ben dünyanın en gurursuz kızıyım

Ya neden 2 senenize yanıyorsunuz hiç anlamıyorum! Ne güzel sevdiğin bir adamla mutlu iki sene geçirmişsin onu düşün. Seni sevmeden devam etse daha mı iyiydi hem? İyi ki söylemiş dürüst biriymiş. Saçma sapan kavgalar edip hır çıkartmadan tertemiz ayrılmış.Sen de düşünme artık, arama sorma. Sosyal medyadan bakıyorsan kapat bir süre hesaplarını.

Bu arada yaş kaç?

Bu kibarca terk etme çabasına da ayar oluyorum ha.
Adı ne bu arkadaşın? Aynısını yaşamıştım da, muhtemelen milyonlarca başka kız gibi. O nedenle tecrübelerime dayanarak söylediklerini tercüme edeyim:

"Senden sıkıldım. Daha gencim, evlilik falan planlayıp duruyosun kezbanlar gibi, geçen gün bişeyler bişeyler oldu da kafama dank etti. 'Ulan napıyorum ben' dedim, evlilik istemiyo olsan iyisin hoşsun da, benim gezip takılasım var işte. Senle de iyiydik ama neden' daha iyi bi modelini bulmayayım ki?' diyorum. Tabii, sana tüm bunları açıkça söyleyemiyorum, çünkü gidip intihar falan etmenden, ailene yetiştirmenden, kısacası başıma bela açmandan korkuyorum, kabul et o potansiyel var sende. O yüzden 'kibar' ayaklara yatıyorum. Neyse, kusura bakma artık, görüşürüz, alivederci."

ailem arkadaşlarım herkes böyle söylüyo ama
Ben inanmıyorum nedense sanki boğazımdaki bu düğüm hiç geçmicekmiş gibi

geciyor geciyor hic dert etme,hatta iyiki de beraber devam etmemisiz diyor insan,tecrubeyle sabit

"Yaprak sıkılmıştı ağaçtan,sonbahar bahaneydi.." diye bir söz var senin durumda bu.Kendin unutmayı kafana koyarsan atlatırsın.Bunları düşünceğine oyalan birşeylerle,hayal kur,bir uğraş edin,sosyalleş..illa onu düşünceksen sana haksızlık ettiğini düşün ve soğut kendini..Senden çok daha şey başına gelmiş bir insan olarak yazıyorum bunu.Benden sana nasihat...

artık kendini dusurme lutfen.. brak onun pesişini.. seni ıstemeyenı sende isteme.. kendıne saygın olsun.. baska ugraslar bul.

Kendimi gördüm sende sanki.o kadar benzer konuşmalar ki..şimdi sendeki yıkımı anlıyorum..o senin için ölüpdirilen adami arıyorsun..şaşkınligini,çaresizligini de hissediyorum..Bak ben aynı durumu yaşayıp atlatan biri olarak söylüyorum:
Ne ara ne konuş ne ısrar et ne karşısinda ağla ne de yalvar
Sessizce yoluna bak,bil ki yaptığın herşey ters tepecek..ıyice yipranacaksin çünkü..
Gitmekmi istiyor bırak gitsin..

Dönerse şayet o günkü şartların altında kabul edip etmemek sana kalmış..
Ben bir yıl bekledim..birgün baktım gelen giden yok tüm anılarimizi yaktım ,elimde hiçbirşeyi kalmadı
Sonra birgün baktım çıkagelmiş..
Sonuç mu,olmadi..Ben aynı ben değildim artık..Hayatim da o kadar çok şey değişti ki..simdi çok mutluyum..

O yüzden geçmeyen hiçbir acı yok,önüne bak arkadaşim..Giden,nereye gittiyse orda kalsın bir zahmet.

neden o 2 seneye "yanmak" , "boşa geçmek" olarak bakıyorsunuz?
yani bir ilişki bitince o ilişkide yaşanan yıllar boşa mı geçmiş oluyor?
hiç mi gülmediniz mutlu olmadınız?
sevdiğinizi sevildiğinizi hissetmediniz?
bunlar "birşey" değil mi?
illa her ilişkinin sonu evlilik olacak diye birşey yok ki...
yaşanmışlıklar da çok önemlidir, her biri bize yeni bir şey katar, öğretir
hatıralar da önemlidir
bence önce bunu kabul edin, o 2 sene boşa değil, yaşanmış ve bitmiş sadece

ikincisi gurursuzluğu da takmayın bence
zaman zaman hepimiz iradesiz davranır, gurursuzluk yapabiliriz
önemli olan şu:
siz bir süre sonra bu "gurur" mevzusu sebebiyle (ve o geri gelmeyince) onun da canı yansın isteyeceksiniz, intikam almak isteyeceksiniz elinizde olmadan, insanın gururu incinince genelde böyle olur çünkü. işte o hisler gelince iradeli olmak lazım, bastırmak lazım. zamanla o duygular da geçecek çünkü.

yani bence erkek arkadaşınız ne istediğini bilerek bitirmiş bu ilişkiyi
yaşamak istiyor o
farklı zevkleri, farklı renkleri
ki bence haklı da.

zaten bence, bir takım şeyleri yaşayıp bitirmeli erkekler evlenmeden önce
yoksa kendilerine de eşlerine de dünyayı zindan ediyorlar.

Geçer geçer merak etme, neler geçmedi ki ...

Askere gidecek ya paşamız, bence gitmeden hayatını yaşama derdine düştü. O yüzden de seni şutladı .

Rica ediyorum; askerden dönüp de sana geldiğinde sen de onu şutla .

Canim o adamin dedigi tek dogruymus yine seveceksin evleneceksin sozleri.insan kaybettigine degil de verdigi emeklere agliyor,sonradan anliyormussun.su anda acin yeni ama zaman gectikce hafifliyor,bide bakiyorsun ki evlenip coluk cocuga bile karismissin.o adama tesekkur bile etmen lazim sana durust davrandigi icin.ileride mutsuz bi evliliktense basindan donmussunuz ikinizde.son bisey,aglayip sizlamadan peki deyip arkani donseydin,onun icin unutulmaz olabilirdin:)ama bu halin dedigin gibi seni onun gozunde kucultmekten baska ise yaramaz...

Bir erkeği sonsuza kadar kaybetmenin en etkili yolu onun bu şekilde üzerine gitmek ve ısrar etmek.
Ayrıca sizin duyguları bu kadar yoğun yaşamanız ve davranışlarınızı kontrol edememeniz bir süre yalnız kalarak kendiniz ile çalışmanızı gerektiriyor diye düşünüyorum.
Bundan sonra iyi bir ilişki yaşamak istiyorsanız bu ilişkinin iyi bitmesine izin vermelisiniz yani artık birşey yapmayın.
Bir insana bu derece bağlanmak doğru ve sağlıklı değil.
Canım sen önce kendini bir iyileştir bak o zaman bu mutsuz eden düşüncelerden ve utandıran davranışlardan kendiliğinden kurtulacaksın.
Hep söylerim insan acısını da asil bir şekilde yaşamalı.
Allah yardımcın olsun.

Bi tecrubede benden...geciyorrrr...ayni gurursuzluklari yaptim,belki fazlasini yasadim..oldum,bittim,eridim..hergun agladim..noldu peki;olan bana oldu..o hayatina devam etti..gitmek isteyeni geri getiremiyoruz maleseff..zaten sevse gitmek istemez!!uzme kendini bu gurursuzlu,iradesizlik ne dersen kimimizin basindan geciyor iste bizede tecrube olarak kaliyor...gecen sene bu zamanlar ruh gibiydim..ama nasi bi dua ettiysem adi ayni,tipi benzeyen yeni bi adayim var bu ara..sonu nolur bilmem tabii insallah sonumuz benzemez insallah unutman cabuk olur,yoluna bakarsin...ve dedigi gercekten dogru yeniden sevip,evleniceksin..buda anilarda kalicak bi ask olucakk

evet üzüleceksin çok ağlayacaksın ölmek bile isteyeceksin ama unutacaksın sonund, neler gelip geçmiyor insan hayatında. neler unutulmaya yüz tutmuyor. hayatını yaşamaya bak.
Hayırlısını iste..

Bence askere gidince kafasını çok vurucak duvarlara inşallah o zamanda sen unutmuş olucaksın

Bana gelip ben evlilik adamı değilim seni mutsuz ederim sen öyle iyisin böyle balsın diyen eski sevgilim benden ayrıldıktan bir sene sonra evlendi :) Geç bunları geç, yoluna bak daha fazla üzme kendini.

Şu an acın çok taze.

Sana söylenenler seni daha çok üzecek.

Seni yazılanlar yanlış yöne sürüklemesin.

Olacak olan olmuş. Yediğin çok sevidğin çikolata bile yedikçe bitiyor. Geri getirebiliyor musun

Aslında bu yazdıklarını başka zaman okusan aranızda eski bir bağ kalmadığını göreceksin

Kabul etmen zaman alacak ama gerçekten sadece sen üzüleceksin.

Bir erkeği sen istemesen sende sevgi bitse.. Aynı şeyleri yaparsın.

Sevgi eskisi gibi yenilenen bir şey değil ... Her sevginin -aşkın bir ömrü var.

Sahip olduğun şeyin kaybetmenin acısını yaşamak çok üzücü.

Zamanla azalacak. Bu zamanda sosyal olsanda olmasanda aklına çooook gelecek... Kabul etme sürecine alışman gerek..

Bazen sevdiklerini özgür bırakman lazım. Eğer o seninse tekrar sana gelir. Gelmiyorsa o senin gerçek sevidiğin değildir. RUh eşin değildir.

Belki içindeki gerçek sevgi de değil! Sevgin gerçekte olsa o aynı şeyleri hissetmediyse şu an bırak ve Allah'a dua et. Bazen her şeyin ilacı dua-sabır-zamandır.

BIRAK GİTSİN CANIM
İNAN SEN KENDİ HAYATINA BAKMAYA BAŞLADIĞINDA HER ŞEY YOLUNA GİRDİĞİNDE SEN ZATEN ONU İSTEMEYECEKSİN
2 YILDAN DAHA FAZLA EMEK VERMİŞTİM VE Bİ GÜN MSJ ATMAM GÖRÜŞÜRÜZ DEDİ BANA
NE ARADIM NE SORDUM NE DE MSJ ATTIM SOSYAL AĞLARDAKİ HESAPLARIMI KAPADIM TÜM İLETİŞİMİ KESTİM
BENİ 1 YIL SONRA ARADI DEFALARCA AÇMADIM MSJLAR ATTI PİŞMANMIŞ GÜYA
ŞİMDİ DE İYİ Kİ GİTMİŞ DİYORUM KARAKTERİNİ GÖRDÜM DE İYİ Kİ ZARARI OLMADI BANA .
HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR UNUTMA !

ama sakın bu kadar acı çektikten sonra yelkenleri indirme sonra döndüğünde yine bir bahane bulup ayrılır bu defa onu asker boyunca beklemiş olman da cabası olur sakın

Geçer bende ne kilolar kaybettim aşk acısından dolayı yıllar önce ondan başka kimseyi o kadar sevemeyeceğimi kim gelse onun gibi olmayacak sandım ama zaman zamanla onu bir yerde gördüğün de bile ben bunun için mi üzüldüm kendime bu kadar zarar verdim diye kendi kendine nasıl kızacaksın arama sakın sorma kendini onun gözünde düşürmekten başka bir işe yaramaz tatlım haberin ola zaman sadece zaman ilaç, zamanla hayatına başkaları girecek Allah tan herşeyin hayırlısını nasip et bu hayatta demek ki senin için hayırlı biri değilmiş de ve yoluna devam et dünyanın sonu değil alışıyor insan alışmayı bırak geçiyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…