ben, eşim ve sessizlik...

biz evlenmeden önce 5 yıl çıktık ve her şey çok güzeldi çok romantikti çoğu zaman ayrı şehirlerdeydik tatillerde bir araya geliyorduk özlem vs.. evleneli 3 sene oldu ama sanki 33 sene gibi bir durum bizde de var kızım oldu 1 yaşında şimdi o biraz renk getirdi evimize eşim eskisi gibi ilgili alakalı değildir işten gelir bilg. başına oturur nerdeyse yatana kadar kalkmaz bir kaç sefer konuştum ettim değişen bişi yok demek ki evlilik buymuş canlandırmaya çalışmak hep kadına düşüyor ona sorsam evliliğimizde her şey yolnda bir sorun yok ama bana göre monoton ilişkimz artık..eskiden 2 saat telefonda ne konuşurduk merak ediyorum şimdi çay koyayım mı? şu dizi başladı açsana, çocuğa mamasını getirir misin? gibi cümlelerden başka pek sohbet etmiyoruz acıklı ama gerçek

Ben de geziym toziym eve girmiyim eğlenceli yaşam dolu pozitif bi insansam o da bi o kadar ev kuşu evinde otursun yemek yesin hatta haftanın her gününü evde geçirebilir diye düşünüyorum.

siz üstüne gittikçe eşiniz daha da susacaktır. bence siz de kendinize evin içinde eğlenceler bulun kitap okuyun pc de oyun oynayın biraz bireysel takılın içe kapanın ve kendi kendinize mutlu olmayı öğrenin..o halinizi görünce sizinle konuşmaya başlayacaktır.bi de 24 saat ne konuşacaksınız zaten insan bi yerden sonra sıkılıyor. biz eşimle evde genelde bireysel takılırız ara sıra birbirimize laf atar sohbet ederiz. sonra yine kendi halimize döneriz ve rahatsız olmuyoruz bundan..

bu konuda dertli sadece ben değilmişimbizim de aynı..kütle gibi otur dur gece yatana kadar....4 yıl olacak ama sanki çoluğu çocuğu evermiş kendi halinde ebe dede gibi olduk diyorum gülüyor eşimgerekmedikçe konuşmaz,sohbetine doyum olmuyor yani.....çay içer misin,meyve yermisin,balkona çıkalım mı....2 kelimeli basit cümleler.......türemiş ve bileşik cümlelere atlayamayacağız sanırımbebeğimiz de olacak asıl o zaman tamamen birbirimizden uzaklaşacağız diye düşünüyorum...bir de kv sorunu var bende....bebeği bahane edip bizden çıkmazlarsa başbaşa kalmak, romantizm falan nedemek olduğunu unutacağım kelimeler arasına girecek....o da temelli içine edecek diye korkuyorum

bu işin yaşla alakası yok kişilikle alakası var bence, biz 10 senedir beraberiz 1 senedir evliyiz sürekli vır vır vır konuşuruz tabiki ayrı yaptığımız şeyler var o bilgisayarda oyun oynar ben buraya takılırım ama gün içinde olanları konuşmaktan ya da gündemle ilgili konuşmaktan hiç sıkılmadık şimdiye kadar, saçma sapan teorilerim olur benim hayata dair onları bile dinler, beni çok güldürür film izlemeyi çok severiz mesela

Biz geçen gün evde su savaşı yaptık. Bütün odalar halılar yerler şıpır şıpır su oldu. Ama çok eğlendik. Baştan ayağa ıslandık.
Bazen eşim evde aniden beni omzuna alıverir. Döndürür döndürür sonra yere bırakıp bana doğru yürü der. Sarhoş gibi yürür düşmemek için onun boynuna yapışırım.
Trivial pursuit diye bir bilgi yarışması var evde. kutu oyunu. Onu oynarız kazanın istediği olur.
Bazen güreş tutarız odanın ortasında.
Eşim tek eliyle hatta parmağıyla beni yener.
Akşam karanlıkta ben wc den çıkarken falan beni mutlaka korkutur.
Saklambaç oynarız evde, yatak odasının penceresi balkona açılıyor oradan falan atlar saklanırız.
Evin olmayacak yerlerinde sevişiriz.
Eğleniyoruz yahu
Beraber duş alırız.
Her çift beraber yapmaktan hoşlanacağı şeyler bulabilir. Yeterki karı koca oldukları kadar arkadaş da olabilsinler.

Ne kadarlık evlisiniz?
Çok imrendim size şimdi...
Maşallah size nazar değmesin

Son düzenleme:

Kıskandım
Maşallah size

evlenmeden önce eşim cuma iş çıkışı yola düşerdi 6 saat araba sürüp memleketimize gelirdi. ctesi ve pazar görüşürdük. pazar gece ya da pztesi sabah çıkıp yine giderdi. şimdi her gün yanındayım ama bırak görüşmek için fedakarlık yapmayı iki çift laf bile etmiyor. bilmiyorum herkesin evliliği böyle mi... sanmıyorum ama çok güzel şeyler anlatan arkadaşlar olmuş maaşallah.

kaynvaldeyle alt üstüz eve zaten geç çıkıyoruz bide tvyle bütünleşince artık hayattan nefret edyorm

bir tek biz böyleyiz saniyordum yanliz degilim demekki hatta ben bazen acaba bendemi sorun var diye düsünüyordum ama yok bazen diyorum askim sIKIldim niye konusmuyorsun benimle diyorum sorunca bile gözü televizyanda bana dönüyor surat aynen böyleve diyorki ya ne konusucaz hic durmadan yani konustugumuzda en fazla bir iki cümledir onuda ben sorarim cevap verir ama ben böyle kabul ettim artik cünkü beni sevdigine eminim ama karakteri böyle ne yaoayim o diziyi bende izliyorum ve hep ic cekiyrum

Girlinred sırf senin konun için giriş yaptım az çok artık buradaki çoğu hanımı tanıyorum pasif okuyucu olarak, sen hoş sohbeti olan keyifli bir kadının aslında eşin çok şanslı fakat farkında mı değil ne..
Nacizane tavsiyem çift olarak vakit geçirebileceğiniz arkadaşlar bulmak, seninle konuşma zahmetine giremeyen eşini dörtlü muhabbetin tetikleyeceĞimi düşünüyorum ayrıca çift olarak İnan dışarı çıkmak bile keyifsiz biz arkadaşlarımızla çıktığımız zaman daha çok eğleniyoruz ve eşim arkadaşlarının çıkma tekliflerine daha bir can atıyor(aynı teklifi ben yapsam yorgunun diyebiliyor)..

Faat daha mutlu anılar sizi olsun. İçinizdeki çocuğu kaybetmeyin ;-)
Herkes evliliğini ya da ilişkisini küçük oyunlarla eğlencelerle canlandırabilir bence.

çocuk olunca o sesizlik nasıl özlenıyor sızınde az kalmış yakında bıtecek bu sessizlik

insan sureklide eşiyle ne konuşsun bızde öyle fazla konuşmuyoruz şunu ver bunuverden başka herzmaan konuşulmuyor ama sıkıcı bulmuyorum bu durumu ben normal olanı bu bence

bizim ev de izleyeceğimiz bi tv bile yok eşim karşı diye almadık böyle daha çok canımız sıkılıyo yani bizim ev daha sessiz

vayy benim için giriş yaptın demek teşekkür ederim ya çok sağol, ayrıca hakkımdaki fikrin için de :) onu da denedim arkadaşım sorma. ama arkadaşın eşi de sıkıcılıkta benimkini aratmadığı için dörtlü muhabbet pek iç açıcı olmadı.

evet eşimle sürekli ne konuşuyum haklısın. günde 45 dk- 1 saat konuşmaya razıyım :)

Siz adım atın ona sevgi sözcükleri kullanın,süprizler yapın,hoş bir romantik atmosfer yaratın aşk istediğinizi söyleyin açık açık konuşun elbet eşiniz de sizi seviyorsa çözüm bulacaktır.

bunları yaptığımda karşılık veriyor. ama hiç kendisi başlatmıyor. açıkça söyledim zaten aşk yaşamak istiyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…