• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Ben Erkeğim'' kelimesinden NEFRET ediyorum.

Bir çok şey de bana göre kadın erkek eşit...
Ama vericeğim şu küçük örneklerde bi bayana yakışmayan şeyler...
Mesela;yolda sigara içen bi erkek gördüğümde garip gelmiyor ama bi bayanın sigara içmesi yolda bana çok garip geliyor nasıl diyeyim biraz basit geliyor..
Sonra yol kenarlarında içen erkekleri görüyorum bazen yada içip içip sarhoş olanları... Bi bayan bu şekilde yapsa yine garip gelir... Düşünsenize bi bayanın yollarda içip sarhoş olduğunu...
Şimdilik aklıma gelenler bunlar:)

Ama diğer türlü erkek dışarı çıkar sen çıkamazsın erkek aldatır sen aldatamazsın erkek istediği saatte eve gelir sen gelemezsin erkek evlilik öncesi cinsellik yaşar sen yaşayamazsın vs vs vs... Yok öyle bunları erkekler yapıyorsa kadında paşa paşa yapar..

Öyle demeyin erkektir fizyolojisi farklıdır aldatır..hep bunu derler ya genlerimiz farklı ayy ağizlarını burunlarını darmadağin edesim gelior öyle dedikleri zaman... YOK öyle yağma tatlım benim libidolarım seninkini bastırır aldatılmak neymiş görürsün dedim apışıp kaldı :delphin:

erkegin yaptıgı herseyi kadında yapabilir bende nefret ederim bu tazr cumlelerden daha cok yapasım gelir

Ben öyle dediğinde taktıracağım ameliyatla bir çubuk erkeklik dediğiniz şey nasıl bir şeymiş göreceğim yeter bee diye bağırdım bir keresinde öyle kala kaldı:))))))))

Böyle bi mantiga sahip olan erkekle uzaktan yakindan alakam olamaz :delphin:
Onu erkekligiyle basbasa birakirim, mutlu mesud yasar..

nedense saçma kararların saçma takıntıların altında genelde erkeklerin kararları oluyor..evet "ben erkeğim" ibaresi doğru.."onlar erkek"..evet yaparlar..

Benim annem de bu mantıkta...Erkektir yapar.
Ama kız hiçbir halt yapamaz hepsi ayıp, kıza yakışmaz ya da başka şey...
Annem böyle düşünürken erkek arkadaşımın bana arada sırada da olsa bunu söyleyip beni deli etmesi artık çok garip gelmiyor bana...
:1no2:

Benim annem de bu mantıkta...Erkektir yapar.
Ama kız hiçbir halt yapamaz hepsi ayıp, kıza yakışmaz ya da başka şey...
Annem böyle düşünürken erkek arkadaşımın bana arada sırada da olsa bunu söyleyip beni deli etmesi artık çok garip gelmiyor bana...
:1no2:

:) evet anneler düşünüyor erkeklerde böyle oluyor işte biz yaparız YAPARIZ!!! dedikkk hoytt..söylemekle yapmak arasındaki ince çizgiyi anlamıyorlar bile,yaptıkları zamanda karışıklık yapmadıkları zamanda..

Ben erkeğim gece bara giderim sen bayansın savunmasızsın evde otur.

Pardon Bara neden gidiyon ?

Hadi geç saatlerde kadın bara mara discoya gidemez. Erkeğin ne işi var orda ? :olmaz: ( sevgilisi olanlar ve de evli olanlar için diyorum )

Kitabımda yazmaz öyle şey benim

Bir çok şey de bana göre kadın erkek eşit...
Ama vericeğim şu küçük örneklerde bi bayana yakışmayan şeyler...
Mesela;yolda sigara içen bi erkek gördüğümde garip gelmiyor ama bi bayanın sigara içmesi yolda bana çok garip geliyor nasıl diyeyim biraz basit geliyor..
Sonra yol kenarlarında içen erkekleri görüyorum bazen yada içip içip sarhoş olanları... Bi bayan bu şekilde yapsa yine garip gelir... Düşünsenize bi bayanın yollarda içip sarhoş olduğunu...
Şimdilik aklıma gelenler bunlar:)

Ama diğer türlü erkek dışarı çıkar sen çıkamazsın erkek aldatır sen aldatamazsın erkek istediği saatte eve gelir sen gelemezsin erkek evlilik öncesi cinsellik yaşar sen yaşayamazsın vs vs vs... Yok öyle bunları erkekler yapıyorsa kadında paşa paşa yapar..

Valla ben yolda sarhoş olan adamları ve de elinde sigara içen tipleri de yadırgıyorum. Magandaca, mağaramsı yaratık gibi geliyorlar bana.

Bu tür davranışlar dahi keşke kanıksanmamış olsa.. :tomato:

Erkekmis.. Erkek olsaydin 'ben erkegim' diye kendi kendine tekrarlamazdin
Yaptigini dogrulamak icin bu sifati kullanmazdin..

Sanki hasbam sirtinda tas tasiyor, odun kiriyor, kuyudan su getiriyor.. Hos, bunu kadinlarda yapiyorda..
Erkegim diye kasim kasim kasilmasini gerektirecek bisey yok..

Erkeklik, kadinlara esit muamele yapmaktir.. Erkeklik, bir kadinin gozlerinin icine bakip, onun bir baci, bir ana, bir es oldugunu anlayip kiymet bilmektir.. Bas taci etmektir..

Sizde soyle soyleyin;

Bende kadinim!
Boy boy cocuk dogurup, onlari egitirim
Toplumun bel kemigim!
Hem yemek pisiririm, hemde evimizi cicek gibi yaparim!
Hem okurum, hem calisirim
Severim.. Cok severim, cok sefkat duyarim
Koskocaman kalbime her duyguyu sigdiririm!
Benim yuregimde aslanda kesilir damarima basilirsa
Sende bunlarin yarisini yapacak guc varmi?
Yoksa senin gucun kaslarindami?

Kadinlar bosuna daha uzun yasiyor dememisler
Aslinda zayif cins kendileri ya... neyse..

Neyse cok uzattim, ne kadar sinirlendiysem bende kaydirigubbakcemile3

Kızlar hepiniz çok doğru söylüyorsunuz.Bu kelime beni çok sinirlendiriyor.

Son düzenleme:
benimki öyle durumlarda "ben erkeğim" demiyodu ama "sen kızsın" diyodu.bu da benm çok sinirime dokunuyodu.en sonunda bu konu yüzünden bigün tartıştık biraz ve öyle bişey olduğu zaman abna sen kızsın deme sinir oluyorum,hiç yapmıycağım bişeyse de sana gıcıklığına yapasım geliyo dedim.o gün tatlıya bağladık konuyu artık hiç demiyo öyle bişey :D

böyle bir cümleyle karşılaştığınız zaman şu cevabı verin:

-"sana öyle geliyo"

ve o suratın morarmasını izleyin. öhöm.

hahaha gerçekten cok dogru en sinir oldukları sey zaten erkekliklerine laf söylemek sırnaşık şey
ama ben erkeğim yaparıp diyim bizim hertürlü özgürlüğümüzü kısıtlayabilceklerini sanıyolar. gece dısarı cıkma bayansın ben erkeğim , kız kıza bara gitme ama ben giderim ben erkeğim... gibi gibi cümleleri kurmalarının sebebleri gene erkekler değilmi. hemn kendileri yapıyorlar hemde kendilerini överek ben yaparım diyorlar.bu resmen bi aleti bozup sonra ben yapabilirim diyip kendi bozduğu seyi kendi tamir edip övünmesi gibi bişi.....:oklava:

Back
X