ben erkeğim demesinden bıktım artık

zynp89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
201
0
96
36
İstanbul
5 buçuk yıllık süren bir ilişkim var 1 ay önce ev aldı.ekim-kasım gibi istemeye gelicekler.buraya kadar herşey güzel ve normal.fakat erkek arkadaşımım devamlı ben erkeğim bişey olmaz demesinden bıktım artık..iş yerinde mesai kalmam bile eziyet haline geliyor.50 kere ayıyor ne zaman çıkıyosun vs.ailemle tatile gitmem bile olay oluyor.mesala dün akşam şirketin iftar yemeğindeydi.haftaya bende gideceğimi söylediğimde n.h gidersin cevabını verdi..ve bunun gbi bissürü şey.kendisi yapınca hiç bir şey olmuyor.Fakat ben yapıcak olunca ben erkeğim bana bişey olmaz.sen kızbaşına yapamazsın..hala konuşmuyoruz.sorun bendemi acaba?

sorun sende degil onda eger ortada yanlıs birsey varsa kendide yapmayacak ilişkilerde ben kadınım ben erkegim gibi bir ayrım sozkonusu degil kıskanır tamam ama seni bu sekilde bunaltması engellemesi dogru degil

benim sevgilim de başlarda böyleydi ama
zamanla törpülendi, güveni arttıkça bunları kısmen aştı.
fakat 5.5 yıl içinde hala sana güvenememiş mi?
yoksa etrafa güvenmiyorum klişesiyle mi hareket ediyor...
bunca zaman değişmemişse bundan sonra da değişmez, fikrim bu.

ailenle tatile gitmen, iş yemeğine gitmen...bu olayların üzerine bir de sorunu kendin de mi arıyorsun? adam resmen senin kişiliğini ezmiş geçmiş.
ne diyeyim...

Niye erkekliğini sürekli vurgulama ihtiyacı hissediyor acaba?
Bir de erkeklik seni kısıtlamakla mı oluyormuş

artık evlenince de vitrine koyar seni.

bence şimdiden hayır öyle olmayacak ben böyle istiyorum demeye başla.

N.h gidersin mi erkeğe bak erkeğe böyle konuşunca senin üzerinde baskı kurunca daha bir erkek olduğunu sanıyor herhalde güvensiz demek ne sana ne kendine güveniyor ezik bununla ömür geçmez gibi he

o biliyomu döverim onu valla

önündeki fazladan organi olunca ne farkediyomus kafatasinda beyin olmadiktan sonra? sirf cinsiyeti yuzunden kendini ustun goren erkek sadece ego tatmini yapiyo demektir belliki kendine guveni yok

o n.h dediginde tamam askim dersen evlendiginde boynuna takcagi tasmayi simdiden bakmaya basla derim..

Klasik Türk erkeğinin erkekliğini kanıtlamaya çalışması sendromu ve son söz benimdir psikolojisi. (tabii ki istisnalarda olabilir.) Hep böyleyse eğer bu kişi sizde peygamber sabrı varmış iyi dayanmışsınız bundan sonrada dayanın bi zahmet 5.5 yıl olmus neticede. Ama yok yeni yeni böyle oluyosa unutmayın ki yılanın başı küçükken ezilir.

YIL 2012 VE senin sevgilin hala ben ERKEĞİM mi diyor cnm?? bunun arkasına mı sığınıyor..sende Kadınsın dünyanın hatta evrenin en mükemmel varlığısın hatta cennet bile senin ayakların altında !!ve sevgilin hala ben ERKEĞİM diyebiliyor.. sende hala beni istemeye gelecekler diyorsun ve hatayı hala kendinde mi arıyorsun ..arkana bakmadan kaç derim ben

n.h gidersin ne demek

Bir ilişkide böyle bir söz sarfedecek kadar saygı bitmişse oturup bir daha düşünmek lazım.

Erkek arkadaşının karakteri böyle ve bu değişmez, iyi düşün

Yarın öbür gün kaldıramayacağın şeyleri de yapıp ben erkeğim diyebilir

Sevgilinin bütün bu sözleri karşısında sen hala acaba sorun bendemi diye düşünürsen ,o erkekcik daha çok horozlanir

evet kıs aynen sana katılıyorum...250 gr fazlalık nelere kadirmiş te Allam yaaa...

Benimde 3 senelik ilişkim var ve senin söylediklerin hiç birşey yanında.. Adam ünide asistanlığa başlıcam hocamı beğenmedi.. Gençmiş..:) En azından çalışmana izin vermiş benim ki çalışma otur evde neye ihtiyacın var diyor..:) Arkadaş mı o zaten bir bilemedin ikiyi geçemez.. Oda arkadaş dediğin gündüzleri olur gece otur evinde.. Millete bakma.. Telefonla konuşma gezme açık giyinme yapma etme vs vs.

Höyyttt.. Ne erkek be demem gerekiyor sanırım yaptıkları karşısında..:) Ya sabır diyorum 3 senedir adamı yontmaya çalışıyorum yontulan benim hayatım oldu:) Ben yapamadım salak gibi ayrılmadım bunca zaman ama son demleridir ayrılık bağıra bağıra geliyor gibi geliyor bana..

Sorun bende mi diye sorarsan evet sorun sende giden 5.5 seneni kimse sana geri veremez.. Biliyorum ayrılık lafta kolay o kadar biliyorsam ben ayrılıyım.. Ama kötüyü örnek alma derim ben:)

benimki de 21 yıl yaşadığım ilçede bu sene beni kapıdan alıp kapıya bırakmaya başladı. !! kaybolcam ya.
geçen yaz kafama göre istediğim gibi gezen ben, bu sene bodyguard ım eşliğinde alışverişe çıkıyorum.
Evlendik ya daha da sahipleniyormuş beyefendi. 6 senedir sevgiliyken nerdeydin o zaman derler adama :)

konu sahibi acayiplik sende değil onda.
bir de erkek çocukları bu mantaliteye sahip yetiştiren analarda malesef!!!

Canım o dediğin n.h lara sen daha fazla susarsan sana açık konuşacağım sonunda küfürler, hakaretler, yediği her haltı erkekliğine atıp üste çıkmalar daha neler neler gelir. Bir yerde dur demek lazım bunlara. Sen sustukca üzerine gelecek ve emin ol ki bir süre snra senin ağzını dahi açtırmıycak. Al karşına açık açık konuş derim ben, ciddi bir adım atacaksınız ömrünü böyle bir insanla geçirmek ister misin bir düşün ve bu daha başı. Konuşun biraz kendine çeki düzen vermesini uygun bir dille söyle. Olmadı sert çık ama taviz verme. Sonuçta uzun yıllarını vermişsin, haa yoksa konuşma direk bitir derim ben. Çünkü bu erkeklerin beyinleri farklı yerden çalışıyor..

sevgiliyken n.h gidersin diyebiliyosa vahim. böyle çirkin üslup kullanmasına izin vermemelisin.

evlenince her gün aynı evde olacaksınız. iyice yüz göz olacaksınız. düşün artık neler der...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…