Benimde 3 senelik ilişkim var ve senin söylediklerin hiç birşey yanında.. Adam ünide asistanlığa başlıcam hocamı beğenmedi.. Gençmiş..:) En azından çalışmana izin vermiş benim ki çalışma otur evde neye ihtiyacın var diyor..:) Arkadaş mı o zaten bir bilemedin ikiyi geçemez.. Oda arkadaş dediğin gündüzleri olur gece otur evinde.. Millete bakma.. Telefonla konuşma gezme açık giyinme yapma etme vs vs.
Höyyttt.. Ne erkek be demem gerekiyor sanırım yaptıkları karşısında..:) Ya sabır diyorum 3 senedir adamı yontmaya çalışıyorum yontulan benim hayatım oldu:) Ben yapamadım salak gibi ayrılmadım bunca zaman ama son demleridir ayrılık bağıra bağıra geliyor gibi geliyor bana..
Sorun bende mi diye sorarsan evet sorun sende giden 5.5 seneni kimse sana geri veremez.. Biliyorum ayrılık lafta kolay o kadar biliyorsam ben ayrılıyım.. Ama kötüyü örnek alma derim ben:)
hep mi böyleydi yoksa sonradan mı değişti?
artık evlenince de vitrine koyar seni.
bence şimdiden hayır öyle olmayacak ben böyle istiyorum demeye başla.
askerden geldikten sonra huyu suyu değişti,yani şurda bir kaç aydır böyle..sevgisinden hiç bir kuşkum yok.çok zor dönemlerden geçtik..çok çaba sarf etti ama böyle davranması için sebep ne bilemiyorum..
askerden geldikten sonra huyu suyu değişti,yani şurda bir kaç aydır böyle..sevgisinden hiç bir kuşkum yok.çok zor dönemlerden geçtik..çok çaba sarf etti ama böyle davranması için sebep ne bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?