• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Ben Erkeğim'' kelimesinden NEFRET ediyorum.

hiç sorma kıss.bigün yapacam onu.görecek o zaman

onun üstünlükten anladığı oysa çıkarıp yapmak lazım bacım. gerekirse tavana bile işerim, hiç gelemem bu geyiklere. (böyle konuştuğuma bakmayın, zamanında böyle üstünlük sağlayan birinden fena çekmişliğim var. bu yüzden bu tür insanlara boyun eğilmemesi gerektiğii öğrendim, çünkü boyun eğsen de yaranamıyosun. aksine ezdikçe eziyolar.. of.)

erkek olmak dışında hiçbir başarısı,hikmeti,özelliği olmayan yaşam formlarının sarfedeceği türden bir cümle işte..

uykum gelmiş saçmalamışım..
"hayatta hiçbir başarısı,hikmeti,özelliği olmayan erkek yaşam formlarının sarfedeceği türden bir cümle işte.."

ilk cümlede erkek olmak marifetmiş gibi duruyor..

Son düzenleme:
ayakta işemek için tek kullanımlık plastikimsi şeyler var. kadınlara özgü..

almak çantada taşımak lazım aslında ..ortak kullanımlı yerlerde daha hijyenikkkkk...

çok eski olmasına rağmen yazmak istedim.
bunun tek suçlusunun aile olduğunu düşünüyorum. eğer eşitlik kavramını öğretselerdi, bunlar olmazdı.

:)erkek arkadaşıma bazen bi konu üzerinde tartışırken benim dediğim olacak diyorum sinirleniyor ben erkeğim diyor.ne diyon la sen diyorum hemen dudağını büzüp özür diliyor:))))bunun sırrı mı:)fedakarlıkkkkkkk saygı veeee sevgiiiii:)

BABANNEM HERZAMAN SÖYLER " O ERKEK" yapar onlar erkek söyle onlar erkek böyle.
Sinir oluyorum!

Yaşasın feminizm mi diyelim arkadaşlar kadının dayanışması ve gücü :) YAŞLASIN...

bu ben erkeği lafını yanılış anlayıp apır sapır şeyler yapıyosa bende karşıyım ama onun dışında bi itirazım yok
bir kadın gece dışarı çıkamaz neden iti kopuğu var
bir kadın küfür edemez öle toplum içinde neden çünkü o bir kadın ve her zaman nazik olmalı
çok sesli gülemez
öle kafasına her estiğinde bir yere gidemez
ve daha bir çok şey belki biraz geri kafalı olabilirim ve tepikili olabilirsiniz
ama diyorum ben erkeğim lafını yanlış anlayıp saçmalamadığı sürece gayet mantıklı
çünkü bazen öle kadınlar var ki (sözüm meclisten dışarı) bu lafı duymalı ve yerini bilmeli :41:

Back
X