Ben düşüncesiz miyim?

siz dusuncesiz degilsiniz ancak kayyum babaniz fazla nazik ve dusunceli, helal olsun boyle erkek aile fertlerine.

İyilik ben de kalsın diyorum kırmayayım sonucu kötü okursa sonradan kendimi suçlu hissetmeyeyim diye düşünüyorum

İyilik ile kendini ezdirmek arasında çok da ince olmayan bir çizgi var yalnız.
Kendi öz saygınızı kaybetmeyin iyilik sizde kalsın diye.

Davet etmişsiniz zorla mı getireceksiniz yahu istememiş adam zaten. Rahatsızlık vermek istemedim demek yerine o istemedi deyip geçseydiniz, doğrusu da o zaten.

A
aynen yemek götür derdi niye söylüyorsun söylersen zaten bırakmaz falan der biliyorum yanı..ben de onu bildiğim için kayınbabama söylemedim..kayınvalidemle konuluyorduk o açmış söylemiş demek ..sağolasın adam akşam aradı kızım bişey yapıp getirme dedi

İyilik ben de kalsın diyorum kırmayayım sonucu kötü okursa sonradan kendimi suçlu hissetmeyeyim diye düşünüyorum
Sen kırılıyorsun ama böyle de. Sen kırılacağına o kırılsın bırak kötü ol hep iyi olmak zorunda da değilsin. Kayıpeder bile daha anlayışlıymış bak niye suçlu hissedeceksin suç nerde zaten burda?

Davet etmişsiniz zorla mı getireceksiniz yahu istememiş adam zaten. Rahatsızlık vermek istemedim demek yerine o istemedi deyip geçseydiniz, doğrusu da o zaten.
Bugün aradın mı ki istemedi diye soracaktı ooof ooof

Eunike öyle sıkışmış kalmışım ki..her an bişey çıkacak diye tedirginim ..kontrol etmekten usandım artık birşeyleri ..gün içinde aramak istemiyorum yine bişey çıkar diye ..var öı böyle bişey ya

On kere arayacak haliniz yok ki. O kadar istiyorsa eşiniz arasın, hamile halinizle bir de koca tribi çekiyorsunuz ya.
Tripleri hiç bitmiyor ki ..üstüne ben surat falan yapsam alınsam beni suçlu çıkarıyor..ben de hamile halimle çok zorlanıyorum artık

Bakın bu kadar umursamayın.çok düşünüyorsan sen götür sen ara. Adamı neden sık boğaz ediyim de. Üstelik siz babasına bakmak zorunda değilsiniz. Oda senin babana bakmak zorunda değil. Siz içinizden gelip aramışsınız.böyle yaparak beni zorluyorsun ve soğutuyorsun. Ben içimden geldiği için yaparım senin zorlamanla değil diyin güzelce. Vede senin babanıı sen düşünmek zorundasın dinen senin üzerinde hakkı var diyin kalsın. Beni böyle zorlayrak ailenden soğutmayamı çalışıyorsun de aklı başına gelsin.

İyilik ile kendini ezdirmek arasında çok da ince olmayan bir çizgi var yalnız.
Kendi öz saygınızı kaybetmeyin iyilik sizde kalsın diye.
Artık nasıl davranacağımı bilmiyorum..alınsam suçlu oluyorum ..idare etsem yine surat çekiyorum .. anlamadım birşey ..ama bu konuyu uzatırsa hiç ilgilenmeyecem neden surat yapıyorsun diye de sormayacam

Uzatırsa eğer güzel bir şekilde söyleyecem..vereceği cevap tamam uzatma

Artık nasıl davranacağımı bilmiyorum..alınsam suçlu oluyorum ..idare etsem yine surat çekiyorum .. anlamadım birşey ..ama bu konuyu uzatırsa hiç ilgilenmeyecem neden surat yapıyorsun diye de sormayacam

Bir önceki konunuzu biliyorum, sorun çıkmasın diye surat bile asamıyorsunuz. Bakın haklı olduğunuz noktalarda dik durursanız eğemez sizi. Ezemez. Saygıyı yitirmeden tartışma ise tartışma. Eşiniz sizi her türlü suçlu çıkartıyorsa onun acilen terapiye ihtiyacı var.

Bırak dağınık kalsın, sen ne yapsan kocan beğenmeyecek zaten arkadaşlar da söylemiş.
Kayınpeder kahvaltıya gelse bu sefer eşin hazırladıklarını beğenmeyecekti e böyleyken niye kasıyorsun ki kendini?
Arama bence kocanı gün içinde zaten mesaj at bişey lazım olursa ne kadar az iletişim o kadar az sorun çünkü eşinle.

Eşim evde değildi ki işe gitti..telefonda sorup söylüyor bana bunları

Bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum uzatırsa eğer tekrar güzel bir şekilde söyleyecem artık gerisi ona kalmış

Canım görmezden gel her türlü konuda kesin çözüm Bu.Herkesin dediklerine katılıyorum. Çok ta üstlerse sen çağır de ve babası gelince de söylersin yanında baba geldiğin iyi oldu falan filan diye konuya girersin

Kayınbaba harika ama eşin olmamış ,iade et onu
Akşam konuyu uzatırsa da ara sor babanı diye bir çıkış yap

Zaten bazılarına iyilik yaramıyor. Anlamıyorum ya sen her türlü inceliği yap bide yaranama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…