• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben dunyadan habersizmisim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam kizlar

ben artik kopma noktasina geldim nerdeyse alti aydir evliyim. az once eve girdim (20 dkk oluyo) kurstan sonra misafirlige gittim esimede soyledim. eve geldim aradim haber vermek icin ben bu saatte nasil gelirmisim eve salagin onde gideniymisim dunyadan haberim yokmus ustune basa basa soyledi artik ben bu laflari kaldiramiyorum kaldirmakta istemiyorum. annem babam bile beni bu kadar kisitlamadi rahat buyudum. siz olsaniz ne yapardiniz?
Şahsen ben çok çok ağır bir suçlama göremedim..

Yeni evlisiniz zamanla her şeyi oturtacaksınız...

Ancak gelir gelmez arkadaşınıza gitmeniz veya gittiğiniz kişiden çok hoşlanmadığı için bu tarz bir yorum yapmış olabilir...

Açık ve net konuşun nedenini öğrenin.Lakin biraz da evine alışmaya çalış...

Ahahah gezme mi konuyu okudunuz mu? Gezmeden degil kurstan geliyor konu sahibi. Ha bide adam evde de degil kadin eve geldiginde haberiniz olsun. Evde olup yemek bekledigi icin kizmis olsa da bu onu hakli yapmazdi ayrica. Aciz ve sakat degilse karnini doyurabilir herkes. Yapabilecegi seyi keyiften sirf cani istemedi diye ya da kendi gorevi olmadigini dusunerek yapmayip esine kizabilen adam aciz adamdir benim gozumde.

yanlış alıntı herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X