şu an TRT1de Beni Böyle Sev dizisini izliyorum. çocuklar ne tatlı bir aşk yaşıyorlar. hayatımda hiç karşılıklı o duyguları hissedemedim, öyle bir sevgi yaşamadım. eşim de yaşatmıyor şimdi. ya ikimiz evde sesizce oturuyoruz ya da çıkıp komşu erkeklerle lojmanın sosyal tesisinde oturuyor. evleneli daha 1.5 yıl dolmadı. böyle ömür geçer mi bilemiyorum.
Biz geçen gün evde su savaşı yaptık. Bütün odalar halılar yerler şıpır şıpır su oldu. Ama çok eğlendik. Baştan ayağa ıslandık.
Bazen eşim evde aniden beni omzuna alıverir. Döndürür döndürür sonra yere bırakıp bana doğru yürü der. Sarhoş gibi yürür düşmemek için onun boynuna yapışırım.
Trivial pursuit diye bir bilgi yarışması var evde. kutu oyunu. Onu oynarız kazanın istediği olur.
Bazen güreş tutarız odanın ortasında.
Eşim tek eliyle hatta parmağıyla beni yener.
Akşam karanlıkta ben wc den çıkarken falan beni mutlaka korkutur.
Saklambaç oynarız evde, yatak odasının penceresi balkona açılıyor oradan falan atlar saklanırız.
Evin olmayacak yerlerinde sevişiriz.
Eğleniyoruz yahu
Beraber duş alırız.
Her çift beraber yapmaktan hoşlanacağı şeyler bulabilir. Yeterki karı koca oldukları kadar arkadaş da olabilsinler.
Biz geçen gün evde su savaşı yaptık. Bütün odalar halılar yerler şıpır şıpır su oldu. Ama çok eğlendik. Baştan ayağa ıslandık.
Bazen eşim evde aniden beni omzuna alıverir. Döndürür döndürür sonra yere bırakıp bana doğru yürü der. Sarhoş gibi yürür düşmemek için onun boynuna yapışırım.
Trivial pursuit diye bir bilgi yarışması var evde. kutu oyunu. Onu oynarız kazanın istediği olur.
Bazen güreş tutarız odanın ortasında.
Eşim tek eliyle hatta parmağıyla beni yener.
Akşam karanlıkta ben wc den çıkarken falan beni mutlaka korkutur.
Saklambaç oynarız evde, yatak odasının penceresi balkona açılıyor oradan falan atlar saklanırız.
Evin olmayacak yerlerinde sevişiriz.
Eğleniyoruz yahu
Beraber duş alırız.
Her çift beraber yapmaktan hoşlanacağı şeyler bulabilir. Yeterki karı koca oldukları kadar arkadaş da olabilsinler.
biz evlenmeden önce 5 yıl çıktık ve her şey çok güzeldi çok romantikti çoğu zaman ayrı şehirlerdeydik tatillerde bir araya geliyorduk özlem vs.. evleneli 3 sene oldu ama sanki 33 sene gibi bir durum bizde de var kızım oldu 1 yaşında şimdi o biraz renk getirdi evimize eşim eskisi gibi ilgili alakalı değildir işten gelir bilg. başına oturur nerdeyse yatana kadar kalkmaz bir kaç sefer konuştum ettim değişen bişi yok demek ki evlilik buymuş canlandırmaya çalışmak hep kadına düşüyor ona sorsam evliliğimizde her şey yolnda bir sorun yok ama bana göre monoton ilişkimz artık..eskiden 2 saat telefonda ne konuşurduk merak ediyorum şimdi çay koyayım mı? şu dizi başladı açsana, çocuğa mamasını getirir misin? gibi cümlelerden başka pek sohbet etmiyoruz acıklı ama gerçek
Girlinred sırf senin konun için giriş yaptım az çok artık buradaki çoğu hanımı tanıyorum pasif okuyucu olarak, sen hoş sohbeti olan keyifli bir kadının aslında eşin çok şanslı fakat farkında mı değil ne..
Nacizane tavsiyem çift olarak vakit geçirebileceğiniz arkadaşlar bulmak, seninle konuşma zahmetine giremeyen eşini dörtlü muhabbetin tetikleyeceĞimi düşünüyorum ayrıca çift olarak İnan dışarı çıkmak bile keyifsiz biz arkadaşlarımızla çıktığımız zaman daha çok eğleniyoruz ve eşim arkadaşlarının çıkma tekliflerine daha bir can atıyor(aynı teklifi ben yapsam yorgunun diyebiliyor)..
çocuk olunca o sesizlik nasıl özlenıyor sızınde az kalmış yakında bıtecek bu sessizlik
insan sureklide eşiyle ne konuşsun bızde öyle fazla konuşmuyoruz şunu ver bunuverden başka herzmaan konuşulmuyor ama sıkıcı bulmuyorum bu durumu ben normal olanı bu bence
Siz adım atın ona sevgi sözcükleri kullanın,süprizler yapın,hoş bir romantik atmosfer yaratın aşk istediğinizi söyleyin açık açık konuşun elbet eşiniz de sizi seviyorsa çözüm bulacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?