- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.708
- 798
sevmese yanında tutmaz ki ... erkeklere göre şöyle onlar tüm aşklarını sevgilerini evlendiklerinde attıkları imzaya yatırıyorlar resmen şimdi eşine desenki sen bana aşık değilsin sevmiyosun desen o zamn seninle evlenmezdim der standart kelime yani :)))
yapıyorum bu dediklerini yapmıyor değilim. ama o hep aynı. film izlemeyi evde ben pek sevmiyorum. dışarı çıkarmak istemiyorum yoruluyor diye çünkü gezebileceğimiz yerlere gitmemiz yarım saati buluyor. ama işte ben ona kıyamasam da o kendini dışarı atmakta sakınca görmüyor.
O diziyi izleyen çoğu kadın yeniden bekar olup benzer aşkı bulsam diye geçiriyordur içinden emin ol:)
Yani ben geçiriyorum
Hamilelikten dolayı da hassaslaşmış olabilirsin belki sen.
Aman hepsi birbirinin aynısı ya da çok benzeri.
Evlenene kadar hep enerjikler benimki buluşalım diye
her haftasonu sabah 6 da kalkardı akşama kadar beraber gezerdik.
Ben gecikirdim uyanmakta zorlanıyorum diye surat asardı..
Evlenince dışarı çıkmak söz konusu olduğunda yorgunum yorgunum bir dahaki izin günümde
çıkarız der durur. O adam nereye gitti? Biri bana söylesin.
o çıkmak istiosa yorgunluğu düşünmüosa bence sende düşünme çık dışarı tebdili mekanda ferahlık var derler ...zaten bebek olunca çıkmalar falan azalcak şimdi en azndan değerlendir bugünleri...
Benim erkek arkadşmda evlenrsek PES alcakmış eve hayatta istemem desemde alcam diyo artık başından kalkmaz ben de yazarsam buralara şaşrmayın nasıl başından kaldrcam diye
dışarı çıkınca konuşuyor mu sanıyorsun ahbap :)) dışarda da sessizce yemek ye, yürü, çay iç... bunlar lojmanda da yapılabilecek şeyler. ama sohbet olmayınca bunlar da eğlendirmiyor insanı.
yapıyorum bu dediklerini yapmıyor değilim. ama o hep aynı. film izlemeyi evde ben pek sevmiyorum. dışarı çıkarmak istemiyorum yoruluyor diye çünkü gezebileceğimiz yerlere gitmemiz yarım saati buluyor. ama işte ben ona kıyamasam da o kendini dışarı atmakta sakınca görmüyor.
Başkasını anlatsan ne dedikoducusun derler dimi bide böyle yönleri varbence sizin neşeniz bebeğinizle yerine gelcek yedi mi doydumu altına mı yaptı derken konşcak şey belki gene ikiniz olmıcaksınız ama bebeğinizi konşcaksnız ...
Dışarı çıkmak istemiyorsanız evde birşeyler yapın.Tavla oynayın,pişti oynayın,satranç oynayın puzzle yapın beraber vaktinizi beraber geçirebilirsiniz.[/QUOTE
düşünülebilir tavla belki.
hımm ekşın dediğine bir örnek verirsen memnun olurum. yalnız ben de pek ekşınmen değilim o da bir gerçek :) biz eşimle çok aynı olmuşuz sanırım sorun orda. heyecan katacak bir şey yok. ama benim için ortada bir aktivite olmak zorunda değil işte.[/QUOTE
CANIM BİZ EŞİMLE BİRAZ FARKLIYIZ,MESALA ŞİMDİ ŞURDA OLSAYDIK BİR DENİZ KENARI DERSE EŞİM,O ZAMAN HEMEN GİDİYORUZ DERİM ,HAZIRLANMAM 5 DK ŞAŞIRIR,YADA ÇOK MUHALEFET OLDUĞUMUZ KONULAR VARDIR,ÇOK HOŞLANIR İYİKİDE KUZU GİBİ BİR KADIN DEĞİLSİN HİÇ HOŞLANMAZDIM DER BUNU GİBİ ÖRNEKLER AMA SANIRIM SORUNUN SİZDE FARKINDASINIZ ,EVLİLİKTE UYUM GÜZELDİR ,AMA AYNI OLMAK DEĞİLDİR,SEVGİLER.
konunuzu okuyunca kendimi gördüm,
23 yaşındayım ve 5 senelik evliyim birde 11 aylık bebeğim var
eşim benle ne bir çift laf ediyor bu aralar nede doğru dürüst ilgileniyor
içerdeki odada ancak pcde oyun oynasın dursun
bu nasıl evlilik anlamıyorum bu yaşta böyleysek ilerde ne olur korkmaya başladım doğrusu:18:
hele bebekten sonra ilgisi iyice azaldı
faat hepsi aynı yazınca aklıma geldi:
aşık veysel'in hanımı evden kaçmış başka birine. yıllar sonra kadını bulmuş medya. sormuşlar mutlu oldun mu diye... ''amaaan'' demiş. ''gitti kör veysel, geldi kel hüseyin''
ileriki yaşta akılları başlarına gelliyormuş asıl daha genc cahil anlamıyor bişeyden ama ilerde yaşını aldıkca anlıyormuş eşinin kıymetini büyükler böyle söylüyor
ya niye tutmasın ki yanında. sanki kapıda kızlar da benimkini bekliyorgerçi istese bekletir o ayrı, dışardan çok cazip bir kısmettir kendisi hele kriterlerini düşürürse... seninle evlenmezdim dedi mi hatırlamıyorum ama üfff saçmalama dediğini hatırlıyorum :)[/QUOTE
sacmalama:)) büyük ce aşılamz sorunlar olmadıkca olanaksız bence
dile getirdinizmi yani ima falan
çok iyimsersin şekerim. ben daha kötü olmaktan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?