ben dunyadan habersizmisim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu nerden çıkardınız, kocasına eve geldim diye haber vermek için aramış.
Ahahah gezme mi konuyu okudunuz mu? Gezmeden degil kurstan geliyor konu sahibi. Ha bide adam evde de degil kadin eve geldiginde haberiniz olsun. Evde olup yemek bekledigi icin kizmis olsa da bu onu hakli yapmazdi ayrica. Aciz ve sakat degilse karnini doyurabilir herkes. Yapabilecegi seyi keyiften sirf cani istemedi diye ya da kendi gorevi olmadigini dusunerek yapmayip esine kizabilen adam aciz adamdir benim gozumde.

Bence başka bir sebebi var böyle davranmasına neden olan
Böyle bir tepki vermesi bana hiç normal gelmedi
Tabi özünde böyle biri değilse

Başınıza bir şey gelmesinden korkuyor olabilir de vakit o kadar geç değil ki. Keşke daha düzgün bir dille söyleseymiş kadın Ruhundan anlamayan odunlara uyuz oluyorum

Adam iş çıkışı arkadaşla eğlenmeye gitse burda şimdi ne yorumlar gelirdi ama ,
Aynen valla taslar kafaya kafaya vurulurduama yook oyle hanimlarimizda varki..canim erkektir tabi gezip tozacak kadinin gorevidir evinde bekleyecek erini..gorev ihmal edilemez

Bence erken evlenmişsin ne işin var evlilikle bak başında kocan , artık babaevi gibi olmaz bunu yemeği var , alışverişi var temizliği var , tabi birde yatağın paylaşması , bekarlık sultanlık
Aynen valla taslar kafaya kafaya vurulurduama yook oyle hanimlarimizda varki..canim erkektir tabi gezip tozacak kadinin gorevidir evinde bekleyecek erini..gorev ihmal edilemez

Adam evde yemek bekliyor sen gezmedesin , bekar gibi hareketlerin

Bence erken evlenmişsin ne işin var evlilikle bak başında kocan , artık babaevi gibi olmaz bunu yemeği var , alışverişi var temizliği var , tabi birde yatağın paylaşması , bekarlık sultanlık

İroni yapıyorsun degil mi ema

Dünyanın bin bir türlü hali var demek istemiş galiba benim anladığım bu.
Siz yinede hoşlanmadığı şeyleri yapmamaya çalışın yada bir gün önceden yüz yüze söyleyin, hani gönlünü alarak konuşun. Tabi ki tutumunu hiç tasvip etmedim çok yanlış orası ayrı bir konu. Eşiniz anneniz ve babanız değil bunu unutmayın ve evlenmeden önce ki hayatınızla şimdiki yi kıyaslarsanız sıkıntı yaşar bocalayıp durursunuz

konu sahibi buraya yazmak yerine başka bir konuya yorum yapmış.
burayla alakalı diyerekten alıntı yaptım. insanlar soru soruyor cevap yok.
konuyu açıp başka konularda gezinmek nedir.

Konuyla alakası yok ama sizin en başta nişanlıyken içinize sinmeyen biriyle evlenmeniz hata. İşte böyle birbirinize herşeyiniz batar normaldir.

Kurstan 6 da çıkmışsınız sanırım 6 da eve gelmemişsiniz yine de kopukluk var gibi eşinizin gittiğinizden haberi varsa neden tepki versin ki. Ya söylemediniz arkadaşnıza gittiğinizi ve haberi yokken dışarda olmanıza kızdı hava da erken kararıyor diye belki mesafe de çoksa ondan demiş olabilir ama illa bir nedeni vardır durup dururken dünyadan haberin yok niye der ki insan size misafir filan mı gelecekti ya da evde yemek mi yoktu?

6 ayda böyleyseniz. 6. yılınızı düşünemiyorum ki. 6 yıl olcak gibide durmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…