kızlar sorum şu..kayınvalidem annesinin yanına gitti hasta olduğu için..3 gün oldu..evlerimiz yakın .kayınbabam evde tek..ben de gittiğinden beri bi gün kahvaltıya çağırdım gelmedi kayınbabam ..yemeğe çağırdım gelmedi..ben yemek yapıp götürecektim aradı kızım evde yemek var getirme dedi..bana rahatsızlık vermek istemiyor küçük kızım var hamileyim ..eşimle sabah konuşuyorduk babamı da çağırsaydın deri kahvaltıya ben de çağırdım ama baban gelmedi o yüzden bugün arayıp rahatsız etmek istemedim gelmiyor zor durumda bırakmak da istemedim dedim ..ne demek rahatsız etmek istemedim falan diye çıkıştı ..ben de kötü hissettim kendimi ..sanki kahvaltı hazırlamaktan kaçınıyorum ben ..sinirim bozuldu..akşam gelip bu konuyu uzatırsa nasıl bir tepki vereyim sizce ?
İyilik ben de kalsın diyorum kırmayayım sonucu kötü okursa sonradan kendimi suçlu hissetmeyeyim diye düşünüyorum
aynen yemek götür derdi niye söylüyorsun söylersen zaten bırakmaz falan der biliyorum yanı..ben de onu bildiğim için kayınbabama söylemedim..kayınvalidemle konuluyorduk o açmış söylemiş demek ..sağolasın adam akşam aradı kızım bişey yapıp getirme dediSabah söylediklerinizi tekrar edin. Burdaki gibi anlatın. Anlamazsa ki ben sizin eşinizde o ışığı görmedim, tartışmak istemediğinizi söyleyin. Kestirin atın. Kimsenin dırdırını çekmek zorunda değilsiniz. Siz her sabah çağırsanız da babası gelmese de eşiniz gene dırdır ederdi. Edecek bir şey bulurdu. Yemek götür derdi. Yemeğim var diyor deseniz bile götür derdi. Yemek götürseniz, bu sefer evini de topladın mı derdi. Eşiniz bu kafada bir adam çünkü.
Sen kırılıyorsun ama böyle de. Sen kırılacağına o kırılsın bırak kötü ol hep iyi olmak zorunda da değilsin. Kayıpeder bile daha anlayışlıymış bak niye suçlu hissedeceksin suç nerde zaten burda?İyilik ben de kalsın diyorum kırmayayım sonucu kötü okursa sonradan kendimi suçlu hissetmeyeyim diye düşünüyorum
Bugün aradın mı ki istemedi diye soracaktı ooof ooofDavet etmişsiniz zorla mı getireceksiniz yahu istememiş adam zaten. Rahatsızlık vermek istemedim demek yerine o istemedi deyip geçseydiniz, doğrusu da o zaten.
Bugün aradın mı ki istemedi diye soracaktı ooof ooof
Eunike öyle sıkışmış kalmışım ki..her an bişey çıkacak diye tedirginim ..kontrol etmekten usandım artık birşeyleri ..gün içinde aramak istemiyorum yine bişey çıkar diye ..var öı böyle bişey yaSen kırılıyorsun ama böyle de. Sen kırılacağına o kırılsın bırak kötü ol hep iyi olmak zorunda da değilsin. Kayıpeder bile daha anlayışlıymış bak niye suçlu hissedeceksin suç nerde zaten burda?
Tripleri hiç bitmiyor ki ..üstüne ben surat falan yapsam alınsam beni suçlu çıkarıyor..ben de hamile halimle çok zorlanıyorum artıkOn kere arayacak haliniz yok ki. O kadar istiyorsa eşiniz arasın, hamile halinizle bir de koca tribi çekiyorsunuz ya.
Artık nasıl davranacağımı bilmiyorum..alınsam suçlu oluyorum ..idare etsem yine surat çekiyorum .. anlamadım birşey ..ama bu konuyu uzatırsa hiç ilgilenmeyecem neden surat yapıyorsun diye de sormayacamİyilik ile kendini ezdirmek arasında çok da ince olmayan bir çizgi var yalnız.
Kendi öz saygınızı kaybetmeyin iyilik sizde kalsın diye.
Uzatırsa eğer güzel bir şekilde söyleyecem..vereceği cevap tamam uzatmaBakın bu kadar umursamayın.çok düşünüyorsan sen götür sen ara. Adamı neden sık boğaz ediyim de. Üstelik siz babasına bakmak zorunda değilsiniz. Oda senin babana bakmak zorunda değil. Siz içinizden gelip aramışsınız.böyle yaparak beni zorluyorsun ve soğutuyorsun. Ben içimden geldiği için yaparım senin zorlamanla değil diyin güzelce. Vede senin babanıı sen düşünmek zorundasın dinen senin üzerinde hakkı var diyin kalsın. Beni böyle zorlayrak ailenden soğutmayamı çalışıyorsun de aklı başına gelsin.
Artık nasıl davranacağımı bilmiyorum..alınsam suçlu oluyorum ..idare etsem yine surat çekiyorum .. anlamadım birşey ..ama bu konuyu uzatırsa hiç ilgilenmeyecem neden surat yapıyorsun diye de sormayacam
Bırak dağınık kalsın, sen ne yapsan kocan beğenmeyecek zaten arkadaşlar da söylemiş.Eunike öyle sıkışmış kalmışım ki..her an bişey çıkacak diye tedirginim ..kontrol etmekten usandım artık birşeyleri ..gün içinde aramak istemiyorum yine bişey çıkar diye ..var öı böyle bişey ya
Eşim evde değildi ki işe gitti..telefonda sorup söylüyor bana bunlarıBırak dağınık kalsın, sen ne yapsan kocan beğenmeyecek zaten arkadaşlar da söylemiş.
Kayınpeder kahvaltıya gelse bu sefer eşin hazırladıklarını beğenmeyecekti e böyleyken niye kasıyorsun ki kendini?
Arama bence kocanı gün içinde zaten mesaj at bişey lazım olursa ne kadar az iletişim o kadar az sorun çünkü eşinle.
Bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum uzatırsa eğer tekrar güzel bir şekilde söyleyecem artık gerisi ona kalmışBir önceki konunuzu biliyorum, sorun çıkmasın diye surat bile asamıyorsunuz. Bakın haklı olduğunuz noktalarda dik durursanız eğemez sizi. Ezemez. Saygıyı yitirmeden tartışma ise tartışma. Eşiniz sizi her türlü suçlu çıkartıyorsa onun acilen terapiye ihtiyacı var.
Kayınbabam çok düşüncelidir ..diyorum ya duysa çok kızar ..Kayınbaba harika ama eşin olmamış ,iade et onu
Akşam konuyu uzatırsa da ara sor babanı diye bir çıkış yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?