış istersen beş tane doğurursun. Böyle dengesiz saygısızlara hiç tahammülüm yok.
Ona mı kalmış beş tane dogurursun bence fikri çok sağlıklı bi fikir değil.Bi annenin beş çocuğu güzel yetistirebilmesi günümüz şartlarında imkansız nerdeyse.O saldım çayıra mevlam kayira büyüyen çocuklar da sonra bize kalıyor toplum olarak hepimiz görüyoruz.
Sizi tenzih ederim asla böylesiniz demiyorum,konu sahibini de öyle.Kadının üslubu hatalı evet ama o da bana benzer bi fikre sahip olduğundan böyle dedi muhtemelen ,tabi yanlış üslup kullanmış.Bende isteğe göre değil bakabilecek durumumuza göre çocuk yapalım kamu spotunu ekleyip kaçayım:KK54:

Üst üste geliyo alınganlık oluyo haliyle hormonlardan. Bunu hep yapıyorlar azarlama vs çok rast geliyorum. Söyleme tarzı pek espri gibi değildi cnm. Yoksa bu kadar takılmazdım..
Öyle mi o zaman iş değişir tabi ki.Keşke işini yap ve haddini bil deseydin.terbiyesiz ya

Kimsenin kararlarini sorgulamak kimsenin haddine degil. Fikri sorulmadiysa konusu acilmadiysa vs vs. Sizde kafaniza takmayin yolda bile gordugumde benim bile aklima geliyor ufacicik cocuklara ayni anda nasil bakacak diye. Bennmi buyutecegim sanki ama dusunuyor insan.

Back
X