ben, eşim ve sessizlik...

O diziyi izleyen çoğu kadın yeniden bekar olup benzer aşkı bulsam diye geçiriyordur içinden emin ol:)
Yani ben geçiriyorum

Hamilelikten dolayı da hassaslaşmış olabilirsin belki sen.
Aman hepsi birbirinin aynısı ya da çok benzeri.
Evlenene kadar hep enerjikler benimki buluşalım diye
her haftasonu sabah 6 da kalkardı akşama kadar beraber gezerdik.

Ben gecikirdim uyanmakta zorlanıyorum diye surat asardı..

Evlenince dışarı çıkmak söz konusu olduğunda yorgunum yorgunum bir dahaki izin günümde
çıkarız der durur. O adam nereye gitti? Biri bana söylesin.

ya niye tutmasın ki yanında. sanki kapıda kızlar da benimkini bekliyor gerçi istese bekletir o ayrı, dışardan çok cazip bir kısmettir kendisi hele kriterlerini düşürürse... seninle evlenmezdim dedi mi hatırlamıyorum ama üfff saçmalama dediğini hatırlıyorum :)

o çıkmak istiosa yorgunluğu düşünmüosa bence sende düşünme çık dışarı tebdili mekanda ferahlık var derler ...zaten bebek olunca çıkmalar falan azalcak şimdi en azndan değerlendir bugünleri...

Benim erkek arkadşmda evlenrsek PES alcakmış eve hayatta istemem desemde alcam diyo artık başından kalkmaz ben de yazarsam buralara şaşrmayın nasıl başından kaldrcam diye

aynen canım yaa evlenene kadar bunların heyecanı.

dışarı çıkınca konuşuyor mu sanıyorsun ahbap :)) dışarda da sessizce yemek ye, yürü, çay iç... bunlar lojmanda da yapılabilecek şeyler. ama sohbet olmayınca bunlar da eğlendirmiyor insanı.

faat hepsi aynı yazınca aklıma geldi:
aşık veysel'in hanımı evden kaçmış başka birine. yıllar sonra kadını bulmuş medya. sormuşlar mutlu oldun mu diye... ''amaaan'' demiş. ''gitti kör veysel, geldi kel hüseyin''

dışarı çıkınca konuşuyor mu sanıyorsun ahbap :)) dışarda da sessizce yemek ye, yürü, çay iç... bunlar lojmanda da yapılabilecek şeyler. ama sohbet olmayınca bunlar da eğlendirmiyor insanı.

Başkasını anlatsan ne dedikoducusun derler dimi bide böyle yönleri var bence sizin neşeniz bebeğinizle yerine gelcek yedi mi doydumu altına mı yaptı derken konşcak şey belki gene ikiniz olmıcaksınız ama bebeğinizi konşcaksnız ...

Dışarı çıkmak istemiyorsanız evde birşeyler yapın.Tavla oynayın,pişti oynayın,satranç oynayın puzzle yapın beraber vaktinizi beraber geçirebilirsiniz.

çok iyimsersin şekerim. ben daha kötü olmaktan korkuyorum.

ileriki yaşta akılları başlarına gelliyormuş asıl daha genc cahil anlamıyor bişeyden ama ilerde yaşını aldıkca anlıyormuş eşinin kıymetini büyükler böyle söylüyor

Hahah güzelmiş bu. Körle idare mi etsek madem?

ileriki yaşta akılları başlarına gelliyormuş asıl daha genc cahil anlamıyor bişeyden ama ilerde yaşını aldıkca anlıyormuş eşinin kıymetini büyükler böyle söylüyor

benimki aslında kıymet bilecek yaşta diye evlendim ama nerdee :)

sohbet güzel bayanlar, dinlyip yorum yaptığınız için sağolun. ben şimdi çıkar, kitap okuyup yatayım artık. benden sonra yorum yapan olursa yarın okuyacağım burayı dönerim yani yorumlarınız değerli benim için :)) iyi geceler sevgiler...

ulan bu adamlarda çok konuşsa suç,sessiz olsa suç,ilgili olsa suç,ilgisiz olsa suç ne kötü bişeymiş arkadaş erkek olmak ayarı yok kadın milletinde erkek türünün ayarı yok

kız sizde sessiz sinema oynayın madem ikinizde sesizmişiniz

her ev aşagı yukarı aynı beya allahtan kzım varda evde ses var yani anlamsızda olsa kızım konuşuyoo yani babasından iyi

ben de sikayetciyim ama konusmamsindan diyilde beni gezmeye az goturmesinden sikayetciyim butun gun evde evde ruhum oluyo sanki dun gitdik kac aydan sonra ordada da ben uzuldum herkes cocuklariyla gelmis ne guzel park cocuklarla doluydu balonlar renga reng sanki oraya ancak cocukla gidilirmis gibi geldi bana ve uzuldum icimde benimde cocugum olsaydi da onunla gellirdik dedim ama olmadi eyer dusunduyumuzdenn bu yana olsaydi simdi 1 yasindaydi ama yok neyse
ben esimin beni gezmeye az goturmesinden sikayetciyim (bu arada biz rusyada yasiyoruz )
:99:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…