ben eşim ve bebeğim

hatice96

Bir kız we ikinciyi bekleyen bir anne 😇
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
88
47
38
28
Kızlar meraba doğum olduktan sonra eşiniz sizden uzak durdumu yada Bi sıkıntı yaşandı mı . Yoksa sadece bendemi var bu olay

Lohusalık psikolojisi olabilir cnm.. Eşine uzak durma onu sevdiğini arzuladığını söyle yatarken sarıl

Sorun olmaz canım, sonuçta yeni bir bebek girdi hayatınıza ve bütün psikolojiler altüst oldu. Zamanla her şey düzelir tatlişkom.

Lohusalık psikolojisi, ummadığın her şey oluyor. Eşimden benden uzaklaştı derken, meğer ben ondan uzaklaşmışım.
Kendime gelmeye başladığımda anladım :) Zamanla her şey yoluna giriyor ama. Sdc çokta uzatmamak lazım

ya böle konular öyle çok açılıyor ki çocuk sahibi olmaktan korkar oldum. gerçekten eşler birbirinden uzaklaşıyor mu. bide benim eşim çok mızmız hep nazlansın ister. hep pohpohlansın

ya böle konular öyle çok açılıyor ki çocuk sahibi olmaktan korkar oldum. gerçekten eşler birbirinden uzaklaşıyor mu. bide benim eşim çok mızmız hep nazlansın ister. hep pohpohlansın
hep mız mız ha genelde bazı erkekler yaşıyormuş depresyon lük yani

Bi ablam demişti sonra içim rahatlamıştı zamanlandeğişir demişti ole de oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…