- 15 Temmuz 2014
- 1.201
- 965
- 358
- Konu Sahibi guneslihava
-
Ahahah gezme mi konuyu okudunuz mu? Gezmeden degil kurstan geliyor konu sahibi. Ha bide adam evde de degil kadin eve geldiginde haberiniz olsun. Evde olup yemek bekledigi icin kizmis olsa da bu onu hakli yapmazdi ayrica. Aciz ve sakat degilse karnini doyurabilir herkes. Yapabilecegi seyi keyiften sirf cani istemedi diye ya da kendi gorevi olmadigini dusunerek yapmayip esine kizabilen adam aciz adamdir benim gozumde.Bunu nerden çıkardınız, kocasına eve geldim diye haber vermek için aramış.
Alll!!aha burdan yakAdam evde yemek bekliyor sen gezmedesin , bekar gibi hareketlerin
Aaa canim olurmu hic pasa acikmistir!!kole izaura herdaim hazirda bekleyecekNe kadar sacma bi yorum.ne yani evli bi bayan aksam bi arkadasina oturmaya gitse bekar gibi mi davranmis oluyo?
Aaa canim olurmu hic pasa acikmistir!!kole izaura herdaim hazirda bekleyecekyeminle kafayi usutecem boyle yorumlari gordukce
Aynen valla taslar kafaya kafaya vurulurduAdam iş çıkışı arkadaşla eğlenmeye gitse burda şimdi ne yorumlar gelirdi ama ,
Aynen valla taslar kafaya kafaya vurulurduama yook oyle hanimlarimizda varki..canim erkektir tabi gezip tozacak kadinin gorevidir evinde bekleyecek erini.. gorev ihmal edilemez
Adam evde yemek bekliyor sen gezmedesin , bekar gibi hareketlerin
Bence erken evlenmişsin ne işin var evlilikle bak başında kocan , artık babaevi gibi olmaz bunu yemeği var , alışverişi var temizliği var , tabi birde yatağın paylaşması , bekarlık sultanlık
İroni yapıyorsun degil mi ema
Adam evde yemek bekliyor sen gezmedesin , bekar gibi hareketlerin
sanki kendimi okudum bende neredeyse yarim senedir evliyim bizimkisi gorucu usulu oldu uzun birliktelik veya gorucu usulu fatk etmiyomus anladim. evde yanlizim duvarlar ustume ustume geliyo. sevgi saygi iletisim yok. benn gunluk tutmaya basladim iyi geldi bana icimdeki herseyi yazfim. ben evligi bambaska hayal etmistim ben birse daha evleneli iki ay olmusken tokat tekme yedim. 23 yasindayyim coktum resmen
Atanamamış kayınvalideAdam evde yemek bekliyor sen gezmedesin , bekar gibi hareketlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?