ben erkeğim demesinden bıktım artık

Bu erkekleri anlamak mümkün değil yaaa.
Sözde kıskanıyorlar, kıskanmasını yiyim ben onun.
Şunu yapamassın, bunu edemessin, n.h gidersin..
Ne ya bu ? İndir tependen şunu. Onun herşeyıne göz yumarak ancak onun totosunu kaldırırsın. İndirene kadarda canın çıkar benden soylemesi.

sorun acaba" ben mi hatalıyım , sorun bende mi "diyen zihniyette..

insan bazen kendini geriye çekip yaşadıklarına dışarıdan bir gözle bakmalı,,
bak bakalım sen ne ne göreceksin?

askerden geldikten sonra huyu suyu değişti,yani şurda bir kaç aydır böyle..sevgisinden hiç bir kuşkum yok.çok zor dönemlerden geçtik..çok çaba sarf etti ama böyle davranması için sebep ne bilemiyorum..

Sorun sizde değil.

Uğraşabilirim diyorsanız kolay gelsin.

'Ben erkeğim' kalıbını kullanan biriyle çok zor olur hayat..

askerden geldikten sonra huyu suyu değişti,yani şurda bir kaç aydır böyle..sevgisinden hiç bir kuşkum yok.çok zor dönemlerden geçtik..çok çaba sarf etti ama böyle davranması için sebep ne bilemiyorum..

Valla ben onu bildim bileli böyleydi hiç birdeğişime uğramadı adam.. Ama sonradan değişmesi garip geldi bana..Askerdeki tiplerden etkilenmiştir belkide..

sorun şu: ev falan aldı palazlandı, evlilik adımları atmak üzeresiniz ve baştan patronun kim olduğunu göstereyim tavrı bu, Allahın sevgili kulusunki sana bunları şimdiden gösteriyo, n.h falan ne demek yaa sana karşı sokak ağzıyla konuşmaya başlamış, evlenme bu adamla, sakın

benim erkek arkadasımda der hep ben erkegim ben yapabilirim sen yapamazsın diye..anlatmaya calısıyorum ama anlamıyor..hele hele sinirlenirsem hiç anlamıyor diyorumki sadece duygularıma bak cinsiyetime değil diyorum ama yok

Şaka mı bu?
Yok yani şaka değise evlilik palanı falan yapma boşuna.
evlenmeden önce çekilmeyen adama evlendikten sonra bir dakika bile tahammül edemezsin arkadaşım

Kaba insan. ona öyle bi kelime edilse ne yapar acaba!

birşey yanlışsa hem kadın için hem erkek için yanlıştır böyle ben erkeğim herşey bana mübah sen kadınsın sana yasak diye düşünen erkeklere sinir oluyorumşimdiden önlemini al nişanlını kendine getir canım ben erkeğim deyip seni kısıtlamasına izin verme yoksa evlenince daha çok baskı yapar çok yıpranırsın

baştan tammam lafına çok etmişin şimdi önünüalamıyorsun anladığım kadarıyla doğal olarak.........

cnmm onunla güzelce konuşmayı denesen ha olmadı yap yaptım de ve bnm niye haberim yok dersede olsada kavga edecektik ve yaparsam çiğnedin diyecektin an mantıklısı bu geldi senin yüzünden sen bizi bu hale getirdin desen

canım ilk sayfayı okudum
sana diyeceğim şey,
adamda saygı yok... hem kendine saygı yok hem sana... güven eksikliği de mevcut bu kişide...
çünkü kendini senden üstün görüp bir de üste çıkıp ben erkeğim diyorsa ya erkek olduğundan şüphesi var ya da erkek olmanın üstünlük olduğunu zannediyor
bir kere senin ailenle yaptığın tatilden ona ne?! bu bence saygısızlığın zirve noktası... seni seven insan seni olduğun gibi herşeyinle kabul eder, sana güvenir sonuçta çocuk değilsin nerede nasıl davranman gerektiğini bilirsin senin yönlendirilmeye ihtiyacın mı var?
bu tarz erkek bana güven vermezdi açıkçası, herşeyden şüphe duyduğuna göre kendine de güveni yok ama üste çıkarak bu yönünü baskılamaya çalışıyor
sorun sende mi? kısmen... sen bunlara izin vermeyeceksin bak bugune kadar vermişsin senin de kendine güvenini baltalamış, bence kendinle başbaşa kaldığında düşün, ben ne istiyorum hayattan ve ilişkimden? ileride böyle biriyle yapabilir miyim vs diye... önce kendini hesaba çekip beklentilerin hakkında net olmalısın ki istediklerini karşındakine daha net ve iyi bir şekilde ifade edebilesin
umarım herşey güzel olur senin için
saygı ve sevgiler...

Erkek değil adam gibi adam olabilmek önemli herkes erkek doğuyor ama adam olamıyor malesef. Kusura bakma biraz sert konuştum ama erkekliğine sığınan insanlara sinir oluyorum...

sürekli erkekliğini öne süren, aşırı erkeksi hareketler yapanların cinsel sorunları olabileceğini düşünüyorum ben. hani o sorunları örtmek için böyle davranıyolar sanki...

çok ağzı bozuk bir sevgiliniz varmış. şimdiden size böyle hitap ediyosa evlendikten sonra küfür de yersiniz çünkü saygısı yok.
kıskanma olayı, bu konuşma biçiminden daha önemsiz bir konu bence. önce konuşmasını düzeltsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…