• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Ben Erkeğim'' kelimesinden NEFRET ediyorum.

begonvila

çekim gücü:)
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
519
1
96
41
Bursa
Erkeklerin bizim yapmamızı istemediği şeyleri kendileri yaptığında ben erkeğim yaparım demelerinden nefret ediyorum kızlar.:kızgın:

Bazı hareketler varki gerçekten erkeklere yakışıyor..
Benim haklarıma tecavüz etmedikten sonra desin benim için no problem..:delphin:

Bazı hareketler varki gerçekten erkeklere yakışıyor..
Benim haklarıma tecavüz etmedikten sonra desin benim için no problem..:delphin:
Aşkolsun..Sarıböcük..
Omuza ceket atıp, yollarda gezmekten bahsetmiyor zaten arkadaş..:roflol::roflol:
Bayanların yapmalarına bozulup,sonra aynı şeyi kendilerinin tekerrür etmelerini diyor..

Sorun da bu işte haklarına tecavüz etmeleri sen neden yapıyorsun dediklerinde bahaneleride ben erkeğim yaparım demeleri.off sinir ediyorlar

Aşkolsun..Sarıböcük..
Omuza ceket atıp, yollarda gezmekten bahsetmiyor zaten arkadaş..:roflol::roflol:
Bayanların yapmalarına bozulup,sonra aynı şeyi kendilerinin tekerrür etmelerini diyor..

yani..
balgamı boğazlarından geçirip de sokağa atmalarından da bahsetmiyorum..akannehir

Ben de kadınım,deyin o zaman.Geçmişte kalmış o laflar...Şimdi kadınlar erkeklerden daha cabbar ,becerikli,donanımlı... :lepi:

bana da aynı şeyi söylüyor erkek arkadasım hatta Abi'm de..
ikisiyle de çok kavga ettim bu sebepten ama maalesef sonunda hak verdim ve çenemi kapattım..
ornek veriyim; erkek arkadasım da Abi'm de aksam kız arkadaşlarımla dışarı çıktığında geç kalma der en geç 11de evde ol veya bar a kız kıza gitme..bunun sebebi kirolar..şimdi 3 kız bara gittik ve geldi angutun biri asıldı lafta anlamıyor..ne yapcan bodyguard a soylicen noldu olay çıktı keyifler kaçtı..kız basıma bı erkekle kapisamam sonuçta..o yüzden de gitmemeyi tercih ederim..
ama erkek arkadasım bar a gidebiliyor..ben de bir şey demiyorum..
kisitlandigim tek mevzu bu..bunda da hak veriyorum ne yalan soyliyim..o erkek olduğu için evet gidebiliyor ben kız oldugum için gidemiyorum..bunun sebebi bence ne Abi'm ne de erkek arkadasım disardaki abazalar!!!!

Evet bu yüzden keşke bazen bayan olmasaydım dediğim bile olmuştur.Ne bu ya herşeyde cinsellik akıllarına geliyor iğreniyorum!!!!!!!

yani ben erkeğim ,gece bara giderim sen gidemezsin,,ben tek başıma tatile giderim,sen yapamazsın,ben seni aldattım beni affet aşkım ama sen kadınsın yapamazsın yaparsan asla affetmem ben erkeğim elimi yıkarım biter sen kadınsın olmaz,ben erkeğim,bu evde benim sözüm geçer sen kadınsın susmalısıın,kadınlar gece sokağa çıkamaz ben erkeğim çıkarım kadın kısımının gece sokakta işi ne,ben erkeğim yaparım,vs vs

evet hırpalarlar çekiştirirler sert sert tavırlar yaparlar sonra ben kaslıyım ben erkeğim ne de olsa yapım sert deyip incecik vucudumuzu hırpalarlar. mafoldumben

yani ben erkeğim ,gece bara giderim sen gidemezsin,,ben tek başıma tatile giderim,sen yapamazsın,ben seni aldattım beni affet aşkım ama sen kadınsın yapamazsın yaparsan asla affetmem ben erkeğim elimi yıkarım biter sen kadınsın olmaz,ben erkeğim,bu evde benim sözüm geçer sen kadınsın susmalısıın,kadınlar gece sokağa çıkamaz ben erkeğim çıkarım kadın kısımının gece sokakta işi ne,ben erkeğim yaparım,vs vs

bu laflardan bende nefret ediyorum. erkek istediği saatte gelir kız aksam ezanından sonra dısarda dolsamaz, erkek etrafındaki kızlara bakabilir. sen bakamazsın... bu nasıl bş mantık yaaa:mymeka:

bu kelimeye asla tahamül edemem...zaten tahamül edmeyceyim insanlada isim olmaz.....bu sözü cok tekrarlayan kendini birsey zanneden bi adamlan asla yapamam..erinde gecinde yanliz kalir bu gibi bencil tipler....

Son düzenleme:
hala aşılmamış ya bu tip mevzular fisfisfis
yurdum erkeği hala dedemden kalma asılsız farazilerin arkasına saklanmakta .. ne için? sırf kadını idare edebilmek için.. sırf kadının üstünde güç tatmini yapıp,komplekslerini dizginlemek,egolarını beslemek için..
kanmayın kızlar..
barlar kadınlara tehlikeli ise erkeğe de tehlikeli..
bar ortamındaki abaza erkek mide bulandırıcıdr..doğru :delphin:
ama hiç abaza kadına rastlayanınız oldu mu?
siz değil zaten, rastlayan erkek tanıdğınız oldu mu?
kadınlar kendini korumayı bilir,erkekleri daha korunmasız buluyorum
naçizane..

of katılıyorum :(:( acayip sinir oluyorum açık açık sölemio ama ben hissediyorum :oklava:

erkeğin ben herseyi yaparım gezerim tozarım ama sen dışarı adımını atamazsın demesi!!!

Son düzenleme:
ben erkeğim dediğinde şeyini koparasım geliyo. bak bakalım şimdi aynısını söyleyebilecen mi kaydirigubbakcemile3
bazen keşke erkekler hamile kalsa dediğimde dellenio. şeyleri güç sembolü onlar için delikafaduldendelikafadulden

Back
X